Hej vab.

Hemma med Liten idag då. Första vab-dagen under 2012. Bra jobbat. Just nu vilar Alice i soffan och jag andas ut en stund, det går i ett kan man säga. Vi tog oss iaf utanför dörren en stund innan och passade på att fixa present till kusin Esther som fyller år i helgen. Efter det blev det et snabbt besök på Maxi och sen beordrade Alice in mig till shellmacken. Där mamma, där på den macken finns blåbärsglass. Så sant så.

Nu ska tvätten tas om hand, pannkakor ska stekas (till imorgon då jag och Linus ska till Tivoli med hans klass) och middagen ska förberedas. Ignorerar det gråmulna vädret - här ska grillas.




More than words ♥


Krasslig

Host å snörvel. Så lät Liten imorse. Lite kruppig hosta sådär. Ingen förskola idag utan pappa fick komma hem och ta hand om krasslig dotter medan jag jobbar. "Om jag är sjuk imorgon vill jag va med dig mamma". Vi fixar det Liten. Är du sjuk imorgon pyjamasmyser vi med glass, film, spel och pussel hela dagen lång.

Nu jobb.


Morsdag igår.

Jobb å jobb. Hela dagen idag, knappt om ledighet nu men nästa vecka då jäklar. Jag fick fint besök på jobb idag iaf. Mattias och Alice var här med lunch till mig. Vi satt ute och åt men Liten försvann in en stund. När jag kom in hade hon fixat till lite på kontoret. Hon lyckades även ta sig upp till vasken och hitta ett ballerinapaket. Yummie! Det försvann några stycken kan man säga :)

Ikväll ska vi till mammi. Vi fick inte riktigt ihop det igår på morsdag men ikväll så :) Själv blev jag firad med ett par nya skor. Superfina. Och så fick jag ett iPhone-fodral med Färjestadlogga av Linus. Snyggt sytt i slöjden :) Det är väl fantastiskt med hemgjorda presenter. Made from heart liksom. Love it!



Tosselilla

En underbar dag blev det idag. Hämtade grabbsen i förmiddags för en dag tillsammans. Jag, Lucas, Linus och Alice fick sällskap av världens finaste Carro och Leon och tillsammans begav vi oss till Tosselilla. Där blev det massor av karuseller, ponnyridning, en båttur och massa annat göre. Helt slut i kropp och knopp men galet nöjd efter en underbar dag. Precis vad som behövdes efter sex dagar på jobb. Tack finaste C å L för idag.

Nu känner jag mig laddad för en ny vecka. Ännu en intensiv sådan.

Nighty



Euforia!

Ja men det var väl fantastisktjäklaskitkul. Att Loreen kammade hem hela skiten och fullkomligt sopade banan med de övriga länderna. Jag är ingen big fan av ESC men jag har gillat det här bidraget skarpt från början. Som tydligen resten av Europa också tycks ha gjort.

Grym, grymmare, Loreen!

Grattis och tack för en fantastisk show!



Lördagsmys

Gårdagen var märklig. Jag hade ett inbokat möte på förmiddagen och även om det gick bra så känner jag mig hyfsat förvirrad nu efteråt. Tur det var massa göre när jag kom till jobb så jag slapp fundera så mycket.

Idag har det varit ännu mer att göra på jobb. Jisses vilket tempo! Men det är himla kul att jobba när det är fullt ös. Lunch var det inte tal om idag, tog några bett på en macka när det rusades mellan butik och lager. Massor av sandaler har det gått åt de senaste dagarna och flera storlekar är helt slut! Jisses.

Ikväll har det varit lördagsmys för hela slanten. Bara jag och Alice hemma. Lovely. Alice pratar ofta om vårt tjejmys, det är speciellt och ska vara på ett visst sätt :)Ikväll har vi badat, haft picknick i vardagsrummet, tittat på Askungen och läst Bamse. Nu sover Liten gott hos mig i soffan, själv ligger jag och slötittar på ESC. Himla drygt program, men omröstningen kan ju bli intressant med tanke på Sveriges fantastiska bidrag :)

Imorgon- tid med mina älsklingar hela dagen. Efter sex dagar på jobb förtjänar jag ta mig tusan det. Längtar.



