tors/fre

Linus allergi är så mycket bättre. Så glad att han fick annan medicin! Nackdelen är att han blir galet trött av den, men det får vi ta just nu. Han mår ändå tusen gånger bättre än tidigare.

Gårdagen var toppen! På jobb hade jag medarbetarsamtal med nya chefen och det var jättebra! Jag har tagit ett beslut inför hösten som känns helt rätt och efter samtalet med min chef kändes det ännu bättre. Igår slutade jag redan klockan 11, skönt! Alice var hemma med mormor och Bojje när jag kom hem eftersom hon hade ledig dag från Vintergatan. Mattias var ledig men han var i Tyskland och hjälpte Jon fylla förrådet till deras kommande fest :) 

Vid middagstid åkte jag och Alice till stan. Tossen skulle klippas och är nu hur fin som helst i håret. Vi valde att klippa en rejäl bit. Jag tycker det kan vara fint med långt hår på flickor men Alice gillar varken tofsar eller att kammas så därför är det både enklare och finare med lite kortare på henne. Efter frisörbesöket blev det lunch på Trendie tillsammans med fina systerstor. En liten runda på stan fick vi också till och jag fick bl.a. med mig två par sommarbralls hem. Hade "otur" och fick köpa nya byxor till Alice också eftersom vi inte hann springa till en toalett i tid. Fina rosa/vita från geggamoja valde hon. Även Carro och Leon kom till stan :) När vi hämtat Lilliz vid bussen köpte vi med oss lite fika och gick ner till tivoliparken. Mys att få spendera tid med dem man tycker om ♥

På kvällen var jag sen ute och sprang. Det blev en fem km runda och det var så gött att komma ut i löpspåret igen. Har hålllt uppe i nästan en vecka eftersom det krånglat med magont och blödningar. Suck... sjukt trött på det då.

Idag har det jobbats. Me like! Jag jobbade till 18 idag och sista halvtimmen fick jag besök av Alicen. M lämnade henne hos mig eftersom han jobbar inatt. När jag slutat för dagen gick Alice och jag till badhuset. Underbart fredagsmys. Till kvällsmat fick det bli Mc´D och när vi fått mat i magen var Alice supertrött. Vi läste tre sagor som hon och Mattias lånat på biblioteket innan idag och efter det däckade hon på mig i soffan.

Nu ska jag hänga upp en maskin tvätt och sen ska jag krypa ner hos min flicka. Imorgon ska det jobbas och Alice ska vara hos moster några timmar. Det ser hon fram emot :) På kvällen blir det såklart valborgsfirande.

 

 
Hos frissan och nyfriserad

 
Mina älskade små ♥


Finaste ni ♥

 


Allergi from hell

Jobb -> hämta Linus -> köra till doktorn. Jisses vilken allergi min lillkille har. Sjukaste jag varit med om i den vägen. Nu har han iaf fått andra mediciner och vi hoppas det ska hjälpa. Om inte så ska vi återkomma inom två veckor för då måste han få spruta med cortison. Fast Per ville avvakta med det till vi testat annat, cortison ska man visst vara väldigt försiktig med att ge till barn som fortfarande växer. Nu hoppas vi på rejäl bättring med ny medicin. Dubbel vuxendos ordinerades efter det att Per kikat i journalen och konstaterat  att mer allergisk mot björk än vad Linus är kan man inte bli. Han är i topp på allergiskalan :/ Tyvärr är pollenprognosen för just björk också i topp just nu. Ikväll är Lilliz ledsen, det här är sjukt jobbigt.

Finns mer som är sjukt jobbigt. Men det tar vi kanske en annan gång...

Efter en ganska meningslös föreläsning ikväll ska jag nu hoppa i badet och bara slappna av en stund. Det är ta mig fan välbehövligt. Sen blir det soffan tillsammans med den finaste i världen ♥





 


Liten sten

Dagen har gått lättare än jag trodde. Efter att nu ha meddelat mitt definitiva besked känns det nu bra. Bara en liten sten som återstår... Men jag skjuter ett litet tag till på det.


Efter jobb idag blev det ett besök hos frissan. Rättade till lite som jag inte trivdes med. Hann också inom HM för att köpa ett nattlinne till Alicen som just nu pyjamasvägrar allt vad hon kan. Hello Kitty blev det givetvis. Jag är så sjukt trött på kattj-vlen men vad gör man inte? Sova i det - ok, förövrigt får det vara nog med Kitty nu.

