Jag - EN IDIOT!

Skolavslutning imorse... och vilken morgon! Började med att Lucas absolut skulle ha en helvit tröja då de skulle uppträda i just det på avslutningen. Den tänkta tröjan var dock full av fläckar som upptäcktes när den skulle strykas 
:( Nöden har ingen lag så: skicka Lilliz till skolbussen- ilfart till Maxi - inköp av vit tröja - hem - kasta på Lucas kläder - väcka Alicen - ilfart till kyrkan - avslutning med Lilliz (mormor och "morfar" följde med Lucas,  TACK!)... PUST! Frukost på Mc´D  med Linus å Alice och äntligen liiite lugn. Sen var jag å systerstor och fixade klappar. Jihoooo  ALLA klapparna klara nu! När syster åkt mötte Lucas upp mig i stan och han fick fixat sina julklappar. Han ger sig aldrig med det, får man julklappar så ska man också GE, fina pojken :) Var med Lucas på Stadium när Alice precis vaknat från en skön sovstund i vagnen och vi hade bara ett kort ärende kvar innan hemfärd. Alice ville upp och titta lite, givetvis höjde jag vagnen till sittläge och gick lugnt vidare med Lucas som skulle köpa skor. Plötsligt sträcker sig Alicen efter "Bovvej" som hon tappade på golvet och hon föll ur vagnen. Chockad som f-n tog jag upp min gråtande lilltös. Jag min h-vetes idiot hade glömt selen! Hon brukar ju sova utan att den är knäppt, men aldrig sitta upp utan att vara fastspänd! Jag blev helt knäckt och tårarna flödade. Hur kunde det hända??!! Jag VET att Alice reser sig i vagnen, jag VET att hon ALDRIG får åka utan sele. Jag har selat henne varenda gång sedan vi bytte till sittdelen, men inte idag... Undrar vem som grät mest där på Stadium, jag eller stackars Alicen. Nåja det gick bra iaf och Alice slutade gråta ganska omgående. Tokarg på mig själv (med Lucas tröstandes) körde vi sen hem!

I em/kväll var jag hos Ulrica och färgade/slingade/klippte håret. (TACK til systerstor som passade Alicen) Numera är det ganska kort. (Kommer kanske bild så småningom) Känns lite märkligt men det växer väl ut igen om jag inte trivs. Färgen gillar jag iaf :)

Trevlig helg!



***Om du bara visste hur mycket...***


Kommentarer
Så här sa: Miian

heeeey babes!

Nu var det tyvärr längesen jag kikade inom här,och nu fick jag läsa om er olycka :(

Stackars er båda!!!!

Jag har med gjort en tabbe,glömt låsa Lowas vagn uppe på ett högt soldäck,gick in för Lowa låg ute och sov...

Efter en stund hör jag min lilla lilla bebis vråååla.

Då hade vagnen blåst ner i market,ner för 7trappsteg och där låg hon upp och ner.

Shit.

Jag trodde hon var död,skrikande död.

Tur dom verkar tåla mycket de små,Lowa hämtade sig fort,medans jag själv fortfarande mår pyton över det som hände.

Hoppas dock på att du mår lite bättre nu,tyvärr gör man sina misstag ibland.

Usch.

Kram på er!

2008-12-21 @ 13:25:55
URL: http://miian.blogg.se/
Så här sa: Sandra

Usch, jag vet precis hur du känner dig. I våras var jag och barnen på stan och när vi skulle köra hem ställde jag vagnen, med V i, på trottoaren och skulle spänna fast A i bilen. I ögonvrån ser jag hur vagnen rullar iväg och sen nerför trottoarkanten och vinglar till rejält. Det var väldigt nära att den välte. Hon hade fortfarande liggdelen då. Jag hade inte tryckt ner bromsen tillräckligt.

Jag var helt förstörd och bara grät. Det var fruktansvärt. Man tänker ju bara på vad som kunde ha hänt.

Hoppas du haft en bättre dag idag.

Bamsekram

2008-12-21 @ 19:27:10
URL: http://loppanbus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0