Ghaaaa

Onsdag. Mitt i veckan. Helglängtan så det knakar. Slutar tidigt idag men möte på jobb ikväll gör att det blir en lång jobbedag. Ikväll måste jag också sätta mig med tre skoluppgifter som måste skickas in. Tyar inte. Vill vara med mina barn. Vill vara en glad och pigg mamma med T I D. Fuck.


Ghaaaa

Onsdag. Mitt i veckan. Helglängtan så det knakar. Slutar tidigt idag men möte på jobb ikväll gör att det blir en lång jobbedag. Ikväll måste jag också sätta mig med tre skoluppgifter som måste skickas in. Tyar inte. Vill vara med mina barn. Vill vara en glad och pigg mamma med T I D. Fuck.


Linus 13 år

Tänk att jag fått vara din mamma i tretton år. Helt galet att du blivit tonåring. Jag älskar dig min lillkille. Jag älskar dig av hela mitt hjärta.

Idag har det kalasats. Linus valde tacopaj och prinsesstårta på menyn. Självklart har han uppvaktats med paket också. Kläder, pengar, spel och handkontroll till sitt x-box fick han bl.a.

Nöjd lillkille som kröp till sängs ikväll :)


Ebbe och Vincent ♥

Det har varit en himla fin dag. Lugnt på jobb, det är ju sportlov. Alice var där i ett par timmar nu i eftermiddags och hälsade på lite. Efter jobb stack mamma och jag till stan. Hittade nånfödelsedagspresent till Linus och även lite till mig själv. Middagen intogs på Mc´D. Inte mitt favvoställe men det funkar efter nästan 12 timmar hemifrån. 
 
Ikväll fick jag ett fantastiskt telefonsamtal. EBBE och VINCENT har kommit till världen. Storasyster har blivit farmor och lilla Fredde har blivit pappa. Dubbelt upp. Så himla glad för Fredde och Emmas skull. Att bli förälder är livets händelse, det är meningen med livet. Och nu är de det. Till två ljuvliga gossar. Fantastiskt. 
 
Att få barn är omvälvande, stort, galet, underbart och helt magiskt. Tänk då att få två, på samma gång! Jag vet att Fredde och Emma kommer bli perfekta tvillingföräldrar. Med sitt lugn, struktur och kärlek kommer de, om några, axla det här på allra bästa sätt. Ebbe och Vincent, ni valde perfekt föräldrar :)
 
Ja och jag längtar ju redan efter att få se de små underverken. 
 
(Tills dess njuter jag lite av att få titta på grabbarna genom att sno Emmas bild på fejjan) :) 
 
 

Hej söndag!

Söndag igen och helgen har varit fin. Igår var vi hos Björn och Ulrika. Patrik och Anette var också där och i vanlig ordning hade vi hur trevligt som helst. Vi grillade och fasen att man inte gör det oftare även på vintern. Jisses vad gott det var. Självklart hade vi en massa tillbehör, precis som om det vore vilken sommardag som helst. Vi bäddade ner Alice i vagnen och promenixade dit så det blev gott i glasen för oss båda två också :) 
 
Sportlovsveckan närmar sig. För mig blir det ingen ledighet alls i veckan, jag har ju nyligen haft semester. Men det blir lugnare på jobb iaf. Det behöver jag. Den kommande helgen är fylld.
 
Februari har passerat halvvägs och fanken vad jag längtar efter lite värme nu. Snälla snälla snälla låt oss få en fin vår. 
 
