Fredag igen

Fredag. Lugn dag på jobb. Förhoppningsvis väntar en helg med ro i hjärtat.

Det är mycket nu.

Det händer mycket. Och allt som händer är inte alls skit eller jobbigt. Bara jag som glömmer andas. Som snart inte längre kan svälja ner den där klumpen i halsen eller vifta bort oron i magen. Som glömmer att jag faktiskt inte har någon som helst superhjältekraft överhuvudtaget.

Fin helg ska det bli.

Lussebullar och familjetid imorgonkväll. Ändrar inte på det.

Ny almanacka. Ska planera in många lediga stunder.


Stress

Önskar mig en hel natt med oavbruten sömn. Har en inre stress som inte vill ge sig. Svårt att sova, svårt att fokusera, svårt att hålla ihop mig själv. Hjärtat skenar och magen är i uppror. Stressar för att hinna med hemma, stressar för att hinna med på på jobbet, stressar för att hinna träna, för att hinna med barnen, för att hinna träffa vänner, stressar iväg på utvecklingssamtal, stressar inför uppvisningar, matcher, luciafirande, matsäckar och stressar för att hinna koppla av.

Julen närmar sig. Idag fyllde jag i önskemål om ledighet. 22 december till 4 januari. Så var det inte tänkt, men så får det bli. Måste andas.


Klänning

Sover förlite det gör nog jag det. Inatt har jag suttit uppe och jobbat och hur galet det än låter så sitter jag här och kikar efter årets julklänning till Liten ikväll. Älskar julen. Klänningar också.
 
Någon julskyltning var det dock inte tal om. Jäkla mögväder. 
 
Kanske nån av de här? 

Finaste dagen på länge

Vissa dagar är bara finare än andra. Idag har det varit en sådan dag.
 
Var visserligen på tjejgalej igår och hamnade på Harry´s med Jessica och Lotta men jag hade bestämt mig för att ta det jäkligt lugnt och att ingen huvudvärk eller trötthet skulle få förstöra de här dagen på något sätt. 
 
M har jobbar hela dagen och vi har haft en heldag med världens finaste sällskap. Bästa och Leon. Lunch på Zekes, teater på Barbacka, liten sväng på stan och så fika på det här hemma. Löööve it!
 
Nu dax att fixa sig klar inför kvällens syskonträff. Alicen åkte precis hem med mormor och Bojje och vi ska på partaj i Vinnö. Ännu ett lugnt partaj, imorgon väntar julmarknad och mer tillsammanstid. 
 
 
 
Liten har shoppat nyårsklänning. 149:- på HM och just idag lite extra rabatt.Fynd.
 
 

Utmaning

Igår var det julstuga på yllan, det kunde man ju inte missa. Jag var där med mammi, systrarna och deras gubbar. Mysigt! Jag hade inga som helst förväntningar på mässan men den var absolut värd ett besök. Älska julen.

På kvällen blev det ett medelpass på Friskis, jisses så längesen det var sen jag var på jympa. Gymet och cirkelgymet har besökts en hel del men inte stora salen. Galet gött var det iaf. På kvällen utmanade jag min man. 25 träningspass ska genomföras innan julafton (minst 30 min aktivitet och bara ett pass om dagen får räknas) och den som klarar det kan förvänta sig en fin surprise av den andra. Klarar vi det båda fixar vi nåt tillsammans :)

Få saker påverkar mitt välbefinnande så som fysisk aktivitet, eller snarare inaktivitet. Jag mår dåligt av att inte få träna. Och med tanke på hur jag känt senaste tiden så är utmaningen ett steg mot en förhoppningsvis glad och fin jul.

Just nu står det 2-2 :) Mattias har varit på gymet och jag har tränat cirkelgym idag. Heja oss :) (eller mest mig som avskyr att förlora).

Nighty!


Sjukstuga och julstuga

Fy fasen vad man kan bli pangbomjättesjuk. Alice var lite hängig i förmiddags, men hon hängde ändå med och kollade på Linus innebandymatch. Ikväll har vi varit hos mamma och Bojje på middag (julmat! så går det när mamma frågar vad man önskar) ;) och så påbörjade vi en runda kort. En stund strax därefter var det bara att packa ihop och köra hem. Hög feber, ont i halsen och riktigt jäkla sjuk är Liten. 
 
Idag har vi förutom innebandyn hunnit med lite julpyssel. Älskade advent om två veckor. Säger som vi brukar, i år ska vi ha den juligaste julen nånsin. Faktum är att i år finns det förutsättningar för det. Mattias är ledig hela julen och ja det är ju jag med. 
 
Nu kör vi. Mot christmas 2012!
 
 
 
 
 

Mitten av november

Torsdag. Sen fredag. Och helg. En helg som ska spenderas med de bästa i världen. Som jag längtar.

Idag är det lite soligare på den annars så grå himlen.

Tack för att ni frågar hur jag mår. Även om jag inte orkar prata så mycket just nu så är det värdefullt att veta att det finns nån där som bryr sig. Tack för telefonsamtal, sms och kommentar.

Eftermiddagen och kvällen ska bli fin <3


...

Onsdags-seg? Nä då skulle jag ju varit måndags-seg, torsdags-seg och lördags-seg med. Alla-dagar-i-veckan-seg. Nej. Det är något som inte är som det borde vara. Jag mår inget vidare. That's it.

