En trevlig kväll och en vaken natt

Hade verkligen en supertrevlig kväll igår. Mammaträff (utan barn) med god mat, dryck och fantastist sällskap :) Sex (av sju) mammor var med, vi var på Martini och hade det hur bra som helst. När jag kom hem trodde jag självklart det var lugna gatan och att barnen skulle sova gott i sina sängar. Jodå pojkarna sov gott. Alice däremot hade vaknat igen och var hur pigg som helst. Det var hon sen större delen av natten :S  Inte hungrig, inte sjuk utan bara vaken och förmodligen pigg. Det är ett dilemma det där. När barn går från sjuka till friska verkar det som om de får hur mycket energi som helst och blir helt überpigga :/ NU sover hon däremot väldigt gott.

Skönt är ju att Alicen är frisk iaf! Då blir det minsann ettårskalas för hennes del idag :) Vi ska till A å A och fira en förstagångs-jubilar :) Grattis på födelsedagen från oss! Innan dess ska vi hinna med en promenad, ska bl.a. gå ner till affären och lägga julkorten på lådan.



Kommentarer
Så här sa: Marie

Det var ju kul att ni hade trevligt! Skönt o komma hemifrån en stund när man har sjuka barn. Inte kul med vaken natt men nu är hon ju frisk ha en trevlig dag på kalaset kram Marie

2008-12-10 @ 12:43:42

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0