Liten semesteruppdatering..

...från bilen på väg mot husvagnsliv och tillsammanstid. Andra veckan in på min semester, första på älsklingens. Vi har tittat ut en liten camping på nätet som vi tror ska bjuda på lugn och mys. Längtar till förtältet är uppe och allt är på plats. Det är S E M E S T E R !

Förra veckan spenderade jag, barnen och mamma några dagar i Göteborg. Vi hade en ljuvlig dag på Liseberg, en på universeum och massa härligt häng på hotellet med skratt och glädje! Lovely.

Uterummet där hemma är inte helt klart men det är iaf brukbart. Vi har hunnit med räkfrossa, kalajs och en och annan kaffe där ute nu :) Älskar det!

Vi har också hunnit med att springa startskottet. Jag är sjukt nöjd med mitt resultat. 26,52 sprang jag på och jag kände själv att det finns mer att ge. Jodå löparskorna är med, man kan ju inte ta semester från allt :) På tal om semme så har jag ju fyra veckor kvar till jobbstart. Ingen panik alltså och när jag väl börjar så blir det på ny avdelning. Himla goa kolleger får jag där, det ser jag fram emot.

Nu snart lite kaffe och glass-stopp.



sömn- och solbrist

Första juli. Jaha men vem fan snodde juni? Ingen aning, men jag vet iaf att små mögungar till tonåringar snodde min nattsömn inatt. Och jag vet att den ska snos tillbaka snart. Sommarlov + arbetande föräldrar + tonåringar = en usel kombo. En som kliver in i köket och riggar nattfika klockan tre på natten och en som börjar sms:a strax efter fyra om pengar till middag på stan med kompisarna. Jag har varit vaken sen den första var i köket.
 
Nu ska det sovas. Fyra dagars jobb återstår sen är det min tur. 
 
Inatt jobbar Mattias och Alicen har landat hos Leon för sleepover så jag har hela dubbelsängen för mig själv :) Liten är så himla glad för att hon skulle få sova hos Leon. Det där med dagis längtar hon inte alls efter just nu, alla tjejkompisarna har tagit sommarlov så det vill Alice med. 
 
Japp första juli som sagt. Och den som snodde solen och sommarvärmen ombedes omgående att lämna dessa tillbaka!
 
SummerToss 2012. 
 
 

RSS 2.0