Trevlig kväll, men sjuk Stjärna

Vilken underbar kväll vi hade igår :) Mina snälla mamma-vänner A och U var här med sina män och barn och vi satt ute till långt ut på natten och hade det hur trevligt som helst. Först grillade vi och åt en massa gott och sedan blev det även lite gott att dricka :) Verkligen enkla och lättsamma människor att umgås med och det var jättekul att träffas allihop! Det kommer vi garanterat att göra om.

Imorse var det fotbollsdax med Lilliz. Matchen blev onödigt spännade med tanke på att Linus lag snabbt tog ledningen med 3-0 och de vann till slut med 4-3. Nu skulle vi egentligen varit på kalas hos farmor och Alice kusin Esther, men tyvärr är Alicen sjuk så M fick åka själv :( Hög feber och hängig som tusan är min lilltös. Bläää inget vidare.  

Idag är det ju även morsdag. Själv firade jag mammi när vi var på beök hos dem i fredags :) Men jag hoppas att hon och alla andra mammor har en fin dag idag.

Lite Alice bilder:



Nyklippt och fin :)


Alice använder ofta sin arga min :)    Provar brillor hemma hos mormor!


Kontakt med utomjordingar?! :)

Gått i ett

Vilken dag! Har hunnit med en hel del, men det känns som om det gått i ett. I förmiddags grejade vi lite här hemma, jag städade klart och M fortsatte måla. Sen tog jag och Alicen en rask promenad och min lilla sessa somnade då i vagnen. När hon sovit klart åkte vi och kikade på tårtor. Bestämde oss för att vi faktiskt vill ha en riktig bröllopstårta och med det smakprov vi fick så känns det jättebra nu i efterhand :) Efter det var det dax att klippa Linus och även Alicen fick en liten finputsning. Det gillades INTE av bestämd liten stjärna som försökte jaga iväg saxen i ett. Men men trägen vinner och nu är hon klippt :) Ikväll har vi varit hos mammi och "pappi" på middag. Gott som bara den och trevligt som tusan.

Nu dax att sova - imorgon väntar en ny dag med nya äventyr :)



Mammig och pappig

Idag kom mina pojkar äntligen hem. Längtat! Idag var det också babysim med lillskruttan. Har varit väääldigt mycket maaamma och paaappa idag, inte undra på det vi lämnade ju henne hela dagen igår. Så idag har vi varit tillsammans hela tiden :) Babysimmet var sådär. Alicen var inte på topp direkt, men det var ju skönt att göra något tillsammans iallafall. I eftermiddag har vi mest grejat här hemma. M har målat och jag har städat lite här inne. Vädret har ju bjudit på både det ena och det andra, men vi lyckades pricka in en grillning när det var fint. Ikväll var jag på Friskis. Tycker de har ganska trista jympapass där nu med det reducerade schemat så jag håller mig mest i gymmet. 6,5 km löpning på bandet blev det minsann och nu är jag både nöjd och trött. Imorgon ska vi åka och kika på lite tårtor :) Vi hade egentligen inte tänkt ha någon traditionell bröllopstårta, men nu har vi nog kommit på andra tankar och blivit lite nyfikna på dem ändå :) Vi får väl se.

Sen har jag kollat runt lite på nätet efter bilder med brudbuketter. Om man bortser från det stora rosetten så fastnade jag genast för den här:
 


Jag älskar vita liljor, nå vad tycks??!! :)

Tysklandstur

Idag har vi klarat av en tysklandsresa och nu har vi handlat det vi behöver i stark väg till bröllopet :) Skönt att ha det gjort. Vi köpte även hem lite vin, öl och annat som kan vara gott att ha hemma nu när det stundar grilltider och sommar :) Mina föräldrar var med och det blev en riktigt trevlig tur. *Tack för idag* Farmor passade Alicen och de verkar ha haft det hur bra som helst. Tvivlar jag inte på, Alice gillar sin farmor skarpt :) Det är mest jag som tycker det är jobbigt att vara ifrån min lilla Liten. Men men, 60 mil i bil är inget man utsätter sin älskade stjärna för. Grabbsen är kvar hos sin pappa men imorgon kommer de äntligen hem, lääängtar! Nu är jag helt slut. Det har varit en lång dag och jag längtar efter sängen!

