På bättringsvägen

Äntligen har vi varit utanför dörrarna här hemma. Alice är mycket bättre idag så vi åkte faktiskt till babysimmet. Tänkte att vi kunde bada "lite försiktigt" och undvika dyk osv. Det tänkte inte Alicen, hon har ju hellre huvudet under ytan än ovanför så hon förstod ingenting när jag badade lugnt. Därför passade hon själv på att hoppa i vattnet när alla barnen satt uppe på en matta och vi sjöng. Snyggt som tusan gled hon ner alldeles själv. Sen badade vi på :) Badet gjorde dock bebis väldigt trött och hon sov i ett par timmar när vi kom hem. Imorgon är det fikadax med UåA och AåM på barbacka. Längtar redan, har känt mig aningen lappsjuk den här veckan ;)

Ikväll får det eventuellt bli ännu ett pass på friskis eller ska jag möjligen fixa till det där pepparkakshuset jag tänkt göra så länge. (Men som jag glömt köpa florsocker till i en hel vecka nu..)

Jihooo nu ringde de från Atelje Ingvar - korten på Alice är klara. NU blev jag verkligen nyfiken!

I förmiddags roade sig Alicen med det här:



***Blivande florist?? Hon håller iaf sin mamma sysselsatt ***

Kommentarer
Så här sa: Carro

Hahaha, hon är inte vettig den ungen :) Galenpanna! Va roligt att fotona på Alice är klara, då har har inte slarvat bort dom iaf. Nu är jag nyfiken ;) Hoppas ni får en mysig fika imorron, kanske ses vi sen? ILY!!

2008-12-04 @ 17:56:45
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0