LjUvliGa LeDigHeT

Fyra dagars ledighet är snart till ända. De två första spenderades på Astrid Lindgrens värld och vi hade det hur fint som helst. Med fina vänner och härliga upplevelser är det inte svårt att må gott. Vi bodde i campingstuga i år och efter första dagen i parken blev det pizzamys utanför Anettes och Patriks stuga. Lite vin och annat gott slank också ner. Tjejerna lekte och hade hur kul som helst både i parken och utanför. Astrid Lindgrens värld det är sommar på hög nivå det ♡ 

På väg till ALV stannade vi på Lager 157 och jag fick äntligen köpt de där jeansen jag suktat över. Beställde dem för ett tag sen men de var galet stora när de kom och sen vågade jag inte beställa nya med tanke på hur de skulle vara i storleken. Nu är de mina iaf :) 

Igår hade vi en redig hemmadag. Alice var visserligen på kalas och vi passade på att fixa under tiden. Städade, tvättade, töjde trädgård och klippte gräs. På kvällen grillade vi och delade en flaska rött i uterummet. Lovely.

Idag har jag och Alicen varit i hällevik med Bästa, Johan och Leon. Synd att inte solen var lika närvarande som vi. Men kidsen badade och hade kul iallafall. Och jag njöt av att bara få hänga i brassestolen med fint sällskap.

Ikväll kom Lilliz hem från A och min vecka står för dörren. Lucas är hos Emma och anländer inte förrän imorgon.  Skönt när alla är på plats Kvällen avslutades med en pw som övergick till lite löpning. Ajabaja inte springa fru Sjöberg. Fasen vad det är svårt att låta bli.

Nighty 











Hejsan

Alltså jag glömmer verkligen bort det där med att blogga. Synd för jag tycker det är så himla kul att själv kunna gå tillbaka och kika bland gamla blogginlägg.
 
Maj passerade och vi är redan inne i en av mina favoritmånader. Juni ♥ 
Jag älskar att ha liksom allt det där härliga, braiga framför. Skolavslutning, midsommar, grillkvällar, semester - allt lurar där runt hörnet. Lovely. 
 
Maj var ganska händelserik. Alice var i skolan och hälsade på två gånger, andra gången var hon där utan mig och det gick såklart finemang. Linus och gänget i musikklasserna framförde en underbar vårkonsert i konserthuset och de slutar då aldrig att imponera på mig. Solen och sommaren hittade oss tidigt och vi har redan hunnit med besök till stranden. Jag klippte av en rejäl bit på mitt hår - vilket jag trivs bra med. Jag var i Ullared en vända med jobbet och hade fantastiskt roliga dagar. Mina kolleger kan verkligen bjuda på sig själva och ibland känns det som att delar av oss är som en liten familj, jisses vad jag uppskattar dem och den känslan. Vi träffade Pajjan och Peter och gjorde en ny matresa i vårt avlånga land, den här gången hamnade menyn i Halland. Maten var god och kvällen var föträfflig, som vanligt. Kvällar med systerstor och Peter levererar alltid.
 
Nähäpp, dax att krypa ner, imorgon väntar en lång jubbedag och sen ser jag fram emot fyra lediga dagar. Två av dem ska spenderas på Astrid Lindgrens värld med min älskling och vår stjärna, Patrik, Anette och Märta-lie kommer också göra oss sällskap. Fint det. 
 
Puss
 
 
 
 


 
 

RSS 2.0