Fortfarande feber

Tisdag och fortfarande sjukt här. Var på barnakuten halva dagen med Alice igår. De sa nämligen i telefon i söndags att vi skulle komma in om inte läget förbättrats - vilket det inte hade gjort. Alice pendlar fortfarande i temp och idag har den varit 39,7 som högst. Fast besöket på akuten igår kunde vi lika gärna varit utan. Vi satt mest i ett rum och väntade, väntade och väntade. Tyckte det var riktigt dåligt faktiskt. Ingen som kom och frågade hur det var, ingen som undrade om Alice behövde något. Lite dricka och något ätbart är ju inte fel under en hel eftermiddag. Självklart hade vi med oss det till henne, men man kan väl f-n fråga. Efter ett urinprov som inte visade något och efter att läkaren undersökt Alice konstaterade hon att hon troligtvis var så dålig och tagen av febern den här gången eftersom hon inte hunnit bli frisk sedan sist. Sen togs det tas en snabbsänka, men eftersom ingen ville ge oss besked på den så åkte vi faktiskt hem. Vid det laget var Alice jättetrött. Hög feber och ingenstans att sova, det går liksom inte ihop. I synnerhet inte när man är elva månader. 

Just nu sitter jag och väntar på mina föräldar som ska komma med kaffe. Det är slut och jag överlever knappt utan kaffe på morgonen. GEEE MIIIIG!! Tur vi sov länge idag :) När pojkarna åkt till skolan la jag mig igen brevid Stjärna. Sen sov vi till klockan var närmare tio. Att vi sovit länge innebär dock inte att vi sovit mycket. En ganska vaken natt har det varit med en orolig och sjuk Alice.

Förrsten har lilla stjärna har lärt sig säga katt. Innan har alla djur varit "bovvej" men nu så finns det katter också :) Eller katt och katt, hon säger något av en blandning mellan mjau och katt. KAAA låter det jamande :) Söte ♥





***DU å JAG bovvej***

Kommentarer
Så här sa: Marie

Tråk när man är sjuk hoppas hon blir kry snart o hoppas KAFFET smakar bra kram Marie

2008-12-09 @ 12:49:02
Så här sa: Carro

Stackars liten Alice! Hon ser verkligen inte pigg ut. Hoppas hon snart mår bättre och blir lite piggare! Pussa o krama henne från mig! ILY!

2008-12-09 @ 13:29:45
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0