Whoop

Idag klarade minsann maken uppkörningen så nu får han även köra nya husvagnen. Att han skulle behöva köra upp var en liten överraskning som kom till när vi köpte vagnen. Tydligen blir ekipaget för tungt att köra utan utökad behörighet på körkortet. 

Eftersom väntetiden till uppkörning här i stan är ganska lång så blev det en sväng till Älmhult idag. Tack till Bojje och mamma som följde med och såg till att vagnen kom dit :) 

Perfekt, helgen bjuder på en extra ledig dag då första maj infaller på fredag, så förhoppningsvis blir det en premiärtur med vagnen redan då. 









Husvagn hemma!

Slutade tidigt igår. Hem och städa inför helgen. Sen var det dax att hämta hem nya husvagnen. Wow vilken känsla! En helt ny vagn och det kommer bli så bra så. 

Tanken var egentligen aldrig en ny vagn. Egentligen skulle vi ju renoverat den vi hade men den var tyvärr helt slut. Så vi kikade på lite alternativ och eftersom detta var den sista Wilken fick vi ett riktigt bra pris. Dessutom ingick förtält och något pluspaket med Gud vet vad. Ja nu är den vår iaf och jag längtar efter husvagnsliv och lata dagar någonstans i Sverige :) 

Igår var jag med Linus på återbesök och arbetsEKG på hjärtat. Svar på det kommer nästa vecka, men läkaren som var på plats sa att så långt han kunde se så såg allt bra ut 

Fredag idag. Jobba länge men det är ok. Hela helgen är sen ledig och hyfsat oplanerad. Bästa som finns 






Bäbisgosat

Ledig eftermiddag och när jag hämtade Alicen vid taxin fick hon välja vad vi skulle göra. Sol och underbart väder. Glass på mc'd tyckte Alice. Absolut, vem vill inte det en dag som denna liksom.

När vi var på mc'd fick jag sms av min Bästa som hälsade att vi gärna fick komma på besök. Haha det blev ju raketfart hem, tvätta av jubbebacillerna och sen snabbt till Maxi för en liten present till storebror. Lillebrors present hade jag redan fixat tidigare på Barnlek i Åhus. Sen åkte vi raka vägen hem till Carro, Johan, Leon och bäbis. Oh maj jisses sicken goding. Helt underbart ljuvlig, man får liksom inte nog. Mys och gos hela eftermiddagen och jag hade lätt kunnat sitta där med honom i famnen än. Lilla hjärtegos, finns liksom inga ord i världen som räcker till 





En liten gosse


En liten ljuvlig gosse har äntligen tittat ut. Och han har kommit till världens finaste lilla familj. 

G R A T T I S

Jag är så otroligt glad långt in i hjärteroten. Och jag längtar galet efter att få träffa den där lille stjärnan.

K A R M A

I torsdags var det rättegång. Framförallt handlade det om Leons rättighet att gå på den skola han önskar. Sumphuet har hållit på alltför länge och till ingen nytta. Min finaste Bästa, som kämpat för Leon och för hans bästa, vann striden. Visst är det underbart att aset nu får stå för sina handlingar men framförallt är det underbart att Leon är den store segraren. Det känns gott i hjärtat. 

Jag och Pia mötte upp Carro i tingsrätten. Vi var inte med vid förhandlingen men väntade utanför på att det skulle ta slut. När sumphuet kom ut ut salen förmådde jag mig inte ens att hälsa på honom. Han finns inte för mig och jag låtsats inte.

Grattis till rättvisan. Grattis till segern. Mina finaste. 

Grattis till nederlaget. Du förtjänar det så jävla väl. Hoppas det känns lika jävla illa som ditt ansikte uttryckte att det gjorde. 

K A R M A 

Underbart

Det är väl klart att jag jublar när de jag älskar står som segrare. Allt annat vore hyckleri. Och hycklare det har vi tillräckligt av i den här världen. 




Tisdag

Tisdag och jobba länge. Men har man mitt jobb så är det också helt ok. Jag trivs förjäkla bra faktiskt. Lite nya arbetsuppgifter, förtroende och utmaningar har gjort gott. Visst innebär det mer jobb och annat ansvar men jag älskar det. Och kanske leder det ena till det andra. Vi får se. 

Igår var min Bästa hos mig. På torsdag är det rättegång i vårdnadstvist. Fy fan, avskyn jag känner inför det där äcklet är enorm och nu kan vi bara hoppas att rätten och de som beslutar ser igenom lögn och egoism. Åt helvete med han och hans dynga. Hoppas han aldrig får sova gott någon mer gång i hela sitt liv. 

Han förtjänar. Ingenting.



