Räknar ner

Granen är klädd, pepparkakorna är bakade, apelsinerna doftar nejlika och imorgon är det sista arbetsdagen för året. Det spelar ingen roll hur bra man trivs på sitt jobb, julledigheten är alltid lika välkommen. Mindre än en vecka till julafton och visst finns det en hel del kvar att göra. Julklapparna är långtifrån klara, julgodiset är inte ens påbörjat och så ska det pyntas och städas lite till. Men det struntar jag i just nu. Jag njuter av vetskapen om att imorgon är det skolavslutning, Alice första förövrigt, och efter det väntar en lång härlig ledighet som sträcker sig fram till den 7 januari. Det ni :) 

Hej december

December. En av mina absoluta favoritmånader. Hur kan man inte älska att det vankas jul liksom? Min december startade med att jag fick en ny kollega. Pim har nu slutat (helt i onödan visade det sig eftersom hennes nya jobb gick i stöpet) och idag började Pia hos oss. Det kommer säkert bli toppen. December började också med en hängig och febrig Toss. Mattias har vabbat idag och imorgon tar jag det. Imorgon tar vi en tur till vårdcentralen, Alice har varit krasslig till och från i en månad nu, det får räcka. 

Ikväll har jag och min älskling varit på Friskis och boxats. Shit vad jag älskar det passet! Just nu pågår en rekryteringskampanj på Friskis. Jag är rätt sugen på att anmäla mig som spinningledare eller kanske IW? Tänk om man skulle våga :) 




RSS 2.0