Ikväll har jag njutit av tid med mina små. När jag kom hem körde Mattias till jobb. Här hemma har vi ritat, spelat spel och dansat järnet till Winnerbäck. Inte Linus, han orkar ingenting. Allergin gör honom så trött och jag hoppas dr Per kan råda bot på det värsta imorgon. Nu ska det mysas en liten stund med Lilliz innan hans säng kallar. Efter det ska jag se färdigt en film som vi började titta på igår. Ja Mattias såg som vanligt hela medan jag har halva kvar. Alltid samma sak :)


Djurpark, kalas och allergi

Igår var vi som sagt på Skånes djurpark. Det är jag himla glad för att vi var, kändes som att jag för en liten stund fick hämta andan i mitt annars förtillfället sjukt hektiska liv. Jag vet, det är tillfälligt vi har det såhär, men just nu känns det allt annat än bra. Jag har mått bättre om man säger så.

Åter till gårdagen då. Vi åkte tillsammans med Ulrika, Alize, Anette och Märta till djurparken. Tjejerna uppskattade allra mest de små djuren. Så i den lilla hagen med kaniner, kycklingar, marsvin och annat smått spenderade vi absolut mest tid. Mat och glass blev det också och naturligtvis den obligatoriska säl-matningen. Alice missar inte den när vi är där :) Personligen ogillar jag djur, men uppskattar ändå djurparken. Alla djur är på behagligt, inhägnat avstånd och jag njuter av att vara tillsammans med min flicka och se hennes glädje. Alice tjatade redan idag om att åka dit igen.

Idag har Linus varit och kört go-cart med en kompis, Lucas är i Fjälkinge denna veckan och jag och Alice har  varit på kalas hos Märta som fyllde år. Tjejerna badade utomhus i Märtas lilla pool. Galet galet. Men vilken underbar värme vi haft. Känns fantastiskt skönt att vi är på väg mot sommaren nu. Jag längtar som tusan till vecka 25. Även om den här tiden på året är underbar så får de kommande veckorna gärna passera fort för min del. Efter kalaset var jag, Mattias och Alice en runda i Åhus. Glasspremiär på båten. Aldrig fel :)

Imorgon är det jobb och just ikväll är det inget jag längtar efter. Jag har som sagt mått bättre. På onsdag ska vi på föreläsning på kvällen och då är det jobb 7.30-19.30. Ge mig torsdag fort tack. Fast på onsdag måste jag dock vabba ett par timmart på em. Linus allergi är helt sjuk här ikväll och jag bokade precis tid hos Per Zetterlund på onsdag. Lilliz reder sig tydligen inte alls med de vanliga receptfria allergimedicinerna, så vi får se om han få något annat. Får se hur natten och morgondagen blir, för han är verkligen helkass här ikväll.






Och så från dagen:


Årets första mjukglass smakar fint :) Idag...

img_0114 (MMS)

Årets första mjukglass smakar fint :) Idag är vi på Skånes djurpark med fina vänner. Det gillas. Lunchen är i magen, glassen är på väg ner. Snart väntar nya äventyr för flickorna. Våren är underbar. Livet är ljuvligt :)


Påskafton...

...och jag har jobbat större delen av dagen. Jisses vilket tempo, det hände en hel del! Roligt. Kvällen skulle spenderas hemma med grillat till middag. Så blev det också och vi fick minsann lite sällskap. Fint det :) Jon, Caroline, Ebba och Esther kom hit med sin grillmiddag och vi hade hur trevligt som helst. Esther och Alice lyckades som vanligt dra sig undan och hitta på bus. Vi satt och pratade och hade jättetrevligt medan bustjejerna klättrat upp vid vasken och "diskade" i större delen av köket. Kul hade de iaf och blöta var de :)  Nu är det väldigt tyst och lugnt i huset, inte undra på det - klockan är ganska mycket. Bara jag som varvar ner efter en intensiv dag. Imorgon jobbar min älsk och grabbarna ska vara hos sin pappa. Jag och Alice hänger på fina vänner till Skånes djurpark. En heldag med min Liten - det ser jag verkligen fram emot.


Påskägg

Häromdagen pratade vi om vad dagarna i påsk heter och idag frågade Alicen: Är det långfredag idag mamma? Ja det är det. Varför är den lång? :)

Blev ingen lång sovmorgon idag precis, Alice vaknade halv åtta. Aja jag somnade tidigt på soffan igår och har visst fortfarande en halv film kvar att se. Haha det vill sig aldrig med mig och film!

