Senaste på engelska vägen

Hänt lite av varje den senaste tiden minsann. Jag var med jobbet i Sthlm på pysslingdagen förra fredagen- trevligt attans. Förra veckan var jag och Mattias i Helsingborg en vända. Vi sov över, åt gott, myste och tog oss tid. Vår femåriga bröllopsdag hann vi liksom inte fira så nu kompenserade vi för det. Underbart, härligt, mysigt. 

Advent står för dörren och eftersom veckan är fylld av jobb, innebandy och annat så tog vi ett rejält tag här i helgen. Det börjar så smått växa fram ett adventsfint hem hos oss :) Älskar advent och tiden som ligger framför, även om jag just nu i skrivandets stund känner mig aningen stressad med allt som komma ska. Linus och hans klass har helt galet med konserter och lussetåg som ska framföras på olika företag framöver. Varenda helg fram till jul är det något. Aja inte stressa inte. 

Stressad kände jag mig förra veckan när jag efter en anställningsintervju blev erbjuden nytt jobb på sommarlust förskola. Det var ett lockande erbjudande men efter en del velande tackade jag ändå nej. Jag trivs på mitt jobb och jag är säker på att jag kommer fortsätta göra det även framöver.

Sova kanske? Ska försöka hinna ;)

Älskar vårt kök nu :) 


Kakel

Galet att det är fredag igen. Men härligt härligt.

Själv ser jag fram emot en helg som mestadels ska tillbringas hemma. Hoppas på att ha ork till att fixa och greja lite. Igår blev vi iallafall äntligen klara med att ta tag i fulkaklet i köket. Jag har avskytt det i flera år. Vi har diskuterat att byta kök helt men just nu känns det inte aktuellt rent ekonomiskt. Sen trivs jag fortfarande med ek. Hur som helst så bestämde vi oss för att byta kakel. I färgaffären avråddes vi från det då han där inte trodde att gipsväggen skulle hålla. Han föreslog målning så det testade vi. Och ja jag är nöjd med resultatet :) 



 Här är det bara målat en gång och eftersom färgen inte torkat ser det väldigt blankt ut. Det färdiga resultatet ska bli mattsvart. 

Boxats!

Har varit på boxpass med min man ikväll. Fy fan vilket pass. Jag kommer förmodligen inte kunna röra armarna imorgon. Nej inte resten av kroppen heller. Och galet nog så vet jag att på onsdag är det ännu jävligare. 

Det var längesen jag kände mig såhär slut efter ett pass. Och träningslycklig. Vilken jävla känsla. Euforisk av endorfiner. 

Måtte jag aldrig sluta träna. AMEN. 






RSS 2.0