En vecka till advent!

Söndag igen... shit vad snabbt det går. Om en vecka är det första advent och sen vet man ju att det rusar på av bara farten. Ska bli mysigt med advent, ska bli mysigt med jul och framförallt ska det bli mysigt med bebisgos i januari =)  Helgen har varit ganska lugn, igår var vi en runda i stan = bebisshopping! På kvällen blev det lite slötittande på film och jag orkade otroligt nog hålla mig vaken en heeeel film, det tillhör inte vanligheterna kan jag lova. Idag blev det ännu en runda till stan, det skulle ju bjudas på julskyltning där, men efter en stund var det bara att inse att den till största del bestod av regn och blåst. Inte mycket till julstämning där inte, så vi körde ut en runda till Eko:-  Köpte nya julgardiner och lite annat smått till veckans adventsfixande. Dessutom hittade vi en skötbädd där till Litens skötbord, ett skötbord som vi efter rundan på Eko var och köpte i Åhus. Av en slump kollade vi efter skötbord på Blocket idag och där hittade vi ett som såg kanon ut! Åkte till Åhus för att kolla på det och det var verkligen superfint! Det är betydligt större och snyggare än det vi tänkt köpa på Ikea och dessutom ser det helt nytt ut - så vi slog till och nu ska det snart bäras in på toaletten. Ja nu är det inte mycket kvar att inhandla till Liten. Kläder har h*n en hel del, troligtvis så att det räcker och blir över så när man hittar ett "måste ha" plagg nu så får det bli i större storlek. Säng, skötbord, sängkläder, badbalja, nagelsax, nappar, snuttefilt, spjälskydd, bilstol... allt och en hel del till finns här hemma =) Det enda vi väntar på nu (förutom bebis) är vagnen, fick besked i veckan att den skulle komma till affären i slutet av november, så nästa helg kanske det blir en runda dit bara för att kolla läget =) Var där för någon vecka sen och valde ut den skötväska jag ville ha och som vi fick till som bonus för att vi beställde första leveransen bland Teutonias 08:a vagnar. Dessutom var jag å Laliee i stan och köpte filt till vagnen i veckan, jättesöt Laban filt blev, den kommer passa perfekt  =)


Ikväll har jag röjt lite bland tvätt och tråkigheter och sen sattes skötbordet in =) Nu får det bli sängen, öppnar imorron och jag brukar ju inte va alltför pigg på mornarna. Tre öppningar (6.30) denna veckan..  Zzzzzz... Men det blir skönt att sluta tidigt, får ju gott om tid att adventsfixa, älskar advent, stjärnorna, tomtarna, musiken, glöggen, julklapparna, granen, och den lediga tiden.. Ahh jag älskar julen!!

image13

Kommentarer
Så här sa: Carro

Ah jag älskar oxå julen! HAr slagit in klappar idag o lite i helgen! Wheei vilken känsla man får =) Låter kanonbra med skötbordet ju! Får komma o titta ju! Mig sakna dig! Puss!!!

2007-11-26 @ 17:45:47
URL: http://carolinus.webblogg.se

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0