I Löööve Bruno

Redan tisdag... Helgen var bra men kort, vilket den iofs alltid brukar vara, men denna gången har man belägg för att påstå det då vi ju faktiskt blev av med en hel timme. Ja inte mig emot att ändra till sommartid, är det nåt jag verkligen längtar efter nu så är det sol och värme. Hade en kanondag i lördags. Vi var i Malmö. Jag, Mattias å Alice tog tåget tillsammans med Laline Å Linus på morgonen sen tillbringade vi hela dan i storstan =) Gick hur bra som helst att ha Alice med sig, hon sov ganska mycket på förmiddagen, sen ville hon vara uppe å ha lite koll på vad som hände, så Mattias bar och jag körde tom vagn. Kan ju inte åka till Malmö utan att få se sig omkring ;) Blev lite shopping - klänning, leggings, halsband, strumpor och trosor till mig och en bodysuit (Molo) med stjärnor till Snorpan. Har kollat på den mååånga gånger på nätet, men tyckt att den varit onödigt dyr i de pyttestorlekarna Alice haft hittills. Nu slog jag till i strl 68, som man ju oftast har lite mer användning för och när den inhandlades på plats undkom man ju även frakten =) Snorpan hade den på sig redan samma kväll då vi var på 25-årsfest. Sååå fin var hon i den! Jag och Alice stannade dock inte särskilt länge på festen, dels hade vi ju varit iväg hela dagen och dels så var ljudnivån inte särskilt bebisvänlig. Kände att Alice behövde lite lugn och ro så vi körde hem efter mat, kaffe och fika. Hemma hade vi en urmysig stund i soffan. Snorpan "pratade", skrattade och hade ett stort behov av att sällskapa. Jag tittade bort från henne och slökollade lite på tv emellanåt, men Snorpan hojtade direkt - hon ville umgås! Så vi la oss på sängen istället och Alice trivdes utmärkt. Synd man inte fångade den stunden på film, hon var så ivrig, pratglad och så där mysigt bebislycklig.


Igår blev det en tur till stan. Var tvungen att fixa badkläder till Snorpan. Vi ska ju börja på babysim idag! Hoppas det går bra och att Alice gillar det - annars lär vi säkert bli varse om det, hon är ganska tydlig med att signalera och visa vad hon vill/inte vill. Hittade badkläder till henne på PO.P, där jag även hittade lite annat. Två klänningar till Snorps, varav den ena på rean. =) Ett par basbyxor blev det också och faktiskt en tröja till mig själv. Senare ringde de från Toddler, Alice Bruno-filt och bäddset hade kommit. *I like* Brunonallen fick hon redan på dopet och egentligen är filt och bäddset också doppresent, men eftersom de inte hann få in det i tid så fick vi vänta lite på det. Jag å Laline hämtade det igår och det är så snyggt i Snorpans säng nu. Älskar Bruno, sådär lagom retro och jäkligt snyggt. Har inte undgått att Mannerstål även designar nappar för Mam och hade därför hoppats på att Bruno skulle dyka upp på även dessa, men tyvärr verkar det inte så ännu iaf.  

Och.. the season är över för Färjestad! De föll mot Linköping igår. Det var inget praktfiasko, en semifinalplats kan knappast räknas som det men som sann FBK-supporter var det ändå vemodigt att vakna imorse och inse att det är game over. Jag förväntade mig visserligen aldrig att de skulle besegra Linköping i semin, däremot hade jag hoppats på att de skulle falla lite snyggare. Ska ju erkänna att den kommande finalen nu känns ganska meningslös och förmodligen inget jag kommer att följa. HV, Timrå och Linköping... hur kul kan det bli??! Däremot följs kvalserien med större intresse. Hoppas så på de två skånelagen där. Inte för att jag bryr mig ett dugg om deras hockey, men både Malmö och Ängelholm ligger på hanterligt avstånd och om de spelar i elitserien skulle det innebära att jag kan se mitt älskade Färjestad flera gånger nästa säsong. Mot SM-guld 2009 =)

image87  image89   image88


Kommentarer
Så här sa: Carro

Whei bloggen funkar! Me like! Tack för i lördags o tack för alla andra dagar jag får spendera med dig =) Men fy va det kändes tomt imorse då även jag insåg att hockeyn faktiskt är över för oss! Hur ska det nu bli med alla hockeykvällar? De kanske får bytas ut mot promenader nu när vädret är helt underbart och nu när det är ljust läääänge! Me like! ILY!!!

2008-04-01 @ 13:52:19
URL: http://carolinus.webblogg.se

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0