Så småningom blir det lösen

Ett tag sen jag var här. Har inte riktigt känt för att blogga. Vet inte varför men livet är just nu upp, ner, upp... Bergochdalbana. Ena sekunden mår jag bäst och nästa känner jag mig mest orolig och ledsen. Varför? Ja jag vet inte och kanske behöver man inte alltid leta en förklaring heller.

Helgen tillbringades i Helsingborg. Max spelade cup, vi lånade husvagnen och hängde med. Blev lite fotboll men mycket annat också. Tid. Var bl.a. över i Helsingör och strosade en runda. Tog det lugnt. Måhända att campingliv uppfattas som och är primitivt - men för mig innebär det åtminstone tid. 

Igår var jag i stan med Lucas. För ett tag sedan bad han mig särskilt om en mamma-Lucas-dag. Mysigt är det, att bara få tillbringa tid med ett av sina barn. Vi gick en runda, tittade i affärer som han valde, träffade Bästa Carro, lunchade och jag tror att både jag och Lucas njöt precis lika mycket av våra timmar tillsammans. På kvällen var jag hos systerstor. Vi grejade en del inför Lucas och Rebeccas kalas som vi ska ha på lördag. Trevligt. Idag har det varit en riktig hemmadag. Pojkarna har haft kompisar här. Linus sin kusin faktiskt (på sin pappas sida) och nu har Lilliz åkt hem till dem. Sova över hos varandra får man ju passa på att göra när det är lov.  

Lösenord på bloggen? Jo jag tror det. Det kommer dröja ett tag, men det kommer så småningom. Det känns som om jag vill stänga in mig lite mer, fortsätta blogga men göra det kontrollerat. Jag menar självklart inte att jag vill stänga ute vänner, systrar, mostrar, mamsen, syskonbarn, kusiner, andra släktingar, gamla skolkompisar eller vänners vänner... Jag VILL att ni ska kunna läsa. Men jag vill samtidigt kunna fortsätta skriva om det som är JAG. Jag vill kunna skriva av mig, använda bloggen som ett verktyg för reflektioner och tankar. Jag vill kunna lägga ut bilder på mina barn och samtidigt veta att inte nån sinnesjuk Anders Eklund (Englas mördare) sitter och spanar in mina älsklingar, vet var de bor och i vilken skola de går på.  Jag vet - det är jävligt långsökt, men kan man vara nog så försiktig? Jag är deras mamma och det är min förbaskade skyldighet att skydda dem på alla sätt jag kan.

Lösenord får man gärna om man antingen kommenterar här eller mailar mig:  [email protected]




Var på lekplatsen idag. Liten flicka i stor gunga =)


Kommentarer
Så här sa: Carro

Lösen kommer bli bra! Och Alice blir sötare för var dag...nej var minut som går. Lilla hjärtat vad hon är stor redan. Me love you!!!

2008-08-05 @ 23:13:29
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Mellizz

Härligt med husvagn! Jag vill jätte gärna fortsätta läsa, tror oxå det är bra med lösenord som sagt. Kram Marie

2008-08-06 @ 08:51:10
Så här sa: Miian

Hittade hit via Caroline,som läser min blogg (skyddad) såg att våra kids är nästan lika gamla.

Om det är okej,läser jag gärna vidare i din blogg,har dock nyss hittat hit....så får läsa in mig lite nu ;)

Ha en toppen dag i regnet!

//Miia

2008-08-10 @ 10:30:45
URL: http://miian.blogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0