Grubblar, gråter, sover dåligt. Som sagt något som inte är som det borde vara.

Men häpp, trevlig onsdag på er!


Pappas dag

Farsdag. Helvete i år känns det som om världen är full av pappor som inte förtjänar att firas. Den största idioten är en pappa nära mig...

Men så finns det en. En som förtjänar att bli firad varje dag. Året om. Idag blev det bara med en blomma och en liten tavla. Men med stora ord. En blomma och en tavla fick han alltså världens bästa pappa. Pappan i hjärtat. Det enda som betyder något.


Overall

Nyss hemkommen från en snabbvända i stan. I år skulle Alice vara vinterrustad med enbart tvådelat hade jag tänkt, (medan maken var mer tveksam). Den röda MOLO-jackan är jag så nöjd med, precis som jag är med skidbyxorna av samma märke. MEN efter en vecka i kyla på dagis inser även jag att det inte räcker. En overall att slita på i sand, snö och vatten är att föredra. En overall man inte alls behöver vara rädd om och som kan hänga kvar på dagis. I år föll valet på Kappahls Kaxs. En overall som fått högt betyg i test men som i pris ligger betydligt lägre än många andra. Idag var det dessutm 25% på hela köpet. Tack för det.
 
Nu ska vi fixa till oss lite. Snart blir det partaj i Fjälkinge. Jihaaaaa!
 
Önskar att jag vore lite lite gladare bara...
 

Batra!

Dagarna rusar. Stopp! Jag hinner inte med.

Igår var jag med finaste vännen Jessica på konserthuset och tittade på David Batra. Jisses vilken människa. Längesen jag skrattade så. Galen humor i precis min stil. Fantastisk kväll på alla sätt. Innan föreställningen var vi hemma hos J och drack ett glas vitt och traggade i mun på varandra. Efteråt gick vi till bishop och tog ett glas rött tillsammans med mer tragg. Fina J, glad att jag har en vän som henne.


Jaha

Lagom-dag på jobbet. Ledig em med barnen. Smoothie-mellis och äggmacka. Saga och lek med Liten. Och ändå känns det sådär halvtradigt. Va fan?
 
Hoppas ett träningspass med systerstor kan pigga upp.
 
Imorgon ska jag ha två samtal. Ett med Linus nya mentor och ett som mest rör mig själv. Kluven.
 
Nä dax att förbereda middagen, packa väskan ch göra sig redo för Friskis.

Skulle sova.

Om man absolut inte kan somna fast man lagt sig hyfsat tidigt för en gångs skull så kan man ju alltid surfa fram lite fina julkläder till barnen. Den här klänningen föll jag pladask för. 199 kr, kommer snart på Lindex.


Sunday

I fredags skulle Linus åkt till sin pappa eftersom det är hans helg. Men han varken kom eller ringde så det blev inget med det. Hur fan kan man skita i att hämta sina barn, eller iaf höra av sig till dem? Idioti.Jo han har ju Linus jävligt mycket. Varannan helg. Smart kille prioriterar. F*ck alla som skiter i sina barn.
 
Gårdagen spenderades till stor del med fina sis och Peter. Vi tog en sväng på stan och på kvällen kom de hit på väldans fin middag ;) Mattias föreslog nämligen på skoj att vi skulle äta pyttipanna något som Peter jublade över. Sagt och gjort. Galet galet :) Men härligt att få umgås med männskor man verkligen tycker om.
 
Idag har jag varit på uselt humör. Livet suger ibland...
 
En promenad till sjön med min Liten piggade upp dagen något. Fem km löpning och en sväng på gymet gjorde sitt sen. 
 
Men på topp är jag inte. 
 
 
 
 

Halloweenfesten

Halloweenpartajet var väldigt lyckat och trevligt. Tjejerna lekte och lekte och efter att vi fikat på diverse spökgrejer så brydde de sig inte särskilt mycket om varken spöken eller gastar :) 
 
 
 
 

Halloweenpartaj

Fredag. Öronvärken är borta, förkylningen håller i sig men jisses vad mycket bättre jag mår. Idag är det en stor dag enligt Alicen. Halloweenfest står på schemat och nu ska det bakas, pyntas och spökas ut. Nej det är inte så avancerat som det låter. Middagen köps färdig, gästerna bidrar med det mesta men visst ska jag och Liten förbereda också :) Sagt det förr och säger det igen, så himla enkelt att träffa vänner när ribban inte ligger högre än vad den gör hos oss tre familys. 
 
Åh sicken mysig kväll vi hade igår då. Mattias jobbade natt, jag hade tid för att få naglana fixade och fick ta Alice med mig dit. Gissa om hon blev nöjd när en av de andra som jobbar där tog hand om hennes små naglar (som hon målat själv på förmiddagen med tre lager färg) Glatt berättade hon att hon skulle ha halloweenfest imorgon och önskade därför dem målade i svart :) 
 
Till Bullerbyn slumrade vi sen i soffan både jag, Alice och Linus. Mys.
 
Näh, jag sitter ju just nu egentligen och letar inspiration till en spöktårta. Och så vill Alice absolut att vi ska ha halloweenlekar. Let´s work!
 
tReVLiG hELg!!
 
 
 
 

RSS 2.0