Vänner och husvagn del 2

Igår hade jag bestämt med Ullis att hon skulle komma hit och sällskapa på kvällen. Mattias jobbade natt och vi tänkte bara tragga, käka pizza och ta det lugnt. Fick ett sms sen av Ulrika om det var ok att hon och Alize hängde på. Apselut. Och när vi satt här och tjatade messade plötsligt Anette som hört att vi var här och undrade om hon och Märta också fick joina. Men såklart! Jisses vilken trevlig kväll det blev. Bara så där, spontant. 

Jag är ju en sån som inte gillar att vara uppbokad vareviga helg utan tar gärna veckosluten lite som de kommer. Ska verkligen undvika ännu mer att boka in en massa nu. Spontant är kul! Och mina vänner är verkligen fina <3

Idag var vi ute hos mina föräldrar och fotade Kaben. Faktiskt bra att jag gick in i vagnen idag för jag har varit riktigt ledsen över att den nu ska lämna oss. Men idag kändes det som ett bra beslut. Oavsett alla minnen och all kärlek så har den gjort sitt. Alice var däremot helt förtvivlat och tycker det är otroligt jobbigt. Många tårar blev det vid nattningen ikväll.

Galet var iaf att annonsen låg på Blocket i exakt 12 minuter sen hade vi handpenning på kontot från köpare. Om nu allt går som det ska så är vagnen hos sin nya ägare redan imorgon. 





Husvagn

Galet det här kanske. Men efter att vi hämtat ut den gamle Kaben för renovering innan påsk så insåg vi att det inte skulle bli någon mer campingtur i den för oss...
 
...Så...
 
...Efter många turer, mycket tittande och mycket velande blev det till sist en ny vagn. Japp en helt NY vagn. En Wilk. Barnkammarvagn. Med alla bekvämligheter man kan tänkas behöva.
 
Vi älskar husvagnsliv, förtältskvällar och friheten. Även om en hel del av allt det där, framförallt alla minnen, sitter i Kaben så hoppas jag att det här också ska bli bra. Den gamla vagnen var inte alls ny, den var lite osmidig och hade sina skavanker. Men vi gillade både den och dem. Det var så himla mychet hjärta i allt det där. Och som sagt, alla minnen. För min del fanns husvagnen med långt innan jag träffade Mattias. Hällevik med systrar och mamma i flera omgångar, Danmark och Lucas sexårsdag är några av alla de saker vi upplevt i den. Blir ful i skratt bara jag tänker på vissa saker. Hanöhus. Eller den där gången när Bojje inte fick rätt på förtältet och en av pinnarna ramlade ner och slog mig i huvudet. 
 
Alice har tillbringat varenda en av sina somrar i vagnen. Första året var hon bara bebis när vi åkte till Kalmar i en vecka. Sen har det rullat på med ALV, Hafsten, Ystad och ja inte minst Tättö. Och massa mer minnen. Pissespannen, låssaspressaslök och den där gången när Mattias och Jon var tokiga på att de platser vi bokat på ALV var upptagna och vi blivit tilldelade flera platser som av olika anledningar inte funkade. De var långtifrån varandra, de var högt uppe på en kulle som vi inte kom upp med vagnarna för och de var förlagda i ett träsk där det stod vatten upp till knäna. Till sist bestämde Mattias och Jon sig för att försöka få in två vagnar på en plast. Det försöket slutade när Alice satte sig i en vattenpöl, eller ja hon mer fulllkomligt badade i en vattenpöl faktiskt. Då ville Mattias köra hem och han hotade med att  hotell var det enda han skulle ägna framtida semstrar åt. Sheeet vad vi garvade efteråt. Och det hela slutade ju bra. Vi fick campa på en äng och fick tillgång till hotellets toaletter. Dessutom var både jag och Caroline hungriga och lite vresiga när vi skulle checka ut, så det slutade med att hon i receptionen gjorde fel och vi betalade vi i stort sett ingenting för nätterna vi var där.
 
Men som sagt. Nu blir det till att glädjas åt vår nya vagn istället. Så småningom kommer det säkert finnas lika mycket hjärta i den. 
 
Även om vi redan saknar Kaben så är det klart att jag är glad. Klart att vi är glada! Den 23/4 ska vi hämta hem vår nya familjemedlem:
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hell yeah!


:)

Glad påsk

Påsk och vi njuter av ledighet. Skärtorsdag firades traditionsenligt med bara familjen. Påskharen hade varit och gömt ägg och vi åt såklart lite buffé a'la påskmat. 

Igår hade vi en riktig softedag. Alice lekte med kompis, vi cyklade en sväng, planterade lite ätbart inför sommaren och på kvällen grillade vi och drack ett glas rött. 

Idag blev det en sväng till stan och nu ska vi snart till mammi på påskmiddag. Mitt påskägg innehöll förresten det absolut bästa. Nya skor och jag är kör igen :) 

gLAd PåSk






RSS 2.0