Tröttast

Försöker på alla sätt i världen få tillbaka lite lust och energi. Känner mig så himla trött och hinner inte med allt jag borde. Har laddat med vitaminer och uppdaterat frukt-och gröntlådan i både kyl och frys med grönkål, frusna bär och frukt! Igår köpte jag också årskort på Friskis för första gången på två år. Har ägnat mig åt dagliga PW och lite löpning men inte alls tränat på gym eller så. Grejen är den att när jag bytte jobb så fixade jag inte att ha det också på min måste-lista. Ett träningskort är liksom inget jag har och nyttjar någongång ibland när andan faller på utan det blir genast kopplat till mål och fokus för mig. Pass som ska bockas av i appar och annat mätbart som ska uppnås, tävlingsinstinkt och målfokus skår till direkt. Det har jag visserligen med mina PW:s också och i år ligger målet på 230 pass. Kan inte bara vara mål utan det måste vara en rejäl utmaning också.

Vi får se, gymkortet är inköpt och första passet avklarat. Det gick betydligt bättre än förväntat. 

(null)

(null)


Hej efterlängtade helg!

Märkligaste jobbveckan ever? Kan så vara. Den här veckan har verkligen varit annorlunda. Väldigt många speciella samtal, specifik händelse med ohyggligt tråkig (om än nödvändig) utgång, en inspelning av reklamfilm för en av våra förskolor (jag?! som avskyr allt vad kameror heter - åtminstone när de riktas mot mig!)  och så total tystnad efteråt... ja hur ska man kunna förhålla sig till allt? 🙈 

Idag blev det tre samtal (fyra timmars samtalstid tillsammans) på sex jobbtimmar. Intressant att noterar att två av timmarna var restid till och från Lund. Jag hann faktiskt inte kissa förrän jag kom hem. Lunchen (eller var det en muffins?!)  fick intas under hemfärd från Lund.

Nu fredag. Familj. Fredagsfika med alice, en pw (definierar det som löprunda nu efteråt), köpemat och nu idol.  Hej helg! Hej tid att hämta andan. 


(null)

(null)

(null)


Ysb, 50årsfest och Sthlm

Åh 24-26 oktober. Vilka dagar. Jag, Mattias, Pia och Peter var i ystad på ystad saltsjöbad. Underbart på alla sätt. Vi tog det lugnt, spaade, drack gott och åt hyfsat gott också. Andra kvällen hade vi bokat bord i fen nya italienska restaurangen på YSB och den var fasen ingen höjdare, svindyr finmat som inte smakade något vidare, men annars åt vi bra. Första kvällen hade vi med tapas och frukosten på ysb är alltid ljuvlig. Vi bodde väldigt nära varandra med utsikt över havet. Kvällarna var vi i Pias och Peters rum, vi spelade spel och drack gott. Den 26:e firade jag och Mattias dessutom 15 år tillsammans, helt galet vad tiden går. 

Förra helgen hade Mattias äntligen sin 50-årsfest. Vi var i viby klubbstuga (som vi gått sanera dagen innan) och hade förberett festen hela veckan. Temat för kvällen var schlager och jäklar i låda vad folk gick all in! Magiskt. Vi bjöd på lasagne, sallad och bröd. Vin och öl till maten givetvis och sen öppnade Linus schlagerbaren med en rad färgglada och goda drinkar. 40 pers var vi som dansade och skrålade schlager. Allt var perfekt förutom att någon bokat taxi redan 00.30 till de flesta i sällskapet så festen fick ett abrupt slut. Det var en besvikelse mitt i all eufori faktiskt. Men fina gratulationer och grymt uppvaktad blev M, en kväll vi inte glömmer. 
I måndags åkte jag sen med jobb till Sthlm. Alla platsansvariga (inklusive Lucas), Kajsa och jag var det som åkte. I måndags hade vi platsansvarigträff på AFK och på kvällen var vi ute och strosade lite på stan innan vi pt gott på TGIF. Igår var på ledarforum och sen åkte alla utom jag hem eftersom jag även hade UC-träff idag. Nu sitter jag dock på flygbussen på väg till Bromma och längtar efter att få komma hen till min family ❤️
På tal om family.. Lucas och Emilie har fått lägenhet i stan. Den 2/1 går flyttlasset. Blandade känslor för det minst sagt..😏

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)
(null)
(null)

(null)

(null)
(null)


RSS 2.0