Redan maj

Jaha så var det redan maj. Hela april med påsk, valborg och allt flög visst förbi utan att man han blinka. Under den tiden har vi gjort lite av varje. Alice rum är renoverat, vi har varit på möte i Alice skola, vi har sprungit Humlestafetten och ja en massa annat. Alice skola ja... Det känns helt rätt att vi valt Hammar till henne. På mötet fick vi träffa hennes blivande pedagoger och jag blev vädigt glad när ett känt ansikte dök upp bland dem. Anna, som jag pluggat till förskollärare tillsammans med kommer ha Alice. Det gillas skarpt, Anna är en kanontjej och jag tror Alicen kommer få det hur bra som helst. Kändes dock sjukt att lämna in uppsägningslappen till vintergatan. Kan inte fatta att den tiden snart är helt förbi. Min lilla snorpa. 
 
Påsken firade vi här hemma redan på skärtorsdagen, vi brukar ju äta påskmat och leta påskägg då. På långfredagen var mina systrar med respektive här och vi lagade mat tillsammans. Killarna fick en matkasse av oss tjejer som de skulle kocka ihop nåt av och viceversa. Kul. Valborg firades lugnt här hemma med Anette, Patrik och Märta.
 
Själv har jag mått lite sisådär. Jag har varit extremt trött, periodvis yr, ont i rygg/nacke och känt mig allmänt konstig. Var hos doktorn för ett tag sen och där togs en massa prover, som alla visade sig vara bra tackålov. Kanske har det bara varit för mycket? Kanske borde jag dra ner ytterligare på tempot? Jag vet bara inte var jag ska plocka bort.. På torsdag ska jag iaf till både läkare och sjukgymnast. Vi får väl se vart det leder. Förhoppningsvis till en piggare Amanda.
 
 
 
 
Litens rum  

RSS 2.0