Vårkonsert!

Alltså Kristianstads musikklasser. Så jäkla grymma! De levererar konsert efter konsert. Kvällen var magisk och man blir så stolt. MIN Linus är en del i det som händer på scenen. Stolt var det ja. Gästartister var Triple&touch och ja vad ska man säga?! Mållös.

Förövrigt går det i 190. Jobb hela veckan utom söndag. Hinner inte mycket annat. Städa, tvätta, umgås, träna.. Näpp, inte mycket. Här ser hemskt ut, jag borde, skulle, måste. Men jag hinner inte. Schemat är fyllt till bredden, varenda timme är späckad och jag är bara ledig på söndag. Då ska jag vara med Alice hela dagen, punkt.

Nu ska jag krypa ner, helt slut. Fattar inte varför men jag är grymt trött 24/7. Så nu ska det sovas. Med fjärilar i magen. Nervös inför morgondagen.


Längtar ledigt

Vilken underbar dag. Imorse lämnade jag denna fining på förskolan. Kändes tufft, saknar redan. Ja sådana här dagar vill man bara vara ledig med familjen.




SOL

Ohh jisses. Jag älskar vädret. Sol, sol och SOL. Ge mig mer. Tack.

Idag har det jobbats. Jag brukar vara ledig på måndagar men inte idag. Efter jobb var jag på utvecklingssamtal med Linus. Eller nej, Linus var inte med - han glömde samtalet och åkte visst hem. Så Lilliz.

Samtalet gick hur som helst bra. Jag är orolig för högstadiet och flytten dit men det är bara att hålla tummarna. Högstadiet är tufft. Igår läste jag biologi i tre timmar med Lucas. Nu kan jag mer än någonsin om blodet, matspjälkningen och andningen. Och då har jag ändå läst omvårdnadsprogrammet ;) Nu håller vi tummarna för att Lucas fixade dagens prov. 

Gårdagen var förövrigt ljuvlig. Vi anlände till Ivö strax efter middagstid och stannade till klockan fem. Anette, Märta, Ulrika och Alize sällskapade. Jisses så tjejerna badade. Galet kallt, galet att ens närma sig vattnet och framförallt galet att bada i det. Men det gjorde de, i flera timmar.

Förövrigt går jag mest i tankar och funderar på hur livet egentligen kommer bli...
 
Nu lite kvällsmat med kidsen innan det är dax att natta Liten ♥


Love you ♥


Love!

Underbara underbara dag. Flera timmar har spenderats på Ivö. Sol, fina vänner, grillat, lek och bus. Och så givetvis Alice i vattnet.

Älskar.


Det växer

Det som inte dödar det härdar sägs det. Sex kilometer. Intervallträning. Punkt.

Idag tog vi (precis som alla andra i Skåne?) en runda till stan. Det vankas skolavslutning, studentfest, konfimation och andra festligheter i sommar och Lucas behövde lite nytt inför det. Chinosshorts, skjorta och fina skor. Stilig grabb. På stiliga grabbens hylla står ett par Kavat i storlek 20. Det var inte längesen tycker jag, även om det kändes så idag när han köpte ännu ett par 43:or. Herrejisses vilka fötter.

Älskling klipper gräs, själv ska jag gå ut och vattna i våra pallkragar. Som det växer. Snart ska det grillas och hela kvällen ska såklart spenderas med de finaste i världen. K Ä R L E K.





Hej onsdag!

Inatt har jag inte fått plats i min egen säng. Det är märkligt, när M jobbar natt sover alltid Alice hos mig och det har aldrig varit några som helst problem. Förrän nu. Senaste gångerna har hon envisats med att sova på tvären och hon tar i stort sett hela sängen. Mögunge :P

Tränade lite löpning idag. Vet inte vad som hände i Karlskrona men min högra vad bråkar som attans. Jag bet ihop iaf och körde 6 km intervaller. Inte skönt. Inte skönt nånstans. Knappt ens skönt efteråt.

