fÖdElsEdAg!

Frukost på sängen och paket, så är jag bortskämd med att starta födelsedagar och så startades även den trettionionde idag. Mina älsklingar, hur underbara som helst. 

Jag fick en pulsklocka och en berlock till mitt Saboarmband. Alice hade sagt till Mattias att hon minsann visste exakt vad hon skulle ge mamma i present. En berlock i form av en sko. Haha ja har man en mamma som är smått besatt av skor så är det ingen dålig idé alls :) Inne på Björn Nilsson hade hon själv sen råddat hela affären och Mattias hade fått hålla sig helt i bakgrunden. Den hjälpsamma expediten hade tagit fram flera sko-berlocker och till sist hade Alice valt en som det även hängde ett hjärta i. Underbara unge! 

En pulsklocka har jag önskat mig länge och nu äntligen har jag en :) 

Förutom födelsedag så pågår livet för fullt just nu. På jobbet har jag fått rejäla utmaningar och jag håller på som bäst med att sätta mig in i rollen som platsansvarig. Spännande, men tufft. Jag hoppas verkligen att jag fixat detta. På tisdag ska jag hålla i mitt första personalmöte och jag har smått ångest över hur jag ska få ihop det. 

Nåja jag är ju 39 år så det ska väl krävas lite mer än så för att få mig att panika :P 




S o m m a R 2015

 
 
 
 
Efter de fyra första avklarade arbetsdagarna sen semestern har vi nu haft helg. Jag njuter. Njuter av den underbara sommar vi haft. En vecka på västkusten med familjen Persson. En underbar vecka med sol, strand, grillat, sovmorgnar, glass, vin, husvagnsliv och glädje. Här hemma var visst vädret kasst under den veckan men vi hade det finemang. En dag blåste det och stundtals var det lite moln på himlen, då passade vi på att åka till Smögen. Nu har vi varit där och det är inget vi gör om, vilken turistfälla. Nåja en riktigt god räkmacka, den största jag någonsin sett, satt fint iallafall. 
 
Efter västkusten och Hafsten var vi hemma en vecka. Grillat, gå på stan, träffa vänner och ett besök på Bakken bjöd den veckan på. Grabbsens enda önskan den här sommaren var Bakken så så fick det bli. De ville inte göra mer utan ville spara sitt hitta-på till i höst då vi sticker iväg till Karlstad en helg för att se Färjestad. Linus har varit i Prag så han fick en veckas senester där. Innebandyturnering och en fantastiskt upplevelse. Lucas har jobbat, varit på festival och gjort utflykter med sin Emma. Jag får vara glad att han vill hänga med till Karlstad iaf :) Han har passerat 18 nu och då blir det liksom inget familjesemestrande.
 
Under den här hemma-veckan träffade jag Malin en kväll. Malin var en av mina allra bästa vänner under ungdomen och vi har haft så galet kul ihop. Minnena med Malin tar liskom aldrig slut och nu i somras satt vi en kväll på La cucinaoch bara bubblande minnen, livet, hur allt var, är, då, nu, det var en helt galen kväll och jag ville aldrig att den skulle ta slut. aldrig mer ska det gå flera år mellan våra träffar och redan i höst har vi planerat in ett återseende.
 
En sväng till med husvagnen tog vi sen. Till Blekinge och vi landade på Ronneby havscamping. En mysig liten camping faktiskt där vi fick sällskap av Anette och Patrik. Örjan och Linda (som vi träffade på aspö i midsommar) kom också och joinade ett par dagar och Ulrika var där med sina tjejer, men henne såg vi inte så mycket av faktiskt. Om Alice var lycklig som fick hänga med Märta hela dagarna? Yeah! Även i Ronneby bjöds det på några dagar med sol och bad och de värnade vi förstås.
 
Mattias sista semestervecka var det riktigt trevligt väder och vi hängde mest på stranden. En kväll packade vi ryggsäcken med godsaker och  cyklade en sväng med Pia och Peter. Sen satt vi på altanen och spelade spel och skrattade till en bit in på natten, En annan kväll cyklade vi själva med fika ut till Lillö. det blev en sväng på 1,5 mil och det där med att cykla har verkligen lossnat för Alice den här sommaren. 
 
Lucas fyllde 18 år och det firade vi såklart med fest och partaj för släkt och vänner. Kan inte fatta att han är 18 år. Vuxen. I mitt hjärta kommer han nog alltid vara min lilla kille. I onsdags klarade han uppskrivningen och imorgon ska han köra upp. Oavsett hur det går imorgon så... herrejisses snart har min unge körkort! Jag är så jäkla stolt över att han fixade uppskrivningen så galant. På första försöket med bara ett par fel. Han har verkligen kämpat för det och han är så värd det. 
 
Ja den här sommaren har vi fasen inte fått mycket gjort, men vi har varit L E D I G A. Tillsammans och njutit. Sovit förlänge, somnat försent, ätit gott, druckit gott, cyklat långa rundor, suttit på altanen, pratat, skratta och haft det nästan för bra. Vi avslutade hela sommarlovet och semestern med en tur till Astrid Lindgrens värld. carro, Johan och Leon var med oss där. Tyvärr kunde de inte stanna över natten så andra dagen fick vi klara oss själva. ALV - detta ljuvliga ställe. Kan inte tänka mig ett bättre slut på sommarledigheten.
 
I veckan kastades man in i vardagen igen. Och mina nya utmaningar på jobb väntade inte på sig. Det kommer bli en spännnade höst. Det kommer bli en tuff höst. Det kommer bli en rolig, fantastisk och intensiv höst. Och när hösten känns som mörkast, kallast och ruskigast tänker jag ta fram de där härliga minnen vi samlat på oss under den här sommaren.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0