Och sist en länk till en akustisk Lasse-låt som ger mig rysningar i hela kroppen. http://youtu.be/73KmpzAhmAo
 

Gymnasiet

Jag tycker att jag typ valde gymnasielinje häromåret och tog studenten i fjol. Nja så är det inte riktigt, men att komma till insikt med att man har en son som slutar grundskolan har gjort mig halvt förvirrad. Ingen åldersnoja, bara en rädsla över att om det gått så här fort hittills hur blir det då framöver? Hinner jag blinka innan han flyttar hemifrån? Herrejävlar jag var inte beredd på det här. Att det skulle kännas såhär när vi satt framför skärmen och våndades inför valet häromkvällen. Lucas hade ingen aning. Hur vet man vad man ska välja? Hur vet man vad som är rätt och fel kring ens framtid när man är 15 år? Vi pratade fram och tillbaka, det har vi förvisso gjort i månader, men nu var det liksom dax att besluta. Och det var enbart hans beslut. Han har velat mellan bygg- och anläggning och barn- och fritid. Slutligen föll valet på Barn- och fritidsprogrammet. Kanske jag kan bli "fritidsledare, gympalärare eller fritidspedagog". Jag hoppas han kommer in och jag vet att han definitivt är en kille som kommer att passa till att jobba med människor. Han är social, snäll, hjälpsam, empatisk, mjuk och fantastisk på många sätt. Det vore slöseri att stänga in honom i en grävmaskin eller med en hammare någonstans :)


Söndag i februari

Så kom den efterlängtade helgen. Och passerade lika fort. I fredags hade vi värsta hemmamöjset, efterlängtat. Vi var en sväng på stan och Alice fick med sig ett par byxor och två tröjor hem. Tjejen har tagit ett skutt på längden, vilket även märks i garderoben. Mintgrönt blev färgvalet på de nya kläderna och jag är helt kär i den färgen på min tös. Efter stadsrundan körde vi hem och jag snodde åt mig fem km löpning på fantastisk tid (mina mått mätt). Intervallspinningen har gjort succé minsann ;) Därefter blev det himmelsk middag som min älskling kockade till. Ytterfilé, ugnsbakade grönsaker och bea. Yummie! 
 
Igår var det kalas för hela slanten. Ludde har fyllt 20 och det firades här hemma. Trevligt attans blev det. Tack för hjälpen mammi <3 Lite mello på kvällen och sen däckade jag gott i soffan. Idag har vi varit på badhuset, jag sprang dit och även idag fick jag till en hyfsad tid på fem km. Känns så jäkla gött att vara på banan med träningen igen, året har börjat utmärkt träningsmässigt. 
 
Måndag imorgon. Ny vecka som ska rusa förbi...
 
 
 
 

Födelsedagskalas

Hinner inte med det här. Hinner inte med någonting. Ta mig tillbaka till Sälen, ledighet och underbara dagar. Väskan är ju inte ens uppackad. Inte hunnit. 
 
Intensiv har veckan varit. Galet intensiv. Jobbat långa dagar och kvällarna har varit fyllda. Just nu har jag precis avslutat kvällens pluggande.Igår blev det ännu senare. Det var mycket denna veckan och än är det inte slut. Jag fattar liksom inte hur jag ska få ihop det. Jobba 90%, plugga 50%, hus och fyra hemmaboende barn. Hur gör man då? 
 
Skulle behöva dammsuga en vända, damma, torka golven. Tvätten. Toalettstädning och garderobsrensning. 
 
Skitsamma. Nu ska jag sova. Sju kvart i timmen. 
 
Innan ikväll var vi och firade världens finaste fyraåring! Älskade, tokiga, knasiga, härliga, snälla, omtänksamma Leon fyller år idag. Tack för ett fint kalas och tack för att vi fick komma. Älskar att du är en del av våra liv och att vi får njuta och ta del av dig. 
 
 
                                             GRATTIS LJUVLIGA DU!
 
 
Återkommer förhoppningsvis mer till Sälen när tid finnes.
 
 

Kan man inte bara flytta hit?

Ja packa och dra liksom. För att luften känns renare här. För att människorna är trevligare. För att snön värmer hjärtat och man blir glad i hela kroppen.

Skidåkning är fantastisk. Jag älskar verkligen att stå där högst uppe på fjället och veta att hela backen ligger framför. Jag älskar när benen är så möra, efter timmar i backen, att de nästan brakar ihop av sig självt. Men det är så mycket mera med den här delen av vårt avlånga land. Det är något mer som tilltalar mig.

Jag trivs.




RSS 2.0