Ikväll ska vi till mina föräldrar på påskmiddag. M jobbar hela dagen men anländer dit efter jobb. Själv njuter jag av en ledig dag. Imorgon ska det minsann jobbas igen.

Igår efter middagen hade som sagt påskharen kommit på besök. Alice väntade och väntade på att han skulle komma med det där brevet som ledde oss till påskägget. Sen kom hon på att påskharen nog inte vågade sig in i vårt hus när vi var hemma, kanske han gömt brevet ute på altanen? Det hade han inte, men i brevlådan låg det!

Önskar er en glad påsk! Glöm nu inte att hjälpa mig med valet av vårens ballerinor till Alicen!



 
Spännande med brev :) Hmm...vad står det pappa? "Leta under en stor buske i trädgården..."

  
AHHH jag hittade det! (Kolla in den ljuvliga minen) :)

 
Alla hittade sina påskägg till slut :) (Lucas hann vi inte ta bild på innan både han och ägget var försvunna) Även jag hittade påskägg faktiskt :) Underbara älsklingen ♥


Världens finaste påskakärring ♥


Stjärntorsdag

Det har varit en fin dag idag. Skärtorsdag, eller stjärntorsdag som Linus sa när han var liten :) Jag har jobbat, toppen! Efter det blev det tacomys och sen hade minsann påskharen varit framme. Mer om det imorgon. Efter en fin kväll med barnen ska det nu fortsättas att mysas i soffan med maken. Jisses vad trött jag är. Tur vi "bara" har en halv film kvar att se på sen igår :)




Förresten hjälp mig! Vilka ballerinor är finast? Svart eller vit?


violet black1 violet white1
(från Vincent)


Miércoles

Japp onsdag idag och den längsta dagen på jobb. Idag gick den ganska fort iaf, vi hade påskfest. Efter jobb blev det en snabbrunda till stan med la familia. Vi var ju tvugna att inhandla årets påskägg och godisaker till dem. Alice önskade ett rosa/lila ägg och tänka sig det hittade vi :) Ett par bralls till mig fick visst också följa med hem. Nöjd. Nu tjatar Lucas efter datorn och jag ska krypa ner i soffan hos min älsk. Det blir film och kanske kanske vi nallar lite av påskäggs-godiset :)

Imorgon ska det jobbas tillsammans med fina vännen och efter det ska det letas påskägg så det står härliga till i hela Hammarslund. Vi letar oftast påskägg på skärtorsdag i det här huset, på påskafton är ju redan halva påsken passerad.


Bad och lite annat från den här tisdagen

En härlig tisdag har nåt sitt slut. Imorse anlände vi till badhuset lagom vid öppningsdax klockan tio. Lucas, Linus, jag och Alice badade så det stod härliga till :) Lagom till lunch gick vi upp ur vattnet. Efter dusch och påklädning begav vi oss till stan och grabbarna valde en macka på subway till lunch. Helt ok faktiskt.

I em har jag jobbat, verkligen kalasroligt. Med mig hem hade jag idag en ny badrock från geggamoja till Tossen. Perfekt inför sommarens alla äventyr! (Som vi nu så smått börjat planera inför) Att den har dragkedja och inte knytband är ett stort plus enligt mig.

Ikväll har det sprungits igen. Fick dock bli en ny fem km runda för jag hann inte mer. Grillen var igång när jag sprang och lite nygrillat kött med en grekisk sallad till smakade mumma efter joggingturen.


Superfin! Dessutom vändbar med utsida av stretchfrotté och insida av trikå. Kombinerad till bad och morgon-kvällsmys alltså. Det gillas! (Bild från geggamoja.com)


Nån sorts måndag

Idag har det varit en märklig dag. Upp, ner, upp.. Kanske är jag som är aningen svängig i humöret?! Smått irriterad har jag varit stundtals idag iaf. Tyvärr har det drabbat dem det inte ska. Skitsamma, jag är bara människa och ingen dör av att jag inte jämt är på topp. Jag måste verkligen lära mig att koppla bort och inte låta massa onödigheter stjäla energi. Kan bara konstatera att it takes two to tango. Att ge och att ta liksom. Allt annat går fetbort.

