öronen

Fi fasen vad krasslig man kan känna sig. Förkyld och ont i öronen. I öronen va fan det har man ju möjligtvis när man är liten. Inte nu. Aja jag står ut. Även om den där jäkla öronvärken gärna får ta töttheten med sig och dra dit pepparn växer. Till helgen är det halloweenpartaj, något som min Liten sett fram emot länge nu och det tänker vi inte missa för någon förkylning i världen.
 
Förövrigt känns det som att det är en jäkligt tung höst. Eller..? Här hemma är det visserligen ok på alla sätt men i min omgivning. Bland människor jag verkligen älskar.
 
FAN.
 
 
 

Vab

Tidig morgon stod vi färdigklädda i hallen med dagisväskan packad. Bara skorna kvar när Alice utbrister "mamma jag mår ju faktiskt inte så bra". Förkyld men inte särskilt varm så nä ingen feber. Men man har väl rätt att må kasst utan feber? Mitt eget huvud värker, förkylningen vill inte ge med sig och det blir inte många knop gjorda inte. På något sätt känns det ändå mer ok att ringa och anmäla vab än egen sjuka.

Soffhäng och pyssel är inte så dumt en dag som denna.

Bloggen fick lite hastigt nytt lösen. Och enda anledningen till det är att jag inte längre vill dela mina tankar med alla som haft tillgång hit innan.

Njut av denna vackra höstdag!


Tankarna någon annanstans

Efter några dagars ledighet var det idag dax att återgå till jobbet igen. Planeringsdag stod på schemat och den var välkommen, men tankarna fanns någon helt annanstans.
 
I torsdags åkte vi till Ullared. Trevligt med tjejmys, stuga, god mat och dryck samt shopping på det. Fast jag ska erkänna att även här fanns tankarna någon helt annanstans.
 
Efter hemkomst i fredags blev det fredagsmys med familjen. I lördags åkte vi till badhuset en sväng och vi fick låna med Leon dit en stund. Lovely. Älskar att se Alice och Leon tillsammans. Så fin relation, så många tjut av glädje, skratt och tokigheter. Underbara barn. På kvällen jobbade Mattias men jag och barnen blev bjudna på tacomys hemma hos systerstor med familj. Tack för det fina NI.
 
Igår var vädret ljuvligt och Carro, Leon, jag och Alice tog oss ut en sväng. Vi var på mitt gamla jobb där barnen fick leka på dagisgården och gissa om de roade sig :) På kvällen var jag mest arg. Jo det fanns skäl. Idioti.
 
Nu nattar min älskling vår Liten. Pojkarna har skollov och befinner sig hos kompisar på olika håll. Själv ska jag gå ut och kika i köket som ikväll blev uppfräschat med bl.a. nya gardiner. Och sen ska jag gå förbi och kika på mina vackra blommor som står på bordet i allrummet. Köpta av älskling till mig. För att han är världens bästa.
 
Soffläge nästa.
 
Med tankarna hos er.
 
 
 

Det lugnar sig

Så där ja. Nu räknar jag ner. I måndags blev det kvällsjobb framför datorn till klockan var över halv ett. Igår började jag åtta och sen var det möte på kvällen. Hemma vid halv åtta, ingen middagsrast. Imorse var jag inte piggast. MEN. Nu vänder det i några dagar. Imorgon blir det jobb fram till 10, sen ska jag på utbilning och kl 12 slutar jag. Då är det dax för höstens tur till gul&blåa varuhuset, stugövernattning och tjejmys. Ska bli riktigt skönt att komma iväg.
 
Hur det mås? Jag vet inte. Jag vet sannerligen inte. Delad i två. Kluven. Hur vet man?
 
?
 
 

Tisdagsmorgon

Morning. Sen kväll/natt följt av tidig morgon är sällan bra. Huvud och hals värker. Känner mig matt, trött och lite illa till mods. Vilsen. Vet inte vad som är rätt eller fel. Vet inte vad jag vill. Låter dagarna gå och hoppas hitta rätt till slut.

Idag blir det en lång dag på jobb. Kvällen består av möte och just nu längtar jag helg.



Helgen

Tänk vad några timmar tillsammans med Alice och fina vänner kan göra för själen. Dagen har spenderats på kjugekull, helt underbart. Jag ska ta med mig timmarna på Kjugekull in i en ny arbetsvecka och plocka fram känslan därifrån när jag behöver ro.

Det är oroligt nu..

Oroligt var det imorse också. Hur i helvete tänkte jag när jag var i 20-årsåldern och valde far till mina äldsta barn?! Fy fan. Du förtjänar honom inte. Punkt.

Förövrigt har det varit en bra helg. Igår var vi i stan med fina sis, Peter och Rebecca. Trevligt tusan. På kvällen var vi på kalas hos Bojje som ju fyllde jämt när vi var i Spanien. Himla bra kalas. God mat och dryck i sällskap med de bästa gör livet lite extra fint.


Nej.

Ingen bra dag idag. Jag vet i fan hur det här ska gå. Fylld till bredden ned allt jag borde och skulle haft gjort. Och så lite kaos på det. Nej.

Dessutom är jag jäkligt besviken..

