Hej

Efter en härlig ledighet med jul, nyår och kalasfirande har det nu varit vardag ett tag. En fin men intensiv sådan.

Julen firades hemma med min familj, mamma, Bojje, Pia, Peter, Rebban, Marie, Jocke, Jeppe och Victor. Nyår flydde jag Mattias och Alice till götet. Vi bodde på hotell, käkade gott på ett kinahak och hade det lugnt och mysigt. Nyårsdagen var vi på universeum till Alice stora förtjusning. 

Alice 8årsdag firades med brunchkalas. Innan dess hade vi såklart väckt henne med frukost, sång och paket på sängen. På kvällen var vi och bowlade och sen käkade vi på Alice favoritställe Kai&Mui.

Efter det har det varit jobb. Jobb och jobb. Att gå in i rollen som biträdande förskolechef/utvecklingschef är en sann utmaning. Långa dagar och mycket jobb. Resor till Sthlm för utbildning, kvällsmöte, arbete i Lund och att det är så galet mycket att sätta sig in i gör att dagarna den här första tiden varit ganska extrema. Jag hade kunnat jobba dygnet runt just nu. Jag förstår också att fokus måste få ligga på detta ett tag och jag håller därför nere ambitionsnivån på mycket annat. Träning, hem, städ och andra måsten får stå tillbaka lite nu i den här nya vardagen. Det enda som inte får stå tillbaka är min familj ♡ Jag försöker verkligen också inse värdet av att ha ett jobbfritt liv hemma, särskilt på helgerna. Jobbmobil och dator stängs därför av fredag eftermiddag och då är det fokus på helt annat. 

Som idag. Skidåkning i vångabacken :)








 

RSS 2.0