Men nu är det gjort. Och nu är jag på väg till jobb.

Förresten älskar jag vår syrenbuske just nu. Mattias vill sätta sågen i den varje år för den är ful, verkligen jätteful, 50 veckor om året. MEN tack vare de här två kommande veckorna förlåter jag den allt. Finns inget vårigare än syrener.

 


Inte så liten?

Föräldramötet var kanon. Nu hoppas jag att högstadiestarten också blir det. Linus hade tur, verkligen tur och fick en av de lärare man hört talas om, han som alla vill ha, han som är duktig, snäll, ställer krav och lyssnar. Nu hoppas jag på att allt gott vi hört genom åren stämmer och på att det verkligen blir bra. Lärare nummer två är ett redan känt ansikte. Det är Linus nuvarande musiklärare och vi tycker att hon är super. (Till skillnad från hans förra musiklärare som borde slutat jobba som lärare för hundra år sedan.) Aja, det finns goda förutsättningar här.

Men visst är det galet att min lilla Linus ska börja högstadiet?! Han var precis pytteliten. Han började ju nyss skolan. När jag såg honom med kompisarna ikväll insåg jag verkligen hur fort tiden går, det är kusligt. Linus och kompisen från dagis satt och skojade med blivande högstadieläraren. Linus och kompisen från dagis - de som alldeles precis cyklade runt, blandade geggamoja och tyckte att superhjältar var det coolaste som fanns. 

Nu ska jag krypa ner med ett avsnitt Grey´s. M jobbar natt så det finns ingen anledning att låta bli :) Imorgon är det jobb sen väntar några dagars ledigt. Det ser vi fram emot.

 


Tisdag 15.5.12

Jobbat heldag idag. Inte alls kul att kliva ur sängen imorse, har sovit som en kratta och vaknat flera gånger. Aja då sover jag väl gott inatt :) Nu laddar jag för föräldramöte på Linus skola. Helt GALET är att Linus ska börja högstadiet till hösten. Hallå, vi pratar min lilla Lilliz.

Håll tummarna för att han får bra lärare.

Förresten på jobb idag. Kolla in bilden nedan. Det måste vara de fulaste Crocs som någonsin tillverkats. Och jag är verkligen orolig för att de snart finns att beskåda på Engelska vägen :O


Måndag igen

Helgen var lovely. I lördags efter jobb åkte vi ut till mamma och Bojje. Där käkade vi gott, drack gott, skrattade gott och hade det gott till långt ut på natten. Sov gjorde vi i husvagnen- till Alice förtjusning. Självklart kollade vi på handbollen också. SM-silver, fint det :) Tack finaste föräldrar för en ljuvlig helg.

Idag laddar vi för blodomloppet som går av stapeln ikväll. Milen ska springas i Karlskrona. Vi får väl se hur det blir med det. Min magkatarr är inte snäll och inte min rygg heller. Men i mål ska jag på ett eller annat sätt.

Fin måndag!


Paj love!

Jag är ingen big fan av kakor. Paj däremot, yummie! Jag älskar frukt- och bärpajer i alla dess former. Blåbärspaj, äppelpaj, jordgubbspaj - you name it! Nu är äntligen årets första rabarberpaj i ugnen. Lovely. Jag är övertygad om att just rabarberpaj är optimal uppladdning i för blodomloppet imorgon :)

Snart fikadax.



Lördag :)

Det var längesen jag hölls vaken nattetid av Lucas, men den där natten efter frilutsdagen vaknade han vid tvåtiden och kunde ite somna om. Jag stannade hos honom i hans rum och strax innan fya somnade vi om. Man kan vara väldigt liten när man är 14 år. Fy fan vilken upplevelse säger jag bara.

Gårdagen var finemang. När jag skjutsat barnen till skolan körde vi till mina föräldrar och serverades frulle. Egentligen var vi där för att hämta hem Bovve som Alice glömt dagen innan. Men det behövdes inte. Mattias fick fixa det samma kväll som Bovve glömts för Alice kunde verkligen inte somna utan sin älskade bästa Bovve grät hon.