Nighty


slösa & spara

Blev en snabb shoppingrunda när vi var på stan idag. Alice behövde verkligen sommarkläder och nu efter att jag sålt alla hennes tunikor/kläningar och leggings från förra sommaren så kändes det helt ok att införskaffa lite nytt. Tack Tradera! :) Hittade lite på po.p idag och förutom att de har en kvalité som håller kanon så gillar jag att det finns ett andrahandsvärde i kläderna. Jag har både sålt och köpt massor av po.p kläder på Tradera till Alice. Efter stan/shoppingen/tivoliparken så var det dax för utvecklingssamtal med Lucas. Sista på mellanstadiet, känns galet att min lilla påg ska börja på högstadiet till hösten! Samtalet gick bra och självklart är jag glad över att han fixat skolan men jag är också väldigt glad över att Lucas har många kompisar, är en snäll och uppskattad vän och att han är trevlig i sitt sätt mot andra. Min älskade storkille ♥

Ikväll blev det friskis och gymmet. Fick ta ett pass på löpbandet idag och när jag sprungit ett par kilometer blev det minsann rejäl fart på mig. Inte på bandet dock, jag fick nämligen syn på parkeringsvakten som kom gående utanför fönstret. Kom på  att jag glömt lägga fram p-skivan i bilen. Måste sett roligt ut när jag hoppade av bandet och fortsatte springa i full fart ut :) Det bjuder jag på, känns nästan som om jag sparade flera hundra  ju i och med att jag slapp p-böter :)




Bilder från po.p

Ringar!

Vilken dag. Blir inte mycket gjort idag inte. Jag och älsklingen går mest runt och såsar här hemma. När M jobbar får jag hur mycket som helst gjort om dagarna, men när han är ledig är vi bara tillsammans.  Antar förresten att det inte är så "bara" :) Idag har vi iaf beställt ringar!! Åhhh längtar tills vi får dem och jag får tjuvprova lite :) Dröjer  tills i slutet av juli. Guld inte riktigt är min grej  så det blev titanringar, så fina!  Vi valde dessutom ringar där namnet graveras på utsidan och eftersom jag inte är så mycket för stenar och blingbling heller så känns dessa helt perfekta!  *Happy*

Nu dax att hoppa i lite andra kläder, sen ska vi ta oss in till stan och tivoliparken med liten Alice :)

Avslutning

Idag var det dax för avslutning på babysången. Kan inte säga annat än att det faktiskt känns vemodigt. Babysången har definitivt varit pricen över i:et på min föräldraledighet. Det var där jag fick flera nya mamma-vänner och tillsammans har vi haft många roliga stunder. Både mammor och barn. Vi har träffats massor utöver babysångandet och vi har verkligen trivts tillsammans. Självklart kommer vi fortsätta att träffas även nu (förmodligen redan imorgon på öppnan) men det känns ändå lite vemodigt att just babysången är slut. Blev en festlig avslutning iaf med exotisk planka och annat gott :)

Förövrigt är allt bra med oss. Saknar mina pojkar som snart varit hos sin pappa i en vecka, längtar massor efter dem nu. Igår var jag, mammi och M´s mamma på Ikea. Alicen fick vi lämna hos snälla C och L i Broby! Tack så jättemycket för hjälpen, den uppskattades av både mig och definitivt av Alicen. Hade inte varit kul för henne att hänga med till Ikea. Vi köpte iaf tyg som ska bli till dukar innan bröllopet :) sen kollade jag på lite detaljer till just dukningen, men hittade inget som jag blev särskilt sugen på. Nåja det är lång tid kvar och vi ska nog få ihop det :)

Blir en hel del bröllopstjat här hemma. Förvisso är det kul, men det gäller att hela tiden hålla rätt fokus. Visst är det roligt med förberedelser, planerande och fest men kärleken är själva kärnan i alltihop och ingenting annat är viktigare än det. 