Så det var dagens gnällrader. Nu fokuserar vi på det som egentligen är viktigt. Som att jag slutade tidigt idag. Som att pojkarna är hemma och jag fått vara tillsammans massor med dem. Att solen värmt ordentligt idag och att vi har varit ute i stort sett hela eftermiddagen. Att Alice dagiskompis Lovisa kom på besök idag och att Alice följde med henne och hennes mamma till lekplatsen. Underbart att Alice har en dagiskompis som bor precis i vårt område, att det är lika gamla och att de trivs toppen tillsammans. Det finns en massa underbara saker jag kan fokusera på istället. Just nu nattar Lucas och Alice och att höra storebror läsa saga för lillasyster gör mig lycklig. Det krävs egentligen inte mer än så.

Ikväll har jag varit på personalmöte. Min älskling jobbar inatt (saaknar, hade verkligen behövt hans famn ikväll) så mamma och Bojje har varit här och passat Alicen. Jag är så tacksam för att de ställer upp och hjälper till ♥

Imorgon väntar en ledig förmiddag med älsklingarna och badhusbesök står på schemat då. Senare blir det jobb och massa trivsel med en av de allra finaste bland vänner. Därefter ska det springas sju nya kilometer innan grillen dras igång. Nähäpp här ska inte klagas. Jag har det förjäkla bra och det tänker jag fortsätta njuta av. Punkt.



Joggelijogga

Fina blommor i krukorna - check
Planterat äppelträd - check
Rensat bland jordgubbar/smultron - check
Flyttat krusbärsbusken - check
Rengjord och nyfylld sandlåda - check
6,8 km löpning - yeah check!

Jag känner mig sjukt nöjd med dagen och framförallt med löpningen. För ungefär ett år sedan sprang jag ingenting, jag promenerade och gick på friskis men jag sprang definitivt inte. Sen upptäckte jag joggingskolan i tidningen Mama. En liten artikel, nästan omärkbar men som fick mig att prova. Tack för det. Löpning gör mig lycklig, jag mår bra efter en runda i skogen. Jag har sprungit drygt fem kilometer flera gånger de senaste veckorna och jag har varit vrålnöjd med det, med all rätt. Men så igår funderade jag vidare. Visst jag kan korta ner tiden på samma sträcka men egentligen vill jag ju ha ork att springa längre. Det behöver inte gå så fort (och det gör det inte heller) bara orken räcker länge. Så jag letade upp en ny utmaning som ska erövras. Ett nytt träningsprogram att hoppa på och idag blev det nästan sju kilometer. Milen ska inte vara omöjlig väl?


Äppel päppel

Det står egentligen trädgårdsarbete på schemat, men jag fuskar här inne lite :) Eller nej det gör jag inte alls för jag är i full gång med dagens middag. Lax och ugnsbakad potatis. Mumma! Igår var mina fina föräldrar här och hjälpte oss att få iväg en massa skit till tippen. Tack! På kvällen unnade vi oss god middag på Peking. Älskar deras mat och middagen för fyra går inte av för hackor. Så gott. Även mellansis anslöt till sällskapet. Trevligt! Efteråt var vi här hemma och drack kaffe (ja och lite vin) ;) Tack alla fina för en mysig dag och kväll.

Idag har vi varit och inhandlat ett nytt äppelträd. Alice grät av förtvivlan när hon insåg att hennes pappa sågat ner det gamla (som förövrigt inte bar frukt längre). Nu ska det planteras och göras fint :)


Morning

Godmorgon. Sitter just nu och väntar på att äggen ska bli klara till frukosten. Snart är det dax för jympaavslutning på Friskis för liten Toss. Märkligt, jag som brukar vara på Friskis ganska flitigt är nu bara där på lördagar. Aja jag springer ju utomhus ist. Igår jobbade jag hela långa dagen. Därefter var jag och Alice hos Caroline, Ebba och Esther. Mattias var iväg och bowlade och partajade med Jon och flera. Idag hade jag hoppats på massa sol, tyvärr ser det annorlunda ut på väderkartan.

Nu frukost - sen jympa med prinsessan :)

Önskar alla en fin lördag.



