TrÖtT...Zzzzz...

Här har det visst varit stiltje ett tag... Fast nog händer det lite i vardagen i alla fall. Igårkväll var jag hemma hos Helle och det blev lite partaj faktiskt. Första gången man var ute på krogen då sen lilla Snorpan kom. Har inte träffat H på evigheter, än mindre partajat ihop och vi hade riktigt skitkul faktiskt. Efter en minut hemma hos Hany kändes det precis som tiderna =) Kläd-ambivalent, cider, skratt, gloss, tjat ahhh.. preciiis som det alltid varit. (Fast f-n vi glömde bort Anna =P) På stan råder det ju dessutom fullt spektakel nu när C4-dagarna är igång men helt ärligt så var det inget vidare att hänga på torgen. Vi gick en runda på stan, drack liiite cider till och hamnade till sist på Harry´s. KUL och snart göra om =)


Rubriken ja. Jo jag är rätt så trött just idag. Mina grabbs har bråkat mest hela tiden och det är allt annat än roligt. Känner mig som en urtråkig, vrålsur gnällmamma. BLÄÄÄ! Ibland längtar jag bara bort. Bort bort, bort. Långtifrån bråkiga barn, tvätt, städ och måsten. Bara få vara lite, hämta andan och rå sig själv. Ett litet litet tag bara - för hur det än är så längtar man ju hem ganska snabbt igen. Hem till de, som man oavsett bråk och tjafs, älskar gränslöst och mest i heeela världen.





 

 

Kommentarer
Så här sa: Pajzon

De låter som ni hade en jätte kul kväll. Vi får väl oxå snart ta en å planera de vi inte har börjat på :) ses ikväll. ILY

2008-07-11 @ 13:08:19
URL: http://pajzon.se

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0