Hoppas ni har en fin dag i solen!

K R A A A A M

Måste bara bjuda på bilder...




... från kvällens nattning :)

Kitty :(

Blev en mysig runda på stan :) Jag hittade en massa fina sommarkläder till Alicen på HM. Ett par skor till Linus blev det också :) Han har bestämt sedan länge att han vill ha vans och nu hade C på Vincent fixat fram ett par i rätt storlek. Glad kommer Linus bli när han kommer hem från sin pappa :) Kollade efter lite tips och detaljer till bröllopsdukningen också. Jisses vad svårt det är. Vet inte om vi ska ha vita dukar med svarta löpare eller tvärtom. Sen ska det ju till lite detaljer, blommor osv. Imorgon blir det Ikea med mams och svärmor. Kanske kan hitta något kuligt där :)

Kul är INTE Alice förtillfället. Det var nämligen marknad i stan idag och mormor var så snäll och köpte en ballong till Alice. En Hello Kitty! (Alice älskar!!) Så nu har Alice inte sovit en blund under hela dagen. Hon kan inte släppa kattaf-n! Och vet ni hur svårt det är att sova med en heliumballong i sängen?! Alice vet, det går inte! Så nu gnälls och pips det något alldeles förskräckligt. Självklart är lilla kitty-älskaren hur trött som helst. Suck!!



Tråkhelg

Lördag... och världens tråkigaste sådan :( Älskling jobbar hela helgen och det är tradigt värre. Jag och Alicen ska roa oss med en liten runda på stan tillsammans med mina föräldrar, sen får vi se vad vi hittar på. Jag och mammi ska iaf kolla lite dukningskombinationer. Spännande! Svart, vitt, rosa och silver är färgerna vi valt. Får väl se om det kan bli något snyggt av det :) Sovmorgon fick vi idag! Alice vaknade vid åtta och ville ha välling, efter den somnade hon om direkt igen! Sov till 9.30 :) Antar att det är gårdagens minimala middagslur hon behövde ta igen idag.

K R A M

På stan

Idag tog jag och Alicen en runda på stan. Egentligen skulle vi gått till barbacka, men där var stängt. Fick bli fika i stan istället och det funkar ju det också :) Var inom po.p en runda, men där fanns faktiskt ingenting som jag blev särskilt sugen på, knas för Alicen behöver lite sommarkläder! Hittade ingen annanstans heller, men Alice själv hittade en Kitty-pyjamas på HM. Perfekt, den hade nämligen korta ben och min Liten avskyr att sova varmt :) Lite shorts till grabbsen blev det också inne på JC. Alice somnade i vagnen och vi promenerade hem. Skönt! Innan stan var jag med pappa och systrarna på urnsättning (min farbrors). En väldigt kort men fin ceremoni.

Nu väntar jag på älsklingen och sen blir det friskis, innan det äntligen är freeedagkväll :)



Bad, mat och bröllopstjat

Idag var det (trots röd dag i almanackan) babysimdax! Både jag och älskingen badade med Alicen, mys!  Efter badet var vi hos mina föräldrar som precis kommit hem efter två veckors semester i Spanien. Härligt! Trevligt sällskap och god middag  bjöds det på hemma hos mammi. Mammas mat är alltid godast och Alicen skulle nog kunna sitta kvar där ännu och sleva i sig av såsen :) Mycket bröllpstjat blev det minsann också :)  Vi passade bl.a. på att åka bort till festlokalen för att kolla och mäta lite. Det kommer bli hur bra som helst. Ikväll har jag och älsklingen pillat lite med bordsplaceringen och det är ingen lätt nöt att knäcka vill jag lova. För oss är det dock viktigare att våra gäster hamnar i trivsamt sällskap än att man går efter konstens alla regler.