Pyttedans, löpning och måste sova

Borde sova men är nog lite väl upprymd ännu :) Har iaf tagit mig till sängen där Alice just nu sussar gott här intill. Idag ha det varit en bra dag som ju avslutades på bästa sätt ♥

Tidigare idag var vi på pyttedans och det var  tyvärr allra sista gången idag. Alice har älskat det och det har varit så mysigt att ha det stående på schemat varje torsdag. Först fika med fina vänner och sen pytte på det :)  Nåja vi får fortsätta träffas, det kommer vi klart göra men det är ändå skönt när man liksom har det inplanerat. Efter dansen var jag ute och sprang. Bästa rundan ever! Jag har varit lite skum på min runkeeper-app på iPhonen och idag såg jag ju att den inte är helt klockren. GPS:en tappar ganska ofta här och idag upptäckte jag ett par fel. Bl.a såg jag på kartan sen att där jag faktiskt sprungit en hyfsat lång runda tror telefonen att jag genat genom skogen. Eftersom jag springer samma runda två gånger så blir det en liten bit att lägga till. Aja det säger ju inte mer än att jag faktiskt sprungit mer än det jag trott :) M mätte ut sträckan på jogg.se sen och det blev en bra bit över 5 km. Härligt.

Nä dax att sova. Verkligen dax att sova. Imorgon ska det jobbas och det ser jag fram emot. Trivs attans på mitt fredagsjobb :) Men först en liten dansande flicka till sin favoritsång på pyttedansen:



SM-GULD ♥



Så jäkla underbart. Så jäkla starkt. Så jäkla BÄST. Att vinna finalserien med 4-1 i matcher är klasskillnad. Skellefteå hotade aldrig våra vargar. 4-1 mot Brynäs i kvarten och 4-0 mot AIK i semin talar sitt tydliga språk. Rätt lag vann. Laget i mitt hjärta. Inatt ska jag drömma mig till Karlstad.

Älska Färjestad

♥♥♥


SM-guld?

Jodå så att... 2-0 efter första perioden känns ju gött. Betydligt bättre än om siffrorna varit omvända iaf. Men inget är klart ännu, i hockey kan verkligen allt hända. Jag är dock vid gott mod och hoppas innerligt att FBK avgör det här redan ikväll. Snyggaste sättet att säkra SM-guldet är såklart hemma i Karlstad :)

Alltid Färjestad


HÄR skulle ju kvällen spenderats :)


Cream

Det blev en fin dag idag. I eftermiddag körde jag, Linus och Alice till Carro. Vi följde med och hämtade Leon på dagis. Efter det vi bjudna på god fika, även Nicke var i Broby och hälsade på idag :) Trevligt. Efter en stund gick vi ut. Vi kikade inom Karins och där fanns massor av kläder jag skulle kunna tänka mig! Jag har varit på jakt efter en klänning ganska länge nu eftersom vi ska på bröllopsfest i både maj och juli. Har känt mig aningen stressad över det :) men så idag hittade jag den här:



 

Nå vad tycks? Duger den att ha på bröllop? Åsikter tack. Klänningen kommer från Cream (som beskrivs som ett danskt varumärke med romantiska damkläder i harmoniska färgtoner) och det är ett märke jag aldrig hört talas om tidigare men efter besöket på Karins och efter att ha surfat lite på nätet inser jag att det finns massor jag skulle vilja ha i min garderob. 



Blå Blå/gråGammelrosaKessie denim dress,CreamBlanche OS top spring kit,CreamJulia patchwork tunic soft green,CreamJulia patchwork tunic soft green,CreamBlanche OS top spring kit,Cream


Lovely lovely lovely! Bilderna är lånade här och här


Vinst igen :)

 Åhhh vilken match :) Hockeyn är nyss avslutad och jag hade så gott som nerverna utan på kroppen! Förlängning är jobbigt, men se det gick ju bra! Heja FBK! Vinst igen betyder att Färjestad endast är en vinst från SM-guld. Jag hoppas hoppas hoppas.

Dagen har varit bra. Jag passade på att få undan en massa tvätt nu när jag var hemma med Linus. En runda på 5 km blev det i em och det kändes ok. Det gick förvisso inte lika lätt att springa idag men jag tog ju mig runt iaf. Skönt att jag hann med löpningen innan regnet anlände. Efter joggingturen hämtade jag en lycklig Toss som tyckte det var toppen att få äta mellis på Vintergatan. Pannkaka, smörgås och knäcke hade slunkit ner. Jisses här hemma äter hon knappt ingenting. I em kom Carro och Leon på fika, mysigt. Och sen ikväll blev det sommarinspirerad mat. Mumsa! Fast i ärlighetens namn hade det nog passat bättre igår när solen värmde.

Detta värmer iaf hjärtat just nu :)



Hej tisdag

Idag är jag hemma med liten Linus som har ont i magen. Lillasyster är just lämnad på Vintergatan och jag ska snabbt ta och röja det värsta här hemma, sen ska jag faktiskt använda tiden till att jobba. Funderar bara på vilket jobb jag ska välja :) Aja vi får se.

