Måndag 18.10.22

Haft en ny rumskompis ett tag och allt som oftast ser det ut såhär när jag ska lägga mig... (null)
...det blir lite knapert med plats om man säger så. 

Livet rullar på, veckorna innehåller i stort sett bara måndag och fredag, sjukt vad fort jobbdagarna går. Hösten har varit otroligt fin så man har ändå kunnat vara ute och njuta en del. Nu känns det dock att november närmar sig med stormsteg. Blåst, kyla och småregn. Själv mår jag bra, som vanligt finns ett uns av rastlöshet i mig och jag tacklar den som jag brukar med att trassla in mig i mina tankar och funderingar. 
På onsdag åker vi till YSB. Hoppas innerligt på fina dagar där ❤️

Intensiv vecka, fin helg!

Oj vad förra veckan flög förbi. Inte undra på det. I måndags jobbas jag länge i Lund, tisdagen var det personalmöte på Vildriket, onsdag var jag en snabbvisit i Sthlm och torsdag utbildning i Helsingborg. Gissa om set var skönt med en fyratimmars arbetsdag på fredag sen?! På kvällen blev det hämtmat och idol i soffan, jag såg inte ens resultatet utan hade somnat innan 😂

I lördags var det handbollspremiär och Alice med lagkamrater spelade säsongens första match i Höör. Nytt för i år är att det nu är stor plan som gäller, ganska stor skillnad för tjejerna som nu får springa väldigt mycket mer, men så himla mycket roligare. På kvällen lagade vi Kroatiskt (chevapchichi) med ugnsbakade rotfrukter. Syster med make kom hit en sväng och det var en mysig kväll. Igår var jag riktigt trött, sov till halv elva(!!) och tillät mig sen ta en riktig chill söndag, tittade på serier, åt rester och tog det lugnt. Framåt eftermiddagen körde vi till Bromölla simhall där Alice och kompisen Agnes hade kul i närmare tre timmar. Riktigt skön och välbehövlig söndag utan en massa tider och måsten. 

Nu ny vecka - lite mindre späckat schema och nyligen hemkommen från en lång härlig promenad 👍🏻

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0