Igårkväll när grabbsen åkt till A och Mattias kört till jobb så stack jag och Alice till världens finaste Carro och Leon. Vi bjöds på hembakad pizza och annat smarrigt. Kvällen flög iväg och som vanligt kunde vi tragga i lugn och ro. Det är knappt man ser eller hör Alice och Leon när de är tillsammans. Lite väl tyst blev det faktiskt ett tag då de tömt Leons kök och diskade allt så fint med tvål och vatten på toaletten. Kreativt. :) TACK finaste ni för en fantastisk kväll. Love you!

Idag har det jobbats och kvällen ska spenderas hos mina föräldrar. Handbollen är kvällens höjdpunt och ja jag är redan sjukt nervös.

SM-FINAL.

HEJA IFK!!


Men va fan?

Ja verkligen men va fan??

I eftermiddag hade jag ett missat samtal på min mobil. Samt ett sms från en av de finaste bland vänner, Jessica. Hon undrade om jag pratat med Lucas?? Maja (J´s dotter) och Lucas är lika gamla och går på samma skola. Jag blev alldeles kall och undrade självklart vad som hänt. Kastade mig på luren och ringde Lucas, som svarade.

Jodå... de hade friluftsdag idag. Klasserna var indelade i två grupper och på lunchen samlades alla vid scoutstugan i Fjälkinge för att äta. Efter det var det dax för Lucas och hans grupp att bege sig till skogen för orientering. Några elever gick före de andra och Lucas och hans kompisar mötte strax de som gått först. De kom springande tillbaka i chock.. En man hade hängt sig i ett träd en bit längre fram. Snacka om kaos. Gissa om våra barn är chockade. Jävla skit.

Jag blir så arg. Ja det är en människa som tagit sitt liv, som säkert mått så dåligt man bara kan, men va fan?! Någon ska ju hitta en. Nu blev det ett gäng 14-15åriga barn som drabbades. Barn som är på väg att bli vuxna. Barn som är i en ålder då de funderar över livet, som är känsliga och som är fyllda av existentiella frågor.

Har pratat med min älskade storkille flera gånger idag, det är pappa-vecka men ikväll vill han hem.


Streeeess!

Stressar ihjäl mig en dag. Trodde jag skulle hinna, ville så gärna hinna, men hann inte hälften av det jag planerat. Städa hela huset, kaffe i lugn och ro samt promenad till jobb stod på önskelistan. Nu sitter jag på bussen (som jag givetvis rusade till) och mitt hem har jag lämnat halvfärdigt i en jäkla röra. Kaffet? Slängde i mig en halv kopp med förhoppning om att inte kaffet är slut på jobb. Jag överlever inte utan.

Ghaaaaa!

Förövrigt har jag nog börjat hoppas så smått. Jag vet, jag har haft förhoppningar för och i det här fallet har de alltid grusats. Men NU måste det väl ändå gå vägen?! Jag behöver det.


Sunt förnuft!

Klockan blir ofta för mycket innan jag hinner ge mig ut på en löprunda. Aja jag är ju piggast kvällstid så det funkar, men det blir ofta himla lite kväll kvar efter träningen. Nu har jag iaf varit hemma i ca 20 minuter efter att intervallpass på fem km. Intervaller är grymt jobbigt men kul när man känner resultat efter ett tag antar jag.

Vill inte framställa mig själv som någon hälsoguru, här har ni en som är tokig i choklad, lakrits och glass. MEN Jag fastnade för en artikel i en friskvårdstidning nu ikväll. Läs och begrunda. Ät sen, njut, rör på dig och må bra. Sunt förnuft framför viktväktare, banandieter och tappa-fyra-kilo-på-en-vecka-artiklar. Skit framförallt i att banta inför beach 2012! (Förmodligen får du banta ännu mer inför beach 2013, eller iaf 2014)

Nighty!




Kanske?