Idag skulle Alice egentligen varit på Vintergatan över mellanmål. Första gången nånsin faktiskt :O men så behövs det ju inte eftersom jag absolut kan hämta tidigare. Grejen är bara den att Tossen är väldigt inställd på att äta mellis på dagis och ser fram emot det. Personalen tycker också det är på tiden haha, vi får väl se om jag kan låta bli att hämta henne ;)

Btw... var tog solen vägen?! Ge tillbaks den nu tack!




Det började illa

Usch å fy vilken start på en måndag. Inget jag rekommenderar precis. Jag brukar kunna svälja en hel del men idag blev jag riktigt jäkla förbannad. Kanske var det på tiden...? Mitt vresiga humör från morgonen lugnade sig ganska snabbt när jag kom hem och fick tanka kärlek av mina fina ♥ igen. Jag, Mattias och Alice tog en sväng till stan och lunchade men innan dess var vi utom på Kids Corner. Det blev en ny bilstol idag. Alice kommer fortsätta åka i sin gamla men när hon blir illamående har vi iaf möjlighet att byta håll. Kändes som att det kunde kvitta om vi köpte den nu eller om vi väntade, hon ska ju ändå ha den. En Be safe blev det och vi valde att ta en helsvart.

I em har jag jobbat igen. Jag var på betydligt bättre humör på mitt andra jobb :) Med mig hem fick jag ett par nya skor till Alice. Det är varmt nu och det funkar knappast med de höga kängorna längre. Jisses vad det är härligt med våren. Jag verkligen suger åt mig av sol och värme nu efter en lååång mörk vinter. Ge mig mer mer meeer :) När jag kom hem från jobb var det bara att hämta hem Linus från dagens fotbollsträning och efter det vankades det spaghetti och köttfärssås. 

Idag fick jag förresten ett underbart "brev" av ljuvliga Alicen. Inte utan att man blir stolt när ens treåring, helt utan hjälp, skriver sitt namn alldeles själv. Hon upphör aldrig att förvåna mig ♥






Ludde - Fuchsia

 


S U N D A Y

Söndagen startade vi med fotboll. Det gick inget vidare för Linus och gänget, men det var kul att titta iaf :) Efter matchen valde Linus att stanna i Fjälkinge. Jag och Alice körde och handlade. En sväng inom apoteket blev det också. Jag har nog stressat på alldeles för mycket senaste tiden för sedan i fredags har jag haft grym halsbränna. Jag avskyr det verkligen, gör sjukt ont och jag får det som på beställning av stress. Ingenting har tidigare funkat mot det men så testade jag Losec mups. Tack gode gud för det. Idag valde jag ett likamedel som bara kostar 1/4 om man jämför, men de funkade lika bra.

I em tog vi en tur till Malmö. Jag ville besöka en Vila-butik och hade förhoppning om att hitta en fin klännig till festen vi ska på i Maj. Någon klänning blev det inte och knappt några andra fynd heller. Men det var en trevlig utflykt iaf.

Nu har jag och Linus just varit ute och gått en lång runda. Linus snörade på sina inlines och hängde på :) Mys det! En dusch och lite soffmys återstår av den här helgen. Imorgon är det vardag och veckan förväntas återigen bli stressig att få ihop.

Just nu längtar jag till v 25 och till en ny tid tar fart.


Dagens fynd å jag vet inte om de ska lämnas tillbaka..


från HM


N a t t i

Det blev en lugn och mysig lördagkväll. Bara jag och Alicen hemma. Vi cyklade till Hammar och handlade lördagsgodis och passade även på att få i oss en bit mat. Godiset ligger i stort sett orört i sin skål, endast några få bitar har slunkit ner. Varken jag eller Toss var visst särskilt sugna. Imorgon hoppas jag på en intensiv och härlig dag. Vi startar med fotbollsmatch för lillkillen på förmiddagen och sen får vi se vad mer som bjuds. Lite planer finns det :)

Liten sover på sin fäll på golvet. Hon var såklart en katt ikväll och katter gillar att sova så ;) Nu är det dax att lyfta in henne i sängen, sen ska jag ringa och säga godnatt till min kärlek innan jag själv kryper ner.

