På resande fot

Förra veckan spenderades i Sälen, det blev några dagar med skidåkning och fjälluft även i år. Förutom Mattias, jag och Alice så var Linus och Linnea med. Härligt. I  backarna var det snö om än inte det hårda och frusna underlag vi är vana vid, nedanför fjället var det asfalt och slask. Men vi hade underbara dagar och jag är så glad att vi åkte. Nästa år åker vi mitt i vintern och upplever fjällvärlden så som den ska vara :) 

På jobbet är det också mycket farande. Just nu sitter jag på tåget på väg till Hässleholm och det nattåg som ska ta mig till Stockholm. Imorgon är det heldag på huvudkontoret. I tisdags var det kvällsmöte i Malmö och övernattning där. Jag älskar mitt jobb, det här är det roligaste, mest utmanande och mest spännande jag någonsin gjort, men ibland undrar jag om det är värt det med allt det här farandet. För min del är det ok, men det där dåliga samvetet gentemot min familj. Och allt annat jag vill hinna, göra, alla jag vill hinna träffa och allt jag vill hitta på. På tisdag nästa vecka är det huvudstaden igen och veckan därpå också. Och varje vecka är det ju alltid två-tre dagar i Lund/Malmö. Jodå det går i ett. Jag ser fram emot den dag då rekryteringen till vårt ledningsteam är klar. 

Och så ser jag fram emot några timmars sömn nu. 

På måndag ska förresten Linus på polisförhör. För en helt oprovocerad misshandel han utsattes för för ett tag sedan. Helt sjukt. Och jag hoppas så att Linus får den upprättelse han ska ha. 
Min älskade unge. Alltid vid din sida.






RSS 2.0