stranden!

Äntligen en dag med riktigt strandväder. Efter en förmiddag här hemma bestämde vi oss för att nyttja vädret och åkte ner till havet. Underbara ställe, älskar att vara där! Idag var där verkligen ljuvligt och t.om jag badade. Alice låg mest i sitt strandtält och njöt. Fast hon fick faktiskt bada lite också, var egentligen bara meningen att hon skulle plaska med fötterna men det gick lite vågor och jag är ju inte världens längsta precis, så det blev ett litet dopp för Snorpan också =)

Igår hjälpte vi C och L med den stora flytten. De flesta möblerna flyttades och vi fixade en hel del. Så numera bor de alltså i Broby! (Grattis till huset Bästa Ni och hoppas ni kommer trivas riktigt bra!!)

Nu ska jag ta en välbehövlig dusch. M är och fixar middagen a´la hämtmat och en flaska vin ligger kylning. En lugn lördagkväll väntas här. Underbart skönt att bara få vara tillsammans. Tid tillsammans, oavett var och på vilket sätt,  är för min del det som gör att man står ut med den i vanliga fall fullspäckade kalendern.

Kommentarer
Så här sa: Carro

Tack för ALL hjälp! Hoppas nu vi kan njuta lite av sommar och SOL!! Det kan vi ju inte få för mkt av i Sverige! Hoppas vi ses snart! ILY ILY ILY!

2008-07-08 @ 21:37:29
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0