Är man elak om man är vaken på natten?

Var på BVC med Alice igår. Men hjälp hon växer ju! 4710 g  och 55,5 cm!! Inte konstigt att BB-kläderna inte passar lilla Snorpan. Apropå kläder, jag skulle ägnat dagen idag åt att tvätta och packa. Mina pojkar ska åka till Åre med sin pappa, de reser på lördagskväll. Ska åka tåg dit. Jättekul för dem, men f-n vad tomt det blir. De kommer inte hem förrän nästa måndag - TIO dagar är lång tid när man är van vid att pussa dem god natt varje kväll. Lilliz har i alla fall lovat att skicka miljoner kort och att ringa kanske tio gånger om dagen. Jag ser fram emot det, även om det inte är i närheten av äkta pussar. Lucas brukar skicka sms när han är iväg. Ibland piper det i telefonen och när man öppnar meddelandet står det kort och gott: HEJ Jag svarar HEJ tillbaks och lägger till: Vad gör du? Då kommer svaret: Jag är på nu. Tur det är mig han messar till, för jag vet var han är på. På bussen - på väg hem från skolan =)


Nu när Alice är här får man ofta frågan om hon är snäll? Ja hon slåss ju aldrig, skriker inte fula ord efter gamla tanter och hon är varken uppnosig eller otrevlig. Däremot gör hon lite grimaser ibland, det händer t.o.m. att hon räcker ut tungan.. men jag har svårt att tro att hon har onda avsikter med det. Om "att vara snäll" när man pratar om bebisar, har samma definition som "sover hon på natten" så måste jag nog tyvärr påstå att Alice en riktig liten elaking. Hon trivs nämligen ganska bra med att vara vaken ett par timmar varje natt. Nja inatt trivdes varken jag eller Alice med att hon var vaken, hon var nämligen jätteledsen i flera timmar, helt otröstlig och hade ohyggligt ont i magen, inte lätt att sova när hela magen är fylld med luft som inte vill komma ut - men jag lovar hon var inte elak, det var bara så jäkla synd om henne min stackars lilla flicka.


Så idag har vi haft pyjamasparty lilltösen och jag. Alice kom precis ur sin pyjamas, men jag sitter fortfarande i min och intar just nu mitt "morgonkaffe". Var uppe med pojkarna imorse så de kom iväg till skolan, gav Alice mat och åt själv en macka halvslumrandes vid köksbordet. Sen kröp vi ner Snorpan och jag.. Sov fyra timmar i ett svep och vaknade inte förrän Linus var på väg HEM från skolan. Nu ska jag ta en dusch, sen ska vi till apoteket och inhandla Sempers magdroppar. Måtte de hjälpa.. när Alice är ledsen blir jag ledsen, det gör så ont i mig när hon har ont.

image42¨
4710 g ioch 55,5 cm *STOR*

Kommentarer
Så här sa: Carro

Sötaste, bästaste, gosigaste ALICE!! Me love you!

2008-01-31 @ 23:04:43
URL: http://carolinus.webblogg.se

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0