Karlstad

Vilka underbara dagar vi hade. Vilka härliga minnen och vilken grym hockey vi fick se. 3-2 till Färjestad i en välfylld Löfbergs arena. Stämningen var fantastisk, hemmapremiär och allt.  Kommer leva på det här tag. 





Imorgon...

...blir det en välbehövlig P A U S. Imorgon finns inte jobb, studier, måsten å skall. Långt borta från veckan som varit. Från veckan med tårar, icke-sömn, jag-fixar-det och FÖRÄNDAINIHELVETE! 

Imorgon åker jag till Karlstad med mina pojkar. Mina älskade. Tillsammans med mamma/mormor ska vi skapa ännu ett minne och ännu en underbar upplevelse.

Underbara ni. Tack för att ni finns 

Hej september

Ja jävlar i låda vad det går i ett nu. Inte bara sommarmånaderna som är ett minne blott, det är lugnet och semestern också. Men jag trivs. Jag mår bra när det händer mycket omkring mig. Förutom att det händer mycket på jobbet (fan ska hålla i mitt första personalmöte ikväll, wish me luck!) så grejar vi lite hemma när vi har tid. Lite nytt i matrummet har stått på önskelistan ett tag och nu har vi så smått börjat. Mattias ska bygga ett plankbord till oss och jag har jagat olika sorters stolar som ska fixas och snyggas till. Ser fram emot att höstmysa och äta fredagsgott där när allt är klart :)




RSS 2.0