Frulle hos sis, det är ett fint sätt att starta dagen på. Frukosten var smarrig men det bästa är ändå allt tragg. Jag behöver hjälp med att sortera i mitt kaos och sis vet precis hur man gör ♥

Nu känns det betydligt bättre även om magen svider och jag inte har en aning om hur framtiden kommer att se ut. Kanske kanske det blir fler förändringar än jag trott. Kanske leder det till något himla bra, något mycket bättre eller kanske är det ett steg tillbaka? Åh vad svårt. Kanske jag inte alls behöver fundera på det här, för kanske händer det ingenting. Kanske ska jag göra som min mamma alltid så klokt säger, sluta genomlida problemen två gånger.

Inte lätt att vara född till grubblare kan jag meddela.

Nu jobb.

Förresten om någon skulle vilja ta hand om en hormonstinn tolvåring om mornarna så skicka ett mess :) Ghaaa Linus är världens bästa på många sätt men hans morgonhumör är allt annat, jag menar verkligen allt annat, än världens bästa.



Det kom ett mail del 2

Ooopsiskallopsis. Varför måste man alltid ha en massa att fundera över? Är det inte det ena så är det det andra och även om det nya som nu upptar mina tankar egentligen är ett angeläget problem så gör det mig både nervöst och halvt snurrig. Det kom ett mail del 2 skulle man kunna säga.

5,5 km promenix med maken i morse och en massa prat. Kändes fint. I eftermiddag har jag jobbat och ikväll har det mysts med Linus och Alicen. Nu soffan, mera fundera och kanske ett avsnitt Grey´s.

Hmm.. det kom ett mail del 2.


Härligt

Jisses vilken underbar löprunda det blev idag. Fokuserade på att springa på asfalt idag eftersom blodomloppet i Karlskrona visst ska springas på asfalt. Det kändes helt ok och jag skrapade ihop en mil.

Det är dagar som den här som jag verkligen uppskattar att jag lärt mig springa. Jag tror minst varannan terapuet hade kunnat vara arbetslös om fler hade sprungit :) Finns inget som rensar huvudet som en rejäl runda. Jag är såld. Det är också rundor som den här som gör att jag överlever alla de där motiga, jobbiga gångerna när man ger sig ut.

Förresten vad vackert det är ute nu.

Love it.


Neråuppåner

Ledig dag. Seg ledig dag, tar liksom inte för mig någonting. Frukost och en vända till Maxi är väl ungefär vad jag och Alicen klarat av än sålänge. Jag gillar inte när det inte händer något och jag ogillar ännu mer när jag är anledningen till det. Det står stilla. Jag borde åtminstone ringa det där samtalet..

Snart ska vi hämta kompisen Märta på dagis, sen ska tjejerna hem här en stund för lek och mellanmål innan det blir gympa. Själv ska jag till doktorn med Linus. Hans allergi är hemsk och den här gången verkar det satt sig än jävligare i luftrören. Det är inte bara fördelar med våren.

Ikväll ska jag träna. Har bestämt mig för ett pass cirkelgym men längtar efter att få springa. Inget rensar så som löpning.


SM-FINAL

Vilken dag det blev (ja om vi förtränger det där inlägget från i förmiddags). Vi stack och snabbhandlade på Maxi, Mattias och Alice lagade punkteringen på hennes cykel och medan M vilade sig inför nattens jobb så cyklade jag och Alicen en runda. Hemma igen vattnade/gödade vi i våra pallkragar och nu börjar salladen också kika fram :) Sen lagade vi middag och lagom till den var klar vaknade M igen. Efter maten var det dax för handbollsfeber! De fanns en tid då jag och kompisarna från förr ofta gick på handboll i den här stan, jäkligt rolig sport att följa måste jag säga och jäkligt kul att vårt lag är tillbaka i toppen igen!
 
Precis när dagens måste-match hade börjat fick vi fint besök av Carro, Linus och Leon. Vi hejade såklart på IFK bäst vi kunde från TV-soffan. Hoppet var inte så stort och stundtals var vi nog alla övertygade om att det var rätt kört. Men shit vilken match det blev. Och shit vad nervös jag var på slutet. Helt galen match, sjuk att de lyckades vända och vinna den sista semifinalmatchen med ett ynka mål mot GUIF på bortaplan. Nu är det SM-FINAL som gäller på lördag. Galet galet.

