Super hockey-kväll=)

Har varit hos bästa Laline ikväll! Superkväll med kinamat, hockey, godis, bebisprat å fantastiskt sällskap =) Var faktiskt lite nervös inför matchen. Alltid specielt att möta Brynäs (eller kanske mest deras fans!) FBK-värgarna skötte dock sitt jobb å vann med 4-2! Förvisso är det alltid gött att vinna men vissa segrar smakar bättre än andra! AHHH FÄRJESTAD!!!!

Ikväll försökte Lal  hjälpa mig med pojknamn åxå, alltså herregud hur svårt kan det vara?? Har 12(!) namn på min lista nu, men inget som känns givet. Flicknamn är så mycket enklare. Tokiga bebis som inte ville upp till bevis å avslöja vad h*n är, hade man ju åtminstone bara behövt fundera åt ena hållet.. Men näpp..bebis var orubblig på ultraljudet, knep ihop benen så mycket det bara gick., så namnfunderingarna får ingen paus! Mindre än 100 dagar kvar till beråäknad födsel. Känns hisnande, förut trodde jag aldrig ens att vi skulle lyckas bli gravida. Känns fortfarande overkligt, men jag brjar nog så smått inse att det är på riktigt, att det till slut blir en BEBIS trots allt. Vägen fram till vår bebis, med allt vad det innebar, är nog det jobbigaste, svåraste å tuffaste jag varit med om. Ändå är det en resa som lärt mig otroligt mycket! (Har skrivit om vår IVF-resa på min blogg på familjeliv, där jag heter mandis76). Tror det är svårt att föreställa sig för omvärlden vad det egentligen innebär att gå igenom en IVF och hur brokig vägen är innan man ens kommer dit.. Idag är jag glad att jag har upplevt det och att vi  tillsammans lyckades gå igenom det. När man liksom är på andra sidan så inser man att det verkligen var värt ALLT! Skulle gjort det om å om igen, bara för å komma hit där vi är idag.

Men nu ska jag SOVA!! Öppnar imorgon, börjar tidigt - vilket innebär att jag åxå slutar tidigt!  Inatt ska jag väl förhoppningsvis kunna sova riktigt gott, har ju med en 4-2 vinst mot Brynäs i ryggsäcken idag =)

Tack Laline för ikväll! ILY!! (å tack FBK för vinsten =)

Kommentarer
Så här sa: Carro

Tack för igår love! Det var en fantastisk kväll, allt va perfekt! Och det är så kul att följa din graviditet, för jag är så himla glad för er skull! Och snart kommer faktisk bebis =) Kommer h*n få ngt namn? ...ILY!

2007-10-05 @ 16:58:48
URL: http://carolinus.webblogg.se

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0