Alice <3

Idag inleddes fotbollssäsongen för Liten spelare :) Hon testade några gånger redan i fjol men eftersom träningstiden krockade med hennes jympa så blev det inte någon fortsättning. Idag började hon och en av bästa vännerna Märta iaf i Nosaby. Riktigt kul tyckte Alicen och självklart var det extrakul att ha en kompis i samma lag. Hon upphör aldrig att förvåna mig vår tös. Fast att det var helt okända tränare, helt okända barn (så när som på Märta då, men hon stod mest vid kanten och tittade på idag) och en massa folk runtomkring så kastar Alice sig in med liv och lust i aktiviteterna. Det finns liksom inga tvivel eller någon som helst oro från hennes sida. Hon är trygg i sig själv och har en enorm tillit till sin egen förmåga. 
 
Förra veckan var vi på utvecklingssamtal på vintergatan. Vemodigt nog det allra sista. Blev alldeles varm i hjärtat och rörd av alla lovord om vår flicka. Att hon kunskapsmässigt är jätteduktig vet vi och det var såklart kul att få det bekräftat, men att få höra att hon är mån om andra, att hon är en fantastisk kompis, att hon är efterfrågad, har hög status i gruppen och att hon vill alla väl och inte stänger någon ute  - det kändes ännu ljuvligare.
 
Om ni bara visste hur tacksam jag är över att hon är här. Ofta ofta ofta backar jag/vi tillbaka och tänker på/pratar om de där åren då vi hoppades, längtade men inte riktigt vågade tro att vi någonsin skulle få uppleva det här. Jag är så tacksam och så lycklig långt in i hjärteroten.
 
Vår Alice.
 
Nu börjar snart ett nytt kapitel i hennes och även i vårt liv. Idag kom det en kallelse till ett informationsmöte i Hammar skola nästa vecka. Det känns fullkomligt galet, tokigt, lite sorgligt men samtidigt både spännande och förväntansfullt. 
 
Älskade älskade DU.
 
 
 
 
 

Livstecken

Fasen vad jag är dålig på att blogga. Hur som helst så rullar dagarna på och livet hänger med. Igår var vi på kalas hos Alice kusin Svante som fyllt ett och idag har vi hunnit med lite här hemma. Vi påbörjade så smått (väldigt smått) vindsröj, förrådsröj och röj på Alice rum. Det är dax att göra om hennes rum nu. Tyvärr. Jag vill liksom inte inse hur stor hon egentligen är, men tapet och annat behöver nu bytas ut. Alice har själv valt ut en ny och vi får väl snart ta tag i projektet.
 
 
Nåja.. När det är dax att göra om och förändra får jag som vanligt tusen ideér i huvudet och vill göra allt på en gång ;) Idag har jag målat både äppellåda och plåtburkar till hennes kommande rum. En poster eller tavla (får se om den ska ramas in) har jag också hunnit fixa till och Mattias har skrivit ut den (dem, gjorde två varianter) på jobbet nu ikväll. Får se vilken av dem jag väljer när jag får se dem på riktigt.
 
Så japp dagen har gått i ett. Utöver röjning och måleri har jag hunnit med att plantera om våra blivande grönsaker, sprungit en sväng, lagt ut säljes-annonser och fixat lite annat smått. Behöver jag säga att det blev pizza till kvällsmat? :)
 
Nu natti natti. 
 
 
 
 
 

RSS 2.0