Fredag!!!!!

Älskade veckodag, du är så välkommen. 
 
Fem minuter över. Andas. Alicen leker med Märta som stannade kvar efter att hon och Anette varit här och fikat. Mysigt med fredagsfika och fina vänner. Efter jobb idag rusade jag på med snabbstädningenAllan. Jäklar vilket tempo det gick i och särskilt noga blev det nog inte heller, men det känns lite fräschare iaf. 
 
Igår var jag och Alice hos Ulrica och fick lite sommarfrissor. Jag fick nya slingor och känner mig hyfsat ljushårig, men nöjd och glad med det. Helgen är välplanerad, idag ska det bakas kladdkakor till svärmors 75-årskalas som är imorgon. Jag har erbjudit mig att hjälpa till med dukning och annat som kan tänkas behövas under morgondagen så det lär finnas att göra. Egentligen borde det ju gå ganska smidigt med tanke på att vi borde varit många som kunnat hjälpa till... Punkt.





 
 

Frisk Lilliz <3

En kort jobbdag fick det bli idag. Linus skulle vara på återbesök på barnkliniken för EKG och ultraljud av hjärtat. Jag tog såklart ledigt och följde med honom. Efter, vad jag upplevde som en evighet, gav läkarna oss det underbart sköna beskedet att Linus hjärta är helt återställt och att hans sjukdomstid inte lämnat några bestående men. Nu kan vi äntligen lägga detta bakom oss på riktigt. Visserligen en kostsam och tråkig erfarenhet rikare, men garanterat en läxa för livet. Och vet en som ser fram emot innebandyträningen på torsdag :) Nu är det nästan tre månader sedan sist. 

Vi firade med middag på stan, bara jag och Lilliz och sen blev det shopping på det. Linus hittade kläder till både skolavslutning och kommande konfirmation, vi slank även inom bästa Ulrica och tur hade vi som även fick Lilliz klippt :) 

En helt fantastisk eftermiddag med min stjärna.

Jublande glad Linus efter sjukhusbesöket
Älskar dig min stjärna 


SM-GULD!

Himla fin helg med ett fantastiskt avslut! SM-GULD SM-GULD SM-GULD!!!!!!!






Lösningsfokuserad

Idag hade jag en enda plan. Springa. Så blev det inte alls. Det blev städ och husvagnsstäd, familjemys och lång godnattsaga istället. Och det blev en riktigt fin onsdag. Mamsen och Bojje svängde inom och Tysklandsfärjan är nu bokad. Tidigt som attans blir det att köra, måste ju vara hemma i tid så Liten inte missar första skoldiscot. 

Godnattsagan ja. Alice ville både bada långbad och höra saga. Hon löste det med en kombo bara hon kan klura ut. Visst är det bra att fokusera på lösningar och inte på problem :) 

GodnattsagaBad :)


Längtar! 

Hmmm..

.., ibland blir man ju alldeles villrådig och har ingen aning om hur eller vad man ska göra...

 Jag trivs förträffligt på mitt jobb, känner att jag utvecklas och utmanas konstant. Det behöver jag för att trivas, jag vill framåt, är drivande av min natur och det kan låta klyschigt men när det kommer till jobbet fokuserar jag hellre på lösningar än på problem. Jag antar att detta uppmärksammats uppifrån och jag känner ett förtroende. Så kanske kanske är det dax för ännu ett steg. Vi får se. 

Lång arbetsdag idag som avslutas med föräldramöte ikväll. Sen väntar två sluta-tidigt dagar och på fredag har jag faktiskt tagit ledigt. Då blir det en sväng till Tyskland :)  Najs! 







OcHdÄRtoGHelGenSluT

Den där efterlängtade extralånglediga helgen tog visst slut alldeles för fort och imorgon vankas det jobb igen. 

