Helgen

Fredagen började bra, lugnt på jobb och jag kunde sluta lite tidigare, skönt med ledig fredagseftermiddag. Jag å Laline var inne i stan å fikade, paj och Zeke-latte. =) "Råkade" även köpa lite bebiskläder. (Ursäktar mig med att de verkligen var jättefina!) i tisdags var vi på ultraljud förresten, det var en myyysig dag! Kul att få se vår lill* bebis! Givetvis busade h*n runt så BM knappt kunde mäta h*n.. Jisses, vi lär få jobb med den lille skrutten =) Efter mycket möda och stort besvär kunde BM till sist konstatera att Liten just nu väger omkring 2 kg! Hjälp..hur ska detta sluta??!!

Igår var vi i Ullared, Laline, Linus, Marie å Jocke var åxå med. Körde hemifrån vid sjutiden, stannade och käkade frukost på vägen och allt var hur bra som helst...utom kön in till Ge-Kås =( Två timmars kötid in i en affär! JÄTTEBLÄ! Men det slutade med en hel del fynd iaf! Köpte ganska mycket till Liten såsom täcke, kudde, filt, nappflaskor, badbalja m.m. Även julklappsinköpen påbörjades och det är ju aldrig fel att börja med dem i tid. Var helt slut när vi kom hem och förstår faktiskt inte fortfarande hur jag lyckades ta mig från soffan till sängen inatt..


Idag var vi på Jysk, beställde garderob till Liten, känns som om hyllorna h*n fått låna inte riktigt räcker till längre =). Farsdag är det ju åxå idag, så ikväll körde vi ut en runda till mamms å "papps" med en liten paket. Kvällsmat och lite prat e ju alltid trevligt. Men..  NU väntar sängen och imorgon jobb! Fr.o.m. imorgon ska jag bara jobba halvtid fram tills mammaledigheten, känns SÅ skönt!! Fyra timmar/dag är tillräckligt nu, orken täcker liksom inte mer.


Kommentarer
Så här sa: Carro

Skönt att du jobbar halvtid nu =) Bra för dig o busbäbis!! ILY!

2007-11-12 @ 21:23:39
URL: http://carolinus.webblogg.se

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0