Nighty


L O V E


ɹǝuoddn

Ja det höll den här lördagen på att bli. Men så rättade vi till det hela igen. 5 km löprunda, lite grillat och nu ska jag hoppa i duschen medan Alice kollar på Pippi. Det är Pippi, Pippi, Pippi just nu :) Inatt jobbar maken men innan dess ska jag hinna hämta hem mina pojkar och handla lite lördagsgott. Fasen vad löpningen gick bra idag då. Kändes überskönt och bäst av allt är att jag hade kunnat fortsätta springa en god stund till kändes det som. Vårruset nästa!

Nu hejar vi på Färjestad och sen ska vi mysa lördagskväll.



LöRdAg

Borde använda min energi (den lilla jag har) till att göra en bra lördag av det här. Just nu känns det mest som en riktig möglördag :/ Solen skiner, det är vår och jag borde vara glad. Ändå längtar jag redan till nästa helg.

Familjejympan gick bra iaf. Mys att göra något med Toss. Nu är grabbarna på innebandy och jag ska ta ett ryck här hemma. Sen vet jag inte om jag ska trotsa halssvidet och ge mig ut på en löprunda. Eller om jag ska inse det onda och hoppa över den... Ahh fan jag har nog inte ont i halsen. Löpning brukar pigga upp!



Pippimys

Mysigt fredagsmys. Fläskfilé, hasselbackspotatis, beasås, grillad tomat och så sparris och brytbönor till det. Bäst av allt är dock att alla mina hjärtan är hemma. Lovely. Efter maten trodde jag att vi skulle samlas till Så ska det låta eller nåt, men icke. Det är Pippi Långstrump för hela slanten i vardagsrummet. Mina fina sitter samlade och skratten är höga. Storebrödrarna roas nog mest av lillasyster :) Själv ska jag ta en mugg kaffe och sen får det bli sängen. Det känns oroväckande i halsen och nacken värker. Jag hoppas innerligt att det är trötthet och ingenting annat. Imorgon är det familjejympa med älskade Toss.

Natti


Fredagsmys?!


Igår och idag

Igår var det en riktigt fin dag. När jag hämtat Toss och vi handlat på Maxi körde vi en lång runda. Anledningen? Alice var toktrött och vrålarg, enda sättet att få henne sova middag är att köra bil. Så det gjorde vi. När vi anlände till Barbacka sov hon fortfarande, men vaknade snabbt när jag talade om att det var dax för pyttedans. Vi fikade med Anette och Märta och lite senare kom även Ulrika och Alize. Finaste sällskapet stod dock Leon och Carro för när de också kom :) Leon fick till sin stora glädje vara med och prova på pyttedans. Succé :)

Efter Barbacka var vi snabbt bortom Vincent och sen gick jag, Lucas och Alice till Intersport och Stadium. Lucas skulle ha skor och på Stadium hade de ett fint erbjudande om att ta tre och betala för två på alla skor. Det blev nya till både mig och Lucas. Köpte dessutom hem ett par vita Converse till Max. Skor är ett dyrt kapitel i det här huset så det var ett riktigt fynd.

På kvällen åt vi tacos tillsammans med Carro, Linus och Leon ♥  Vi spanade även på hockeyn som tyvärr slutade med FBK-förlust. Aja det ändrar vi på imorgon :) En fin torsdag iaf.

Idag inledde jag dagen med ett frisörbesök. Det var sannerligen på tiden. Nu har jag äntligen fått lite fräscha slingor och de kluvna topparna är borta. Bild kanske kommer en annan dag :) Underbart var det iaf att få sitta i frisörstolen i två timmar och bara bli ompysslad. Förutom frisör x 2 (Lucas i em) har vi idag hunnit med ett besök på biblioteket, en snabbhandling på Maxi och lite grejande här hemma.

Nu är maten på spisen och vi är redo för fredagsmys.

BJORN BORG SVEN 77 WHITE  / BLACK
Mina nya pjux :)


Håller tummarna

Äntligen är den här veckan över. Eller det är den ju inte alls, men mina arbetspass är över och just idag är jag glad för det. Det har varit en riktigt jobbig vecka på jobb. Inte utan att man har lite fredagskänslor idag :) M är ledig imorgon och tänka sig det är jag också. Ikväll ska vi ha fredagsmys, vår helg är nämligen aningen kort då M jobbar lördagnatt.

Förövrigt är det mycket som snurrar just nu. Jag ser med spänning och förväntan framåt. Idag håller jag dessutom tummarna för fler positiva besked. Det är en spännande dag för någon jag älskar väldigt väldigt mycket.

