Älska snö!


Skidåkning från morgon till kväll. Ja livet i backen har varit mer intensivt i år än någonsin tidigare. Alice vill åka konstant och knappt pausa. Passar mig utmärkt, jag älskar livet i backen. 


Vi testade ju Högfjället i år, väldigt litet i jämförelse med Lindvallen exempelvis. Men så himla mysigt! Och att det går transportliftar mellan Högfjället och Lindvallen gör det väl värt  ett besök. Så värt att vi gärna åker dit nästa år igen. De få backar som finns i Högfjället är helt fantastiskt fina och att det är betydligt färre folk gör inte saken sämre.


Mattias har tyvärr varit ganska kass i influensa under de här dagarna. Han har fått hålla sig i stugan mestadels. Trist för honom såklart, men jag och Alice har haft det bra ändå. Hon är så himla rolig, har sjungit, flamsat och skrattat galet med henne under allt liftåkande. Vi har haft helg ljuvliga dagar tillsammans. Tacksam. 


 Idag lämnade vi Högfjället och stannade till i Kläppen där vi spenderat hela dagen. Kläppen är hur mysigt som helst och hade barnen varit yngre hade jag gärna tillbringat en hel vecka här. Nu känns det aningen för litet. Men i år tar vi en dag till där. Övernattar på ett bed and breakfast i närheten av anläggningen inatt så vi får ännu en dag i backen imorgon. 

Lycka! 


(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)


Till fjälls

På väg. Bredvid och vid ratten sitter Mattias och i baksätet sitter Alice. Strax efter kl fyra körde vi hemifrån. Det blev visst en sväng till Sälen i år igen. Högfjället ska vi testa under några dagar och det ska bli så himla härligt. 
Snö, backe, fart, stuga, vila och vara tillsammans. 

Jag älskar skidsemester.

(null)


Linus 18 år


I lördags. Dagen då han plötsligt fyllde 18 år. Vuxen. Myndig. Grabben som gärna går sina egna vägar. Som har ett stort behov av sin egen frihet. 18-årsdagen firades givetvis med en tatuering och det var en mycket nöjd 18-åring som jag lämnade tatueraren tillsammans med efteråt. 

Min lilla Linus. Mitt hjärta. Jag vet att du räknas som vuxen nu. Men jag vet också att inga siffror i världen gör dig mindre till mitt barn. Jag kommer alltid vilja skydda dig lite extra. Jag kommer alltid älska dig villkorslöst. Jag kommer alltid vara din mamma. Evigt tacksam över att livet gett mig dig. 

Födelsedagen firades med partaj på kvällen. Många släktingar och så lite vänner och flickvän till Linus såklart. 

En fin dag. Med den där torsdagen den 24 februari 2000 väldigt närvarande i mitt minne och hjärta ❤️


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0