Tre veckor med Alice

Whaaaa vad tiden går fort när man har en liten bebbe hemma. Ja det gör den väl annars åxå, men dagarna är ju just nu fyllda av Alice å bebisgos! Imorgon är det tre veckor sedan hon föddes, känns galet.. vad gjorde vi egentligen innan vi hade henne?!  Alice är verkligen den pusselbit som saknats för att liksom göra livet komplett. Att få tillbringa dagarna med henne är så underbart, fantastiskt, härligt!! Njuter av varje sekund med henne och känner mig enormt tillfreds med livet just nu.

Mattias två pappaveckor gick otroligt fort, det var väldigt mysigt och värdefullt att få de dagarna tillsammans men man önskar ju att det  var fler. Ändå var vi ganska effektiva och fick en hel del fixat under dessa dagar. Två vändor till BVC hann vi med, vid första besöket hade Alice vänt i vikt och börjat gå upp igen, vid det andra - en vecka senare hade hon ökat på med över 400g så nu behövde vi inte komma dit och väga henne denna veckan =) Lite besök blev det också här hemma, klart alla vill se vår superfina tjej! Under Mattias pappaledighet bokade vi också tid för dop och inbjudningskorten som jag gjort ligger i lådan i väntan på att bli skickade. Givetvis är det Caroline som ska givetvis hålla vår älskling till dopet.

Denna veckan började Mattias jobba som vanligt igen och numera får jag å Alice klara oss själva på dagarna. Idag var vi en runda i stan med mina stor-systrar, hittade en superfin bodysuit till lilla älskling, en sån måste-ha-grej ni vet ;) Alice tycker det är rätt ok att åka vagn, åtminstone så länge den rör på sig.. att stanna och titta på kläder är däremot inget vidare kul. Att sova är en annan sak Alice gillar.. hon sover långa stunder OM hon får sova PÅ sin mamma eller pappa, eller någon annan som orkar bära för all del :) Att sova ensam i sängen eller vagnen är däremot inte alls lika uppskattat, nää Alice vill sova ihopkrupen likt "lilla grodan" gärna på mammas eller pappas bröst. Bortskämd? Nja kanske..om man nu kan bli bortskämd på närhet.. Jag vet inte, men jag hittar aldrig någon tillräckligt bra anledning för att lägga henne ifrån mig =) Vi har kämpat för att få uppleva det här - därför tänker jag verkligen unna mig att  göra det också. Den här tiden kommer aldrig tillbaka, vill man njuta av nyföddhetstiden får man göra det NU. Och förresten.. Närhet, trygghet och kontakt, det borde väl vara varje bebis självklara rättighet ellerhur?!

image35

Älskade Lilla Grodan =)

image37

I famnen på blivande gudmor =)

image41

ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR !!!!

Kommentarer
Så här sa: Gudmor

FINAST i världen. Världens bästa Alice. Sötaste lilla grodan. Goaste lilla lillefot! Älskar dig så mkt och din mamma oxå såklart. PussKram

2008-01-24 @ 10:34:48
URL: http://carolinus.webblogg.se

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0