Duktiga Alice

Måste bara uppdatera lite kring historien om  Alice toalettbesök =) Galet, men hon bajsar inte alls i blöjan längre. Hon visar tydligt när det är dax med ljud och minspel. Så därför hamnar bajset numera i toastolen varje gång! Och Snorpan är aldrig ledsen längre när det är dax, vilket hon ju jämt var när hon bajsade i blöjan.  Alltså de känns lite tokigt, halvårsbebis som går på toa =P men det sägs ju att det bara är här i västvärlden som bebisar använder blöja på det sätt som vi är vana vid. Duktig tycker jag att hon är iaf, min lilla Snorpa =)

Så nu var festen undanstädad. Skönt att ha det gjort så man kan njuta lite söndag också. Men det var riktigt trevligt igår faktiskt. Känns som om det var lyckat med allt från mat till lekar och god stämning. Ikväll kommer Boris med husvagnen, sen ska det packas ut lite i den. Ska köra en tur imorgon, vet inte riktigt vart vi hamnar men förmodligen kör vi mot Småland. Bara jag, M och A. Mina pojkar är hos sin pappa denna veckan och farmor ska bo här hemma hos de andra grabbsen. Ska bli skönt att komma iväg några dagar. Bara vara. Känns åtminstone som om jag behöver det.



Duktiga mej va?!!





Kommentarer
Så här sa: Anonym

Hon ser nöjd ut skönt o slippa ha det i blöjan!! Ha det gött nu vart ni än hamnar så njut! Kram

2008-07-20 @ 20:35:55
Så här sa: Pajzon

Skönt för snorpan att slippa vara lessen, hon är super duktig. Hoppas ni får en skön semester, saknar dig redan... jag vill ha sis PARTY... SNARAST! ILY :)

2008-07-23 @ 08:26:11
URL: http://pajzon.se

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0