Nä nu sova!

Nej först... Igår hade vi besök av systerstor med familj och även finaste liten Leon med familj var här. Trevligt trevlig! Mat, vin, trevligt sällskap och sällskapsspel är en fulländad kombination om du frågar mig :) Till Leon tog vi fram Alice gamla babysitter. Alicen tyckte nog det verkade vara hyfsat mysigt att relaxa i den lite för idag kröp hon själv upp i den och provade :)



Jag kan inte soooova!!

Jag sover sjukt dåligt utan min älskade. Avskyr när han jobbar natt :( Ingen mening att ligga kvar i sängen när man ändå inte kan sova. Infon på sjukhuset i em varade inte så länge så jag passade på att sticka till friskis efteråt. Inte så smart med tanke på att jag mådde blä redan innan träningen. Självklart kändes det bara sämre efteråt. Ibland är jag korkat envis.

Jaha så ni vill ha lite bröllopstjat iaf då :) Tackar för kommentarerna :P Tärnorna är som sagt tillfrågade. Jag valde att fråga en av de bästa på hela jorden, min älskade Laline. Jag tycker så otroligt mycket om Carro, hon är en människa som  jag vet var jag har, som alltid finns där och jag kan vara precis den jag är inför henne. Det finns inga outtalade krav  mellan oss, bara ömsesidig respekt och det bygger de finaste relationer på. ♥ I love you Bästa!

Sara är min andra tärna. Hon är en av mina vänner från unga glada dagar :) Hon har tröstat och torkat många tårar, men självklart har vi haft en massa skoj ihop. Sara var med på alla de där "första-gången-grejerna ni vet :) Första kärleken (ja alltså nu räknar jag inte "fråga-chansen-killarna"), första cigaretten, första fyllan, första besöket på ungdomsmottagningen *haha*  Henne har jag känt över halva livet och även om vi inte träffas så ofta nu så är det precis som vanligt när vi väl ses. Inget konstlat där inte. Sara är en av de mest o-egoistiska människor jag någonsin lärt känna. Hon finns alltid där när någon behöver henne. Ofta tänker hon mer på andra än på sig själv och så har det alltid varit.
Jag tycker lika mycket om henne nu som när jag var fjortis ♥

Annat som är klart... Nosaby kyrka var ett självklart val, färgerna har vi enats om, ringar vet vi vilka vi ska ha, de ska bara beställas (titan - jag har svårt för guld), maten oroar jag mig inte ett dugg över (mammas grej) och jag tycker nog vi har koll på en hel del. Prästen är jag dock liiite orolig över. Fick tag i min konfa-prälle som jättegärna ville viga oss, men som senare kom på att han inte alls kunde. Han (och ungefär alla präster i hela stan) är nämligen bortresta på studieresa. Så nu får vi väl se :)

Nähä ett nytt försök att sova kanske?! Jag är verkligen urtrött, men somna lyckas jag inte med :( Kanske ska knycka Alicen ur hennes säng och gosa liten älskling :)

Natti (eller nåt!)


090519

TACK snälla för era fina kommentarer, ja jag är verkligen jättelycklig.

Mycket i livet handlar om bröllop just nu och en hel del börjar falla på plats. En massa planerande, ringande och tittande är det förtillfället :) Någon undrade om det blir stort galej och ja vi är ju ganska många på både min och M´s sida, någonstans runt 80 gäster har vi räknat med. En hel del saker är klara, så som kyrka (Nosaby), festlokal, min klänning (är iaf beställd!), tärnor, toastmaster (hoppas jag!) och lite annat smått och gott. En hel del återstår dock att fixa :) Men vi jobbar på och under tiden har vi kul. Tillsammans.

