Testing, testing.. 1, 2, 3!!

Skulle egentligen jobba lite framför datorn.. men va fan måste ju testa det här! Laliee har hjälpt mig med att skaffa en redig blogg! (TACK love!! Du ÄR bäst!!)  Antar att det var på tiden å flytta hit =) snygg e den åxå! (Förrutom bilden på blogginnehavaren.. BYT Lal!! Den ÄR HEMSK!!) Vaknade med ett ryck imorse, världens kräkigaste dröm.. om bebis givetvis! Ahh fattar inte varför h*n måste skrämmas innan h*n e född! Bus-bebbe! Är det inte nödvändiga toabesök nattetid så e det obehagliga drömmar som får en å att ligga å glo i taket. Antar att man ska vänja sig vid att inte få sova en hel natt ;)

Nu dax å rusa.. måste jobba! Min onsdags"tur" heter stängning å det är  en lååång dag. Innan jobb måste jag dock hinna bort till MVC, lämna prov, känns om om jag fått urinvägsinf :(  Ajaj FY F-N vad det kan göra ont!

Visst e jag duktig! Första inlägget i nya bloggen :) Åtminstone mitt första. Ja det e ju Laliee som har ju fixat allt hela vägen hit.

Kommentarer
Så här sa: Carro

Hej love! Äntligen första inlägget =) Som jag väntat =) Imorgon ses vi iaf =) =) Längtar! Puss ILY

2007-10-03 @ 19:30:05
URL: http://carolinus.webblogg.se
Så här sa: Carro

Bilden förresten! Hade inte så många här hemma på dig ju! Du kan själv byta den ju, men om du inte vet hur, så kan jag visa imorron! PussILY

2007-10-03 @ 21:36:16
URL: http://carolinus.webblogg.se

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0