Men vi har hunnit med en massa trevligt. Igår spelade Alice fotboll och det var hennes matchpremiär. Lilla gärdscupen gick av stapeln i Åhus och det blev en förlust och en vinst med i bagaget hem. Även Leon spelade med sitt lag så vi passade såklart på att kika på honom också. Lycklig kille som fick göra mål i sin allra första match :) 

På kvällen var vi hos Pia och Peter. Vi hade matresa och denna gång befann vi oss i Ångermanland. Riktigt god mat, helt i min smak. Vi började med tunnbrödspizza från Mjällom till förrätt, örtmarinerad lax med makalös fruktsås till varmrätt och guldbakelse till efterrätt. Smarrigt AB och en fin kväll som alltid med systerstor och Peter. 

Idag var vi på badhuset en sväng. Blörk, gillar inte. Men jag gillar att göra tillsammanssaker och badhuset är en klar barnfavorit.

Nu- nyss motionerat, soffan kallar en stund innan sängen gör detsamma.





 

NjUtALedIGt

Fyra dagars ledighet. Som jag njuter. Igår var mamma och Bojje här. Vi grillade och åt gott. Idag, en lugn dag i trädgården. Alice har lekt med Märta och vi andra har pysslat med lite av varje. Ikväll besök av Carro, Johan och liten Olle. Jisses vad gosig han är. Det blev grillad korv med sallad i all enkelhet och så jordgubbar och grädde på det. Varför krångla till det liksom? Sällskapet måste väl ändå vara det viktigaste när man ses? 

Imorgon fredag. Ledig sådan. Rätt så jävla nöjd med det faktiskt. 



Årets första frulle på altanen avklarades idag 💕


Längta ledigt

Ohh Gadd ge mig sommar, semester och lediga dagar nu meddetsamma bums! Får man känna så? Ja jag erkänner att jag är rätt trött och behöver ladda lite nu faktiskt. Men positivt är iallafall att halva jobbveckan redan passerat trots att det bara är vid lunchtid på tisdagen. Röd dag på torsdag och klämfredag som jag tagit ledigt gör att det faktiskt redan imorgon är fredagskänsla. 

Förresten förra veckan var det återigen dax för musikklassernas vårkonsert. Denna gången sjöng de in våren och de bjöd på en fantastisk föreställning. Magiskt. Galet att min Linus nu bara har ett enda år kvar tillsammans med musikklasserna. En luciakonsert och en vårkonsert till sen är det dax att välja väg. Gymnasiet, hur ska man kunna veta vad man vill när man är 16 år? Linus vill iallafall fortsätta med musik säger han och jag tänker att viktigast är att välja med hjärtat. 






Tisdagstrött

Tisdag och lite schleten, den här veckan är ganska fullbokad dessvärre och det gillas inte precis.

Helgen var fin. Vi körde till Dragsö i Karlskrona för premiärcamping med nya vagnen. Regn och rusk i två dagar och fint väder i två. Men regn kan också vara mysigt när man campar ju, det blev en del spel och annat att sysselsätta sig med istället. Hur som helst så var det ju prova husvagnen som var syftet med helgen och Wilken var minsann till allas belåtenhet :) I lördags fick vi besök på campingen, mamma, Bojje, Mary och Leif hade gett sig ut på en tur och fick kaffe hos oss. Trevligt trevligt. 

Äntligen har jag kommit igång riktigt med löpningen igen. Underbart är bara förnamnet på det. Sedan diskbråcket konstaterades och jag fick riktigt ont av det förra våren så har jag inte kunnat springa. Men nu så! Jag satsar verkligen på att bygga upp från grunden och inte förivra mig. Så under en längre tid har jag nu varvat löpning med gång och successivt utökat springandet. Så jäkla underbart att jag faktiskt kan springa fem km igen. 

Så löpning och pw är min träning förtillfället. Inte för att jag inte trivs på gymet men jag trivs så förbaskat bra med att träna ute just nu. 

I söndags var vi på kalas hos Svante. Det slutade med att vi bokade en liten campingvända med familjen Persson i sommar. Hafsten ska besökas igen. 2011, om jag minns rätt, var vi där tillsammans och hade en fantastisk vecka. 




RSS 2.0