Tackar Carro, Leon och Linus för supertrevligt besök ikväll :) Barnen lekte som vanligt och den enda gången det blev lite protester var nog när Leon skulle åka hem. Jag tolkade det som att han gärna ville stanna lite till ;)



Yeeeeeaaaahhh!!


...

Det finns en oro i min mage som inte vill försvinna. Det svider, gör ont och finns där hela tiden.

Det kom ett mail.. Det kom ett mail om erbjudande på en lägenhet. Kontakta xxx för visning och logga in på vår hemsida senast den 14/5 för att tacka ja/nej till erbjudandet. Komplettera med uppgifter angående inkomst om du väljer att tacka ja. Inflyttningsdatum 1/7.

Ett sånt mail borde inte komma till mig. Jag som bor i huset där jag vill stanna föralltid. Men som sagt någon måste flytta. Jag har varje dag hoppats på att det inte skulle behöva bli jag. Fyra månader har gått sedan jag tog mitt beslut om att jag inte längre kan leva i, och acceptera, den här situationen. Under de månaderna har det inte hänt någonting som visat på förändring på annat håll. Därför tänker jag klicka fram det där jävla mailet imorgon igen och kontakta xxx.

Livet suger skiten av en ibland.


Hos mammi <3

Fin dag. Har varit hos världens bästa mammi i stort sett hela dagen. Alice leker med katten, Lucas har kört gräsklippare och Linus har hängt en hel del vid datorn. Eftersom jag vet hur mycket mat och gott som serveras här så tog jag en sväng i skogen innan idag :) 6 km skrapade jag ihop. Så underbart väder, älskar att springa i skogen.

Nu har vi precis ätit en utsökt middag och efterrätten är på väg. Vet inte var jag ska göra av den för jag är redan galet mätt. Men men :) Mellansis, Jocke och Jeppe är också här. Om en stund taggar vi hockey, HEJA SVERIGE!


Ledig lördag

Älskar att vakna när solen skiner och man har en ny, ledig dag framför sig. Lördag och M jobbar. Alice myser i soffan medan grabbarna fortfarande ligger helt utslagna i Linus rum. Så fort det är ledigt från skolan så sover de där. Då ska det spelas dator eller kollas film till långt ut på natten. Mysigt med syskon ♥

Idag vill jag spendera dagen utomhus. Kanske vi hinner gå ut en runda i trädgården innan vi ska åka till mina föräldrar. Rädisorna börjar nämligen titta fram nu och Alice har redan kollat in det genom fönstret men nu vill hon ut och kika :) Sen ska vi åka till mammi och spendera dagen där. En runda i skogen hade suttit fint. Löpardojjsen får nog hänga med.

Nähäpp nu lyckades Alice väcka en av brorsorna LYYYYCAAAAS vakna vakna vakna! :) Dax att göra frukost.

Trevlig lördag!


Gurkfröna växer och frodas. Snart dax att plantera ut :)


Mindre grått

Fikabesöket i eftermiddags gjorde succé för humöret. Anette, Märta, Ulrika, Alize, Eleonore, Hjalmar och Edvin var här. Vi gräddade våfflor på altanen och njöt av solen som ju faktiskt hittade hit till slut. Barnen roade sig i lekstugan mest hela tiden. Efter massa tragg och skratt gick vi till lekplatsen och efter nästan en timme där var energin så gott som slut i alla små.

Nu sitter Alice i soffan och tar igen sig, mina ljuvliga grabbs spelar bandy ute på uppfarten och maken är på Maxi för att inhandla kvällens middag. Kyckling i jordnötssås ska avnjutas  innan vi bänkar oss framför tv:n och hejar fram Sverige. Själv längtar jag mest till pausen för då blir det hallonfluff till efterrätt.

Det kan bli en fin kväll det här.


