Drömfångare

Hemma från jobbet och har verkligen satsat på VILA dessa dagar. Känns bra, men har jättemkt sammandragningar och det börjar bli lite jobbigt. VET ju att det beror på för högt tempo och för lite återhämtning. Visst kan man pausa när man är hemma å jag gör verkligen det, men hur sjutton ska det gå till under en åtta timmars arbetsdag i en barngrupp med över tjugo barn?! Vila när jag kommer hem..jodå.. efter middag, läxor och nattning av barn är det inte tal om vila - utan om att däcka =) Jag å Mattias tog en promenad igårkväll, brukar gå den rundan på ca en halvtimme i vanliga fall, nu tog den 1 timme och en kvart! Kanske bäst att inse att kroppen inte är i samma tillstånd nu som när man inte är gravid. Får definitivt bli kortare promenader i fortsättningen. Inatt har jag iaf fått sova heeela natten, längesen! Var kanske den långa promenaden som tog kål på mig =)

Natten innan var det Lilliz som var i farten, han väckte mig efter en mardröm. Ville inte berätta vad han drömt, men jag fick ju krypa ner till honom en stund (inte så smidigt att ta sig upp i hans höga loftsäng nuförtiden). Somnade givetvis där. Linus låg vaken en stund och pratade om en "drömfångare" som han abslout MÅSTE ha. Vad det är har jag ännu inte lyckats förstå, men Lilliz beskrivning är att drömfångaren hängs i taket, den fångar mardrömmar och den består av trä, fjädrar, trådar och hockeytejp.. Hmmm.. blev någon klokare av det?? (jo en sak till.. eventuellt kan man köpa dem på Eko!)

Idag var jag med mamma en liten runda i stan, fika och fyra bebis-bodies blev det. Liten börjar visst få lite kläder i garderoben nu =) Läser på gravid.se att bebis nu väger ca 1,2 kg! Ooops.. inte konstigt att man verkligen känner av h*n därinne. Ringde förresten FK idag, var hemma ett par dagar med Linus i våras då han var sjuk och jag fick nu ett brev om att ersättning inte kunde betalas ut de dagarna. Ehhh näha varför då?? Ringde upp och frågade. Nej min inkomstuppgift var inte ändrad sedan 2005, så de kunde inte betala ut pengarna eftersom de inte hade uppgifter om min nuvarande inkomst.. Ja jag vet inte, men om jag nu inte ändrat min inkomst sedan 2005, så är det väl mitt  eget fel? Sannolikheten för att den skulle vara mindre idag är ju inte så stor. Hon jag pratade med var iaf väldigt trevlig och tillmötesgående. Hade väl inte varit så farligt att missa ett par vab-dagar, men blev liiite orolig när brevet kom eftersom jag räknar med att FK ska stå för min inkomst undet ganska många månader framöver. Underbara mammaledighet..  jag LÄNGTAR!!


Kommentarer
Så här sa: Carro

Hej love! Stackars Lilliz, men jag vet att Rebecca har/har haft en drömfångare =) Bra att du vilar dig nu, behöver du o bebis =) Ses ikväll. Löve you!

2007-10-12 @ 15:21:25
URL: http://carolinus.webblogg.se

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0