Klok kollega

Mitt i natten ju.. sitter här vid datorn och dricker päron Mer! Hur sjukt gott är inte det?? *Måste ha!!* Borde egentligen inte sitta här, ska upp alldeles för tidigt imorgon då Lilliz har hockeyträning. Hockey är skitkul, men helgmorgnar med sovmorgon är så skööönt! Nåja enligt egen utsago är Lilliz "as-bra" på hockey och det är väl tur eftersom det även på söndag står hockey tidigt i kalendern. Så oavsett vad man tycker om att ha sovmorgon så antar jag att det bara är att hoppa ur sängen och klä sig för ishallen i alla fall.


Jobbat halva dagen idag, (sjukskriven 50% denna och nästa vecka), känns faktiskt lite taskigt att lämna stället i halvtid, men lyckliga mig har iaf en fantastisk kollega. Citerar: "men skit i det här stället nu Amanda du har ju viktigare saker att tänka på. Kanske det är sista gången du upplever en graviditet och bebisen och du har rätt att njuta och må BRA! ! Det här huset kommer stå kvar i all evighet, det kommer en annan tid längre fram då du kan fokusera på ditt jobb... gå hit och gör de timmar du måste, men ta det inte så jäkla allvarligt, frossa i stället i graviditet och din bebis så mycket du bara kan!" Alltså kan man annat än tycka om en sån människa?! Hon har verkligen fattat vad det handlar om! Jag lyssnade och tänker ta till mig av det hon sa. Det är ingen hemlighet att jag räknar neråt nu, ca åtta veckor kvar att jobba. Ahhh jag längtar verkligen efter Liten! Förresten har Liten fått nytt påslakan =) Randigt PO.P påslakan, köpte det på Tradera, alldeles nytt =) Såå fint, nu kommer säkert bebis kunna sova gott! (Om h*n nu kommer sova i SIN säng alls :P).  Jag måste iaf försöka göra det NU.. sova i min säng alltså.


Fint  va =)

Kommentarer
Så här sa: Carro

Kommer bli den finaste randiga bebben av alla. För jag börjar på allvar tro att det är en randig varelse där inne =) Haha! Hoppas hockeyn i helgen är kul o att Lilliz spelar as-bra! Nu sk jag sörpla kaffe o sen till EK0:- Lööööve you! PussKram

2007-10-20 @ 09:12:40
URL: http://carolinus.webblogg.se

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0