Lär väl bli en massa bröllopstjat här nu framöver så jag ska bespara er detaljerna förtillfället :)

Idag skulle jag och Alicen egentligen varit på ÖF, men ibland tryter orken. Jag har sjukt ont i magen just idag och då finns det liksom inte ork till någonting (mer än att tycka synd om sig själv :S). Ska iaf försöka ta mig till gymmet och springa lite på bandet, vi får se om jag orkar. I em ska jag till sjukhuset på intro inför mitt sommarjobb. Inte länge tills jag börjar jobba nu ju, ska faktiskt bli riktigt spännande att prova på något annat.


♥♥♥ Yes, I do ♥♥♥


Heeeej!

Ojojoj, här råder verkligen stiltje. Men ni är snälla ni. Jag kollar statistiken och ser att ni tittar in trots att jag inte uppdaterar särskilt flitigt. Nåja det kommer kanske en förklaring till varför så småningom:) Idag jobbar älskling hela långa dagen och jag och Alicen ska roa oss med att cykla till tivoliparken. Där väntar våra fina fikasugna vänner :) Kvällen hoppas jag blir lugn. Alice har bökat och knökat inatt och jag har vaknat till flera gånger så trots att jag känner mig full av energi så är jag aningen pömsig. Hur som helst så har jag redan hunnit med friskis idag. Perfekt med gymkort då kan man träna när man vill :)  Imorse fick jag också avklarat ett telefonsamtal som gladde mig enormt och ibland känns det som om allting bara liksom faller på plats .

Igår var jag på musikklassernas vårkonsert. Som vanligt var den fantastisk och man blir så glad av deras framträdanden :) Nästa gång ska även Linus vara med. Kanonas tycker jag, som är allt annat än nöd med den skola han går på just nu :(

Linus bor nu växelvis hos mig och sin pappa. Det går hyfsat. För Linus går det bra, men jag har lite svårt att vänja mig. Varje dag han är här tänker jag att "snart ska han till A igen". Dumt! Man borde leva mer i nuet och njuta av det man har istället för att oroas över morgondagen.

T R E V L I G   H E L G!!




Livstecken

Jag lever! Jupp och mår väldigt bra dessutom :) La blogga har bara fått stå tillbaka ett tag bara, har varken haft tid eller lust att skriva förtillfället MEN allt är BRA BRA BRA!!!!! :) :) Och nu ska jag uppdatera lite snabbt.

I lördags var vi på namnfest hos finaste Leon. En mycket lyckade fest fixade hans underbara föräldrar  till honom. Ett stort tack till dem och även tack till alla Leons härliga gäster som vi hade det jättetrevligt tillsammans med. Leon fick massor av fina presenter och vi fick massor av gott att äta, dricka och att skratta tillsammans åt :)

I söndags var det dop för lilla Molly. Liiite trött var jag allt, men det gick bra :) Efter dopet följde J, C, E å E med oss hem. Vi grillade gott och hade som vanligt det kanonas tillsammans :)

Igår var jag, älskade M och Alicen först på ett litet äventyr. Senare på kvällen var jag hos min underbara vän J. Massa prat om mycket blev det :) och ja jag tycker såå mycket om min vän!

Nu har jag precis kommit hem från friskis och löparbandet :) Återkommer när jag kan uppdatera lite mer.

På återseende!!

F R E D A G ! !

Idag har vi haft en toppendag med våra fina vänner. Vi träffades i stan i förmiddags och sen blev det fika på Barbacka. Trevligt trevligt :) Men ghaaa vad jag stör mig på alla föräldrar som inte bryr sig om att städa undan efter sina barn i lekrummet. Såg ut som ett smärre bombnedslag och det var t.om mammor som kastade böcker på golvet. Sjukt dålig stil!

Nu är jag nyligen hemkommen från Friskis. varit på intro och sedan träning i gymmet. Kuligt! Snart ska vi beställa lite käk och sen blir det soffmys med min älskade hela kvällen :) I löve!!!

TREVLIG HELG!




