Snödrömmar

(null)

Sälen 2017 och jag drömmer om snö och skidåkning. Men något sådant är inte planerat...

Torsdag och ser fram emot helgen. En helg med mina pojkar. På lördag åker vi till Karlstad och kollar på våra hockeyhjältar. Två matcher ska avverkas i hemmaarenan. Det skapar alltid fina minnen, hockeyupplevelsen naturligtvis men för min del också tillsammanstiden med Lucas och Linus. Helt underbart.

Jobbveckan har varit helt ok. Det går i ett men jag tycker ändå det finns en bra balans mellan jobb och privatliv nu. Sen är ju jag inte en person som gillar långsamhet. Utmaningar och tempo passar Sjöberg fint :) Idag hade jag sällskap på kontoret. Världens finaste Olle var med mig hela förmiddagen ❤️

(null)


...

(null)


Mer än 1,5 år senare...

Oj, hur halkade jag in här? Jo tanken har slagit mig en och annan gång att jag kanske skulle göra ett inlägg. Så himla kul att kunna gå tillbaka och läsa. Som nu ikväll. Idag pratade vi om Alice födelse och så kom jag på att jag för längesen skrev när den berättelsen här. Det var på dagen 10 år sedan faktiskt. Fantastiskt kul att ha deg dokumenterat, även om tiden gått löjligt fort.

Över 1,5 år har gått sedan jag kikde in här sist. Mycket har hänt. Mycket är detsamma. Inget jag tänker uppdatera kring nu, men vi får se, jag kanske trillar in oftare framöver. 

Julen och ledigheten har iaf varit helt underbar. Vi har varit så himla lediga! Julafton firades här i uterummet som vi lyckades julfixa riktigt bra. Mamma, systrarna och Carro med familjer var med oss. Bästa julafton på mycket länge. Nyår var galet kul och den firades med Anette, Patrik, Ulrika, Björn och våra tjejer hos A o P. Galet kul, minst sagt.

Sen fyllde Alice 10! Herregud hur gick det till?! Födelsedagen firades med rejält kalajs och även då var vi i uterummet. Det bjöds på tacosoppa och "campingtårta" (maräng, nutella och hallongrädde). Presenter blev det massor och Alice var väldigt nöjd med sin dag. 

En dags ledighet kvar sen tar allvaret vid igen. Har varit ledig sen den 22 december och vår dygnsrytm är allt annat än jobbvänlig, men det ska väl lösas det också :)

(null) (null)

(null)

(null)

(null) (null)

(null)
(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0