Nu är det dax att hämta Toss, sen pyttedans och därefter ska vi ta en tur på stan med Lucas. Jag vet inte vad som hänt med min lille son men han växer så det knakar just nu. Hans skor är för små, hans jeans är urvuxna, hans tröjor.. ja ni fattar.


Äntligen kväll

Klockan blev 22 även den här dagen/kvällen. Tack för det, ett tag var jag rädd att den aldrig skulle ta slut. Jag är innerligt tacksam över att det är torsdag imorgon. Efter jobb stack jag till skogs. Jag gillar att springa i "Culinarskogen" i Fjälkinge. Även om rundan är ganska kort så springer jag gärna flera varv, det är en härlig miljö och känns så avstressande. Fem kilometer blev det idag, skönt. Skönt var det också att springa direkt efter jobb och slippa ge sig ut igen när man väl kommit hem. Jisses vad jag vill ha riktig vår nu och massa ork till löpning.

Samtalet med chefen tidigare idag gick jättebra och jag är himla glad för det.

Nu ska jag återgå till soffan och maken. Fast han är förvisso upptagen med någon livsviktig fotbollsmatch. Fotboll... fnys :P Rediga karlar spelar hockey ;) Imorgon hoppas vi på ännu en vinst till Färjestad-pöjkera :)



En uppdaterad variant av den här bilden hade varit fin att kunna publicera om några dagar :)


:S

Jisses vilken start på dagen. Usch å fy. Ta bort den här onsdagen fort tack. Ge mig soffan och 22.00 omgående. Ikväll ska jag springa tusen mil och rensa tankarna. Men innan dess har jag en annan sak som ska göras. Idag måste jag nämligen prata med min chef. Jag hoppas det går bra. I mina tankar är jag klar, men det är kanske inte så enkelt att få ihop det. Fi fan jag vill hem, dra täcket över huvudet och vakna till en bättre dag. Torsdag.

Hej(då) måndag.

Hej härliga måndag, det var ju väldans vad du for förbi fort. Jobb, joggingrunda, hämta Alice, lunch, lite utelek och så nästa jobb. Därefter handla, hämta pojkar på träning, hem, laga och äta middag, natta barn och sen var det snart dax för sängen igen. Hepp! Ja man är inte sysslolös precis.

Men jag gillar livet just nu. Det är mycket som är bra och kul på många sätt.


Syskonträff

Gårdagen var galet bra. Vilken kväll det blev :) Först var jag och Alice hos Ulrika och Alize med Anette och Märta och grillade till lunch. Mysigt med en cykeltur, mysigt med utelek och fina vänner. Efter det grejade vi till oss inför kvällens träff med fina syskonen och deras respektive. Vi hade verkligen en toppenkväl och konceptet var lyckat :) Trerätters middag och gott att dricka. Allt var uppdelat mellan oss så vi tog lite var, jag och M stod för efterrätten. Allt smakade underbart och jag längtar redan till nästa dejt med mina fina syskon. Då hoppas jag såklart att alla är med, igår saknades min ena storebror eftersom han just nu befinner sig på semester.

Efter maten blev det partystämning på hög nivå. Vi dansade galet och även om jag inte var trött av vinet imorse så var jag hyfsat trött i kroppen. Haha det blev nog ett rejält träningspass :)

Idag har vi varit hos mina föräldrar. M hjälpte dem med deras nya dator. Nu håller vi kväll, M jobbar men jag ska njuta av sällskapet av alla mina fina barn som äntligen är samlade ígen.

Tack alla älskade syskon för en underbar kväll - den kommer jag leva länge på.




Love ♥


Saturday

Hej lediga lördag. Den här dagen ska tas tillvara på bästa sätt. Det är underbart att ha en ledig dag tillsammans med min Liten. För att få ihop saker på bästa sätt jobbar jag just nu ganska mycket och även om det är väldigt roligt så känns det såklart annorlunda. Men det får se ut så ett tag nu, det kommer bli bra på sikt. Jag har tagit ett beslut som känns rätt och inspirerande.

Idag jobbar M. Jag och Alice hoppade dagens familjejympa på Friskis. Vi tog det lugnt och inledde lördagen med ett bad tillsammans istället. Efter en lång frulle är det snart dax att cykla till fina vänner där vi ska fika, leka och äta lunch tillsammans. Hoppas på finare väder för det är grillning på gång :)

Ikväll är det syskonträff hos storasis. Ska bli så kul. Finns inget sätt jag hellre spenderar ledig tid på än tillsammans med dem jag tycker om ♥


RSS 2.0