Vår dag och kväll

JAG är så otroligt glad och så lyckligt lottad.  Ville faktiskt bara säga det :)

Idag har jag varit och blivit plåtad till id-brickan som ska bäras synligt på sjukhuset i sommar. Efter det var älsklingen och jag på friskis och köpte varsitt årskort på alla träningsformer de har :) Så nu jäklar ska det tränas! Idag fyller friskis i vår lilla stad nämligen 25 år och de hade ett kanonerbjudande på trekombi-korten just idag. En tur till city hann vi också med i förmiddags, där blev det fika och lite paketinköp. Sen var det simdax för mig och Alicen och det var givetvis uppskattat som vanligt :)

Förresten de ringde från Vintergatan idag. Alice börjar inskolas den 26/8. Ångest! Men nu är jag väldigt glad över att vi fick plats där och att vi tog den. 13 barn och fyra personal blir det till hösten :) Dessutom verkar det vara fullständig kaos i kommunens barnomsorg, inte bara med nedskärningarna utan även med förskoleplatser.  Glad att jag INTE ska ha min Alicen i den verksamheten. Nåja på Vintergatan ska de bara få låna henne väldigt lite, tio timmar i veckan ska jag försöka stå ut med att lämna henne.

Inatt är mina grabbs hos sin pappa. Jag och Alice har varit ute och cyklat en lång härlig runda ikväll. Innan dess träffade vi min underbara vän Jessica och vi tog en liten promenad tillsammans med henne. Tyvärr ses vi alltför sällan nu när inte jag jobbar, men vi har kontakt jämt jämt jämt. Sisådär 20-30 sms om dagen är inte ovanligt :) Nästa vecka ska vi minsann få till en tjej-och tjatkväll. Lääängesen sist! 

För en stund sedan somnade äntligen Alicen. Babysimmet ligger lite knas, det är egentligen på Alice sovtid och därför brukar det bli ganska fel på torsdagar. Mysig kväll har vi haft iaf. Läst en massa, lekt favvoleken "gumman lådan", ritat, byggt med klossar och sjungit igenom hela sångpåsen :)

Nu ska jag kasta mig i soffan och varva ner en stund innan sängen kallar. Blir en lååång natt utan älsklingen (som jobbar). Usch gillar INTE :( Jag kan inte sova utan min M :'(





Sov envisa unge!

Igårkväll vägrade Alice att sova fast att hon inte alls sovit middag särskilt länge på dagen. Just nu har jag samma bekymmer med henne. Hon står upp i sängen och gör allt för att hålla sig vaken trots att hon är supertrött, envisa unge!

Febern är borta iaf och i förmiddags tog vi en tur till öppnan. Alice var verkligen jätteglad över att få komma dit, inte kul att bara gå här inne och dega ju. Efter öppnan var vi ute en stund och alice plaskade i vattenpölar. Hon älskar sina gummistövlar! Gick runt med dem i famnen och visade dem för alla på öppnan :) När vi kom in tog jag tag i Linus rum och städade det. Har sen även fixat vårt sovrum, vardagsrum och Alicens rum. Nu pausas det en stund, men det är snart dax att göra ett ryck igen :)

Fast ärligt talat hade jag gärna vilat en stund med Alicen nu. Är riktigt urtrött. Kunde inte somna igår och imorse väckte Alice mig innan klockan sex. Hon somnade om efter en flaska välling, men inte jag inte :S




***Finaste Alicen***

Febrig Alice

Alicen är sjuk och vi har inte gjort så mycket idag.  Farmor kom på besök en runda och när vi satt och fikade dök även mina föräldrar upp :) Trevligt! Stackars liten har feber och jag skulle tippa på att det är kindtanden som tittade fram häromdagen som spökar. Trots febern så är hon ändå ganska pigg och inte särskilt tagen. Dessvärre missade vi ju första tandläkarbesöket som var inbokat  i förmiddags, men är man sjuk så är man. Ha tror varken det besöket gjort till eller från. Alice vägrar nämligen öppna munnen när man ska borsta hennes tänder och att låta någon okänd titta på dem.. nej tror inte att hon godtagit det :) Men vi får väl boka en ny tid och gå dit och försöka.

