Zzzzz....zå trött!!!

Så var juldagarna över, men julen behöver ju inte ta slut för det. Julmusiken, julgodiset och en bit av skinkan finns kvar, så vi jular väl ett tag till =) Julafton firade vi här hemma mes storasyster, Jocke, Jeppe, Ville, storebror, Calle å så mams å Boris såklart. En liten, men väldigt söt tomte (otroligt lik Lucas) kom på besök och delade ut fina julklappar till alla snälla barn å vuxna. På juldagen var vi hos Mattias mamma å firade lite till. Annandagen är ju traditionsenligt vigd åt systrarna och mellandagsrean, i år blev den dock kort för min del. Var inne en stund, men helt ärligt att gå i timmar på stan är inte min grej just nu. Blir trött av den kortaste promenad å sammandragningarna känns rejält. En liiiten stund på stan blev det iaf å jag köpte faktiskt ett par nya stövlar, inte att tänka på å att ha nu - men jag ska ju inte vara gravid hela livet, dessutom blev det en pyjamas - kan ju va kul å ha nåt nytt när det är dags för BB och så blev det en dress till Liten.


Idag har Mattias och jag varit på sjukhuset. BM skulle köra en CTG för å kolla hur Liten har det där inne. Ingen lätt match vill jag lova, hur bm än bar sig åt så flyttade Liten på sig och det tog en väldans tid att få bebis sammarbetsvillig. De kunde ju åxå konstatera att Liten verkligen lever rundor i magen (jo tack- jag VET!), huvudet ligger i alla fall inte i bäckenet som det faktiskt borde göra vid det här laget. Vi får väl se...

Dagarna känns just nu oändligt långa, tråkiga och tröttheten har tydligen inga gränser. Skulle kunna sova hela dagarna känns det som, har verkligen ingen ork kvar.  På nätterna ska man visst inte sova ostört iaf, vaknar när man måste vända sig, vaknar av att man måste gå på toaletten, vaknar av konstiga drömmar och funderingar och så den här livliga parveln i magen.. Sparkas, boxas, vrider å vänder sig - ja vi vet vad vi har att vänta =) Men snaaaart är h*n här!! Ahhh vad jag lääängtar!!
 

image27

Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0