Träna, schema och helgslut

Hinner verkligen inte träna så som jag vill nuförtiden. Jag kompenserar med löpning och powerwalks men jag saknar styrkepassen grymt. Idag blev det iaf ännu ett hemmapass med ipadens hjälp.

Förövrigt har det varit en bra dag! Fick höstens schema i handen strax innan jag slutade jobb idag och ja jag klagar minsann inte. Rena gräddtiderna. Visserligen en stängning (vilket innebär en 18-tid varannan vecka), men vad gör det när man slutar klockan ett två-tre dagar i veckan. Inte illa för att jobba 90%, jag tackar och tar emot och jublar en massa :D

Och så ett par bilder från en underbar kväll i Åhus igår. Det blev inget ballongflyg för Bojje så vi stack ner till Åhus med mamma och Bojje ist och åt glass, spelade golf och hade det hur ljuvligt som helst i flera timmar. Mattias körde direkt från jobb och dit. En perfekt avslutning på en härlig midsommarhelg.

Nu sova.


Midsommar och lite annat

Bloggar inte flitigt förtillfället. 3/4 av juni har radan passerat och vi har hunnit med både student, skolavslutning och midsommar Jag var ledig skolavslutningsdagen och följde med Lucas på hans avslutning i kyrkan. Tänk att min lille påg nu slutat nian. Känns sjukt, galet. Avslutningen var hur som helst jättefin och efteråt fick vi någon minut tillsammans med hans lärare. Stefan, som kan vara den bästa läraren jag någonsin stött på, fick en egen present av Lucas där vi tackade för allt stöd och engagemang. Utan honom vet jag inte var Lucas hade befunnit sig i skollivet just nu. Han har varit fantastisk, stöttat, hjälpt och krävt - allt i lagom dos.
 
Studenten här hemma för Ludde blev lyckad, själv var jag inte med så länge på den utan jag var hos Rebecca och fy fasen vad kul i hade. Där stannade jag desto längre ;) Halv fyra vill jag minnas att jag landade här hemma igen. TACKför en galen kväll. 
 
Söndag idag och after midsummer. Det har varit fina lediga dagar då vi gjort massor och ingenting. Midsommarafton firades här och det var jag, Mattias, Alice, Linus, Pia, Peter, Carro, Johan och Leon som firade tillsammans. Lucas var med kompisar i Fjälkinge, suck man ser honom allt mer sällan nuförtiden :/ Eftersom vårt uterum är långtifrån klart fick det bli partytält på gräsmattan i år, men det funkade fint. Vi började i lagom tid med lite lunch och sen jordgubbstårta och kaffe. Festligheterna på gamla lekplatsen var redan över när vi gick dit, tur vi hade förmåga att få till midsommarstång, chokladhjul och allt annat som hör firandet till, här hemma. Lekar och sillamiddag blev det också såklart. En toppenmysig och harmonisk midsommar med andra ord. Tack till alla som var med <3
 
Igår var vi lite schledna efter en sen kväll så här blev inte mycket gjort. Skönt det också ibland. Vi hittade att Peking öppnat restaurang i Åhus nu så det blev kinamiddag a´la hämtmat på kvällen. Och så blev det en lång mysig promenad med kärleken. Efter det spelade vi wii så mycket vi tyade, vi fick låna några spel av Johan som var tvugna att testas :)
 
Idag jobbar M och Alicen leker med Märta. Sen får vi se om Bojje ska ut och flyga luftballong idag. Isf blir det en tripp ntill Helsingborg. 
 
Två veckors jobb ska jag iaf ladda för nu och sen är det semester, en efterlängtad sådan. Veckorna som är kvar fram tills dess ser ganska tuffa ut, jag och M har inte en enda helledig dag tillsammans förrän den 13/7 nu. Tur vi har en fin midsommar bakom oss och tur vi sen har fyra ljuvliga veckors ledighet tillsammans. Min förhoppning är att vårt uterums ska bli klart tills dess, tyar verkligen inte med ännu en semester som det ska spikas, målas och fixas på. 
 
 
 
 
 
 
 

Lasse <3

Sitter hos världens bästa Ulrica och blir fixad i håret när världens absolut bästa sms från världens finaste Lallne blinkar till på skärmen. Jag är SÅÅÅ lycklig!!


130611

 
Sommaren verkar hålla i sig och det gäller att försöka hinna njuta allt vad man kan. Idag är jag dock förjävligt urless på det här med allergi. Sommarens baksida absolut. Bläääää. Förövrigt är det ok. Det är högt tempo med uterumsbygg och studentfix. Vi ska ha student här hemma och jag ska på student till mina syskonbarn, världens finaste Rebecca och Kim. Kanske prioriterar märkligt kan tyckas, men jag kommer förmodligen vistas mer på Rebbis student än den här hemma. 
 
Igår lyckades jag faktiskt hitta en klänning! Underbart att den bara hängde där efter flera omgångar utan napp i stan. MQ kan vara stans bästa klänningaffär :) Även skorna är fixade så nu ska det bli kul med lite party! Världens bästa Ulrica gav mig tid till att fixa utväxten på torsdagkväll(!) och det känns toppen, hon är så himla snäll som alltid trollar fram en tid åt mig hur sent jag än är på det. 
 
Ja på fredag smäller det. Min äldsta grabb slutar grundskolan och det gör mig snudd på livrädd. Inte för hur framtiden kommer bli, utan för det som varit och undran över var fan den tiden tog vägen...
 
Sällan jag bjuder på bilder på mig själv på bloggen, men här är iaf både klänning och skor: 
 
 
 
 

summer

Redan en bit in i juni. Förra helgen spenderades på Lalandia med mamma, Bojje, Mattias och Alicen. Vi tog en sväng till Tyskland och fyllde på förrådet inför kommande student. Helgen var fantastisk. Tyvärr går de där lediga tillsammansdagarna alldeles för fort bara. Jag längtar verkligen efter semestern nu. Häromdagen bokade jag och mamma in en sväng till Göteborg. Pojkarnas önskan det här året var att få åka dit, gå på Liseberg, strosa i stan och hitta på lite av varje. Vi lyckades hitta ett hotell till rimligt pris för mig, mamma, Lucas och Linus och det ska bli riktigt mysigt. Alice är lite avis men hennes semester i år blir husvagnsliv och det vet jag att hon absolut inte vill göra avkall på.
 
I onsdags var jag på sommaravslutningsmiddag med jobb, fasen vad kul vi hade. Mina kolleger i huset är fantastiska och jag är så jäkla glad över det jobbet jag har. Vi käkade på Fredholms och både började och avslutade kvällen på Bishops. Najs!
 
Här hemma ägnas den mesta av tiden nu åt till att spika och fixa. Jag längtar till det där uterummet är klart och man får njuta av det som nu äter upp den mesta av tiden från oss. I fredags struntade vi dock i alla måsten. Efter jobb packade vi kvällsmaten med oss och körde ut till Ivö. Barnen badade, fiskade och vi njöt till tusen. 
 
Nu det sista söndagsgöret sen soffan.
 

RSS 2.0