Själv  mår jag bara fint och idag har det varit en bra dag. En väldigt bra dag :)


Kram på er



En dag att minnas

Fjärde maj, en fin och betydelsefull dag för mig. Jag har faktiskt flera minnen från just det här datumet, men det finaste, största och viktigaste av alla är det som hände just den här dagen för två år sedan. Det var två veckor efter avslutad IVF-behandling och det var dags att få svar på resultatet. Jag mådde illa av nervositet hela dagen, eller var det kanske av graviditet? Illamåendet hade hållt i sig några dagar, men jag vågade inte hoppas. Efter att ha läst allt som jag bara kunde komma över kring IVF-behandlingar så visste jag allt för väl att illamående och andra graviditetssymptom ofta kom som ett brev på posten och att det var vanliga biverkningar vid behandlingen. För mig var dock illamåendet inte bara en biverkning av alla de hormoner jag tillfört kroppen under en lång tid. För mig var det ett tecken på att en liten Alice börjat växa i min mage. Efter år av misslyckande, utomkvedshavandeskap, operation, inseminationer, tablettbehandlingar, miljarder undersökningar och slutligen IVF så kom äntligen den dag då vi stod som segrare. Jag kommer alltid minnas den här dagen och de två betydelsefulla strecken på grav.testet. Jag kommer alltid vara oändligt tacksam för att vi orkade, för all hjälp vi fick och för att vi har vår älskade Alice hos oss idag.

Den fjärde maj är en fin dag.



Ett par veckor efter det positiva grav.testet fastställdes graviditeten på Öresundskliniken med ett ultraljud. Så här fin var vår pytte-Alice då :) :




Jag var då gravid i vecka 7 och från min blogg på FL har jag kopierat följande text: Den 22/5 var det äntligen dax för återbesök på ÖK å vi fick äntligen se vår älskade Liten på VUL. Var helt nojig i början och kunde inte se något tickande hjärta, men läkaren såg det och visade oss. Allt såg perfekt ut! Så underbart lycklig!! På vägen hem köpte jag å Mattias två par ytte pytte små Nikestrumpor och på kvällen berättade vi för pojkarna =) Så härligt! Lilliz vill att bebis ska heta Alice eller Ronaldinhio ;) Vi får väl se.. För övrigt mår jag lite illa till och från. Kräks lite ibland, men klagar INTE, det här är så UNDERBART!!






***Ja du är UNDERBAR och JAG ÄLSKAR DIG STJÄRNA***

Söndag

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Har varit en riktigt lugn och skön helg. Är nyss hemkommen från fotboll med Linus och jodå det blev både mål och vinst för min söte. Kul det :) Resten av dagen ska ägnas åt att förbereda lite inför veckan. En hel del tvätt att ta tag i och sen ska det även storhandlas. Trist att göra, men skönt när det är gjort. Veckan som kommer antas bli lugn. Vi tar dagen som den kommer och undviker att planera för mycket i förväg. Väder, lust och humör får som vanligt styra våra dagar.


  



♥ Älskade DU ♥






Segedag

Hej hopp valborg var bra och idag är det ju faktiskt bara fredag trots att det känns som söndag :) Inte illa då man inser att man har hela helgen kvar trots att det nyss kändes som om den var på väg att ta slut :) Idag har vi seeegat hela förmiddagen och egentligen har jag har en massa annat att stå i än att sitta här. Orkar bara inte ta för mig något. Älsklingen försöker just nu somna vår envisa tös. Om en stund ska nämligen jag och Alicen på ettårskalas hos kompisen M-F. Ska bli så trevligt så.

Igår hade vi valborgsfirande med C, L å L här hemma. Trevligt - tack för det :) Vi grillade, spelade lite spel och fick även se en liten majbrasa ("ljys" enligt Alice :)) som traditionsenligt anordnas här i området.

Nä nu är det hög tid att sätta fart. Snart kalasdax ju.




RSS 2.0