Hallnfluff! Så sjukt gott :)

Recept för de som vill ha en efterrätt made in heaven:


Ingredienser 4 port
0,5 citron
I burk Kesella kvarg hallon
2 äggvitor
0,5 dl socker
Färska eller fysta hallon
Rostad flagad mandel

Gör så här
Riv skalet från citronen, blanda med kesellan.
Vispa äggvitorna till ett fast skum. Häll i sockret och vispa någon minut till.
Rör försiktigt ner äggvitan i kesellan. Fördela i fyra glas och ställ in det i kylen ca 1 timme.
Servera med hallon och flagad mandel på toppen.



Grå fredag

Fredag, ledig dag, bara jag och Alice. Vi startade dagen med att skjutsa Lucas till skolan och passade då på att få frulle hos bästaste sis. God fika å en massa tragga passade perfekt såhär en mulen fredagsmorgon. Nu hoppas jag solen återvänder. Både i livet och på himlen.

Beslut är iaf bättre än ovisshet. För som sagt, inget förändras om man inte förändrar.

Nu dax att fixa lite tvätt, i eftermiddag kommer fina vänner på fika. Innan dess kanske Alice och jag hinner slänga oss i soffan och se en film tillsammans. Man blir trött av att ligga vaken och grubbla nattetid.

Trevlig helg.




Utvecklingssamtal

PMS, förlite träning eller riktigt jävla less på situationen? En kombo antar jag.

Idag tog jag ledigt. Dagen startade med utvecklingssamtal för Lucas. Fina grabben min. Det har verkligen gått framåt och Lucas omdömen har förbättrats avsevärt sedan i höstas. Nu gäller det att jobba ännu hårdare, han har bara en månad kvar i åttan och nästa år är sista i grundskolan. Jisses, jag tycker inte det är längesen jag själv började gymnasiet. Känns nästan lite sjukt faktiskt. Hursomhelst så har Lucas ett mål, han vet redan nu vad han vill söka in till på gymnasiet och jag hoppas han jobbar på nu så han fixar det.

Idag har mina fina föräldrar varit här och hjälpt oss. Tusen tack älskade ni ♥ När man känner sig helt less blir det inte att man tar tag i något. Jag skiter i det mesta just nu.

Nu är vi nyss hemkomna från bokbussen. Vilken service va? Få biblioteket hemkört till dörren :)

Näpp, dax att hoppa i träningskläderna. Tänkte springa bort till Friskis och få lite gjort i gymmet.


Glöm det.

Varför kommer vardagen så plötsligt när man haft lite ledigt? Jag stod inte riktigt ut med det. Imorgon är jag ledig igen. Lyx? Nja inte riktigt. Det behövs nämligen tid till att rodda i det som pågår här hemma. Just nu känns det som att locket ska läggas på och jag funkar inte riktigt så längre. Locket har legat för länge, jag blundar inte, vägrar hålla käft och finner mig varken i pålagda lock eller i att ha det som det varit. Glöm det. I förmiddags var jag hos kuratorn. Jisses det behövde jag verkligen och jag antar att det räddade min dag.

Förövrigt har jag jobbat idag. Toppen. Med solen kommer sandal-köpare och de som behöver solhattar, shorts och kortärmat. Ärligt talat är det ju mycket roligare att sälja sådant än vinterskorna :) Det går liksom på rätt håll nu.



Utflykt

Fikakorg, Persson-sällskap, sol, sjö, en håv och skog. Det krävs egentligen inte så mycket för att man ska uppskatta livet. Ännu en fantastisk dag som jag kommer leva på när vardagen tar vid imorgon.

Ikväll ska det grillas och så kommer mina pojkar äntligen hem. Efterlängtat.


Valborg

Valborg firades traditionsenligt hos mina föräldrar med grillat och egen brasa. Precis som det brukar vara, precis som det SKA vara. (Ni har väl inte missat att jag älskar traditioner?) Alice hade kul med Leon hela kvällen lång. De lekte, grillade marshmallows och roade sig precis så bra som de alltid gör.

En mysig, lugn och skön valborg.

Idag är det ännu en ledig, härlig dag och vi ser fram emot dagens utflykt tillsammans med fint sällskap.


RSS 2.0