Borta bra men hemma bäst?

Så var man då tillbaks igen efter några dagar hemifrån. Borta bra men hemma bäst sägs det och ja jag antar att det oftast stämmer, fast jag tycker det är förbaskat skönt att komma iväg ibland och bara koppla av. Vi körde i måndags mot Kalmar och landade på en camping (Kolbodabaden) ett par mil därifrån. Efter lite knök och bök hade vi både husvagn och förtält på plats. Tisdagen tillbringade vi i Kalmar, besökte slottet och strosade runt i den supermysiga staden. Jag har faktiskt bara passerat igenom den tidigare och hade ingen aning om vad jag kunde förvänta mig eller hur den såg ut, men det var väl värt ett besök. Även i onsdags var vi en runda i Kalmar. Köpte lite fika, tog med en filt och njöt av solen i slottsparken. Alice tyckte det var hur mysigt som helst att bara ligga där, plocka gräs och ha mamma och pappa alldeles intill. Kvällarna tillbringade vi i förtältet, Snorpan sov gott i husvagnen och vi gjorde mest inget, drack lite vin, pratade, spelade spel... Lugn och ro.

Alice förresten, ja hon är hur duktig som helst och toalettbesöken har vi fixat på campingtoaletten. I tisdagskväll kom ett riktigt skyfall, men vad gör man när ens bebis behöver gå på toa?! Blev till att ta bilen (!) mellan husvagn och toalett, Snorpan gjorde vad hon skulle och trots att vi körde till toan var vi dyngsura när vi kom därifrån. Just det - ett riktigt skyfall. (Gissa förresten om folk tittar konstigt när man går in med en bebis på campingtoan!)

Igår förmiddags packade vi ihop och körde vidare mot Kosta. Vi mellanlandade i Boda där vi besökte glasbruket, tittade på glasblåsning och besökte en glasutställning (Kjell Engman). Även om jag inte är en människa som brukar hänföras av konstverk så måste jag erkänna att utställningen var fantastisk. Väl framme i Kosta gick vi på Kosta Outlet =) Jiiiiihoooo!!! Massor av märkeskläder till superpriser. Blev ett par inköp till grabbarna som med säkerhet kommer uppskattas. Dessutom fanns massor av po.p kläder =) Alice vinterekipering är därmed redan fixad och detta till ett kraftigt reducerat pris om man jämför med ordinarie po.p-pris =). Så ser ni världens sötaste flicka i vinter med blå jacka och med röda skidbyxor så vet ni vem det är =) Natten till idag tillbringades på Kosta camping. Innan dagens hemfärd besökte vi även fabriksförsäljningen i Kosta och så blev det en liiiten runda till på Outleten och jodå några fler fynd. Summerat så har det faktiskt varit en supermysig liten tripp, mycket avkoppling och ja, jag erkänner, jag har verkligen behov av att slippa vardag, träningar, körningar, tvätt och städning ibland.