Nåja ikväll ska jag njuta. Ska på dejt med den finaste mannen i världen. Bara han, jag och kärleken. Underbara han! <3




Ända upp till april

Mitt i natten och jag har spenderat hela kvällen framför datorn. Nej inte hela, men efter det att barnen nattats så har jag suttit här. Jobbat järnet och ändå har jag knappt kommit någonstans. Detta är så långt ifrån den kommunala verksamhet jag har erfarenhet av så jag vet knappt hur jag ska reda ut det. Gedigna utvecklingsplaner på samtliga barn ska göras. Ja jag har ju bara mina sex mentorsbarn men jag redar ju knappt ut programmet de ska göras i. Varje ord ska övervägas noga och rektor har tillgång till allt som skrivs. Ikväll har jag hunnit fem av sju områden på ett av mina barn. Det tog mig över två timmar. Så ja jag har kvällarna räddade.
 
Imorgon tänker jag dock inte sitta här. För kvällen imorgon finns helt andra planer
 
Kvällen ikväll har visserligen varit fin den också. Jag och Alicen gjorde chokladpudding som vi fikade på efter ett mysigt bad tillsammans. Linus fick givetvis också men han är helt insnöad i något jäkla dator spel så honom såg vi inte mycket av. Alicen och jag lekte med barbie, spelade spel och pratade en massa iaf. Vi sängående var Liten smart  vid val av saga och valde Pettsson och Findus (världens längsta bilderbok efter Pippi Långstrump?)
 
Kvällens mest underbara kommentar måste antecknas:
 
- Mamma jag älskar dig ända upp till solen, merkurius, venus,
jorden, mars, APRIL!
♥Alicen♥
 
 
 
 
 
 
 

...

Lite mer helg skulle suttit fint. Känner inte mig direkt redo för en ny jobbvecka precis.

I fredags blev det en tur till badhuset med barnen och efter det fick det bli Mc'd middag. Igår var Märta och Leon här och lekte med Alicen. Sen blev det tacomiddag framåt kvällen med Patrik och Anette. Lite senare kom Pia och Peter och gjorde vår kväll.

Idag har vi varit i fjälkinge och firat min Bästa som fyller år imorgon. En lång promenix med sis fick avsluta den här helgen.

Inatt vill jag sova.


Älskade Du <3

Mitt i natten och sömnen verkar lysa med sin frånvaro. Inte konstigt alls. Tankarna skenar och de är allt annat än rofyllda.

Veckan har gått fort och ändå stått helt still. Få saker gör så ont som när man ser någon annan såras. Om sen den "någon annan" äger en enorm bit av ens hjärta gör det så galet ont att orden, för att beskriva, liksom inte räcker till. Och ändå. Hade jag bara kunnat skulle jag ta bort all den smärtan som bor i ditt bröst just nu och som söndrar dig så. Jag skulle ta den och göra den till min egen om det var kravet för att du skulle slippa ha det såhär. Så att du fick ro. Ro att andas, leva, se möjligheter, känna lycka och glädje. Men jag kan inte. Jag kan inte ta bort ett skit. Jag kan bara lova dig att jag alltid alltid kommer finnas för dig. Alltid. När som. Utan tvivel. Älskade Du.

Och att det kommer bli bra. Så småningom kommer det att bli bra. Bit för bit kommer allt det där trasiga, söndrade att lagas och du blir hel igen. Hel fast ännu starkare. Jag vet det.



Bröllop!

Var på ett fantastiskt bröllop i lördags. Så fint brudpar, så rolig fest. Längesen jag skrattade så som då. Och visst är det kul att gå på bröllop?! Kul att klä sig fin, gå till frissan och fixa håret, ja lyxa till det lite.

Tack Nicke och Carrå för att vi fick vara med och fira er dag.



Ska på bröllop!

För några dagar sen var jag övertygad om att jag i mitt nästa liv skulle bli en man. Tänk, köpa en snygg kostym, matcha med en ny skjorta, slips och sen va redo för vilken fest som helst. Inget letande efter klänning i veckovis, inga skor som ska matchas till, smycke, frisyr.. Ja ni fattar.

Fast idag när jag sitter här hos världens bästa Ulrica och blir ompysslad och snart ska ge mig iväg för att få naglarna fixade så känns det ganska bra att man är quinna :)

Idag vankas det bröllop. Lilla Nicke ska gifta sig med sin Carrå. Stor dag. Underbar dag. Kärlek är förjäkla fint <3


Väder

Nu är det riktigt jäkla mycket höst. Jag gillar hösten egentligen. Fast inte sådär på riktigt i år. Känslan vill inte riktigt infinna sig. Egentligen handlar det kanske mest om rädsla? Jag är rädd att vädret ska vara så här nu fram till maj?

Vinterlängtan har infunnit sig på riktigt iaf. Jag tänker Sälen, snö och skidor. Vi får se hur det blir med det. Julklappar kostar. Skidresa kostar. Mycket mer. Och ännu lite till när man är en stor familj. Kanske gör vi som min kloke store grabb sa häromdagen: Vi åker till Sälen och så blir det hela familjens julklapp.

Ja kanske det.


Vardag som fan.

Onsdag. Mitt i veckan. Hinner inget mer än jobb känns det som. Jobb på Lilla E i måndags efter vanliga jobbet. Föräldramöte igår. Utvecklingssamtal som ska förberedas och klaras av i oktober. Sex stycken. Utanför arbetstid. Böcker som ska läsas. Krishanteringspärn. När då?

En månad sen vi åkte till Spanien. Vill tillbaka.


RSS 2.0