Linus konfirmation 2015-07-05

I fredags hämtade jag hem en glad, sprallig och väldigt nöjd kille från nio dagars konfirmationsläger i Södra Hoka. Idag var det så dax för konfirmation. Denna- årets varmaste dag, ja helt sanslöst hett faktiskt. Linus konfirmerades, tillsammans med halva gänget från lägret, i Trolle Ljungby kyrka idag kl 14. De hade valt att dela gruppen i två för att kunna ha det i kyrkan. Vanligtvis brukar sommarkonfirmationen annars vara i slottsparken men idag var det alltså i kyrkan.  Det var en väldigt fin och lättsam ceremoni där min stjärna bl.a. bidrog med att spela solo på gitarr ♡ 
 
Efter konfirmationen var vi på Maxilandia och firade. Linus hade valt att bjuda på smörgåstårta som mormor gjort (tusen tack!) och till kaffet blev det morotskaka som Josefine och farmor fixat. Ja Linus fick själv välja så så fick det bli :) 
 
Det var en väldigt glad och nöjd kille jag sa hejdå till ikväll. Nu bär det av mot nya äventyr och Prag väntar i en vecka med innebandy för hela slanten. Önskar så att jag kunnat vara med på den där cupen men men det gick tyvärr inte att få ihop. 
 
Underbara älskade och fantastiskt vackra du! 








 

RSS 2.0