Sthlm, besked å framtid

Ligger i en säng på ett hotellrum i huvudstaden. Är på utbildning med jobb inför vårens bedömning i lärandeindex. Spännande. Fast den där flygresan hade jag kunnat vara utan :/ 

Hursomhelst så har dagen varit ok. Jag och Ullis som är här och några tjejer från vildriket. En sväng på stan hann vid med efter dagens slut och jag fick med ett par bralls från Zara. Älskar den affären :) 

Hemma har det hänt lite av varje. I fönstren är det adventsfint och julen har börjat smyga sig in. Alice pysselrum är nu ett minnen blott och vi har gjort om det till ett litet kontor som kan användas av oss alla. Det kan komma att behövas :) För snart väntar nya utmaningar för mig! Igår fick jag ett riktigt trevligt samtal och besked. En härlig utmaning väntar mig och det känns både fantastiskt, roligt, spännande och skrämmande på samma gång :O 

Hua! Tankarna snurrar och snurrar. Men jag försöker tänka på den där kloke mr Winnerbäck. Och du ska måla din egen färg och på din himmel ska det skrivas att det kan.




L


Fixa lite hemma

Snart ännu en jobbevecka till ända. Imorgon är dey veckans bästa dag, lovely! Idag började vi lite röj på Alice pysselrum. Dax att måla och förändra. Ett kontor och läxrum är planen. 

När jag röjde hittade jag flera paket med oöppnade saker som Alice fått då hon haft barnkalas osv. Saker hon aldrig frågat efter eller brytt sig om. Jag skickade en bild och ett meddelande till Stödkassen här i stan och frågade om det kanske kunde vara något de ville ha. En julklapp till något barn som lever i en familj som har det knapert kanske. De ville jättegärna ta emot sakerna! Så nu har jag ställt undan dem utan att säga något till Alice. Har hon inte frågat efter det innan så klarar hon sig nog utan dem nu också. 

Nähä sova lite kanske. Jobbdag imorgon och kommunmöte står bl.a. på mina agenda. 


Detta och lite till åkte ner i en kasse och hamnar förhoppningsvis hos någon som uppskattar dem mer. 

ovisst

Igår var jag en heldag i hufvudstaden. Givande och intressant. Och jäkligt ovisst. Jag avskyr det sistnämnda. Just nu har jag mest jobb i huvudet. Av många olika anledningar. Vi står inför en förändring och min förhoppning är att få vara delaktig i den på ett mer övergripande sätt. Jag är dock oerhört tveksam om det är min kompetens som egentligen efterfrågas. Skola och jobb är det i massor iallafall, i båda kurserna jag går närmar det sig sluttentamen och stora arbeten. Jag har inte riktigt ork, lust och energi till det men jag antar att det bara är att bita ihop. 
 
Idag har der varit pluggdag, en trevlig sådan. Jag, Isabelle och Kajsa träffades hemma hos Kajsa och slutförde en del av vårt arbete tillsammans. 
 
Som sagt- mycket jobb och skola i huvudet. 
 

Sthlm x 2

Imorgon åker jag till Sthlm med fina kolleger på Pysslingdagen. På måndag åker jag dit i ett helt annat ärende...

Om tomten ändå ville vara snäll och komma tidigt i år. Å vad jag önskar å vill! 

 Å andra sidan ska jag nog inte hoppas för mycket, jag har lite dåliga vibbar sen igår. 

Men man ska väl aldrig sluta hoppas! 

Mitt i natten

Lördagnatt. Klockan är mycket, Mattias är på jobbet och härintill sussar Alice gott. Med en häxhatt på huvudet, typiskt henne :) Igår hade vi halloweenfest tillsammans med Anette, Patrik, Björn, Ulrika och barnen här hemma. Innan dess var vi mammor med kidsen på kjugekulls spökvandring. Ja jäklar den var rejält skrämmande. En kilometer vandring i den mörka skogen med folk som jagade, skrämde och höll låda. Lite väl häftig faktiskt men Alice tog det förvånansvärt bra. 

Idag har jag ägnat ganska mycket tid framför datorn. Lite jobb och lite framtidstankar. Min chef har dessvärre sagt upp sig och det var ett besked jag definitivt inte har känt någon glädje över. Så med det kom såklart tankarna på att vara lite om sig och kring sig även för egen del.  Det finns extremt mycket förskollärartjänster ute, jobb lär jag inte bli utan om det nu skulle vara att jag inte trivs med den förändring som det kommer bli på mitt nuvarande ställe. För min del kan jag bara beklaga att Rickard ska sluta, han har verkligen trott på mig, lyft mig och gett mig alla möjligheter till att utvecklas och jag trivs fantastiskt bra tack vare det. Vi får väl se hur det blir framöver.

Mys och gos med Alice har det blivit ikväll. Vi köpte lite lördagsgodis, kröp upp i soffan och tittade på Kalle Blomkvist. Mysigt med lite tjejtid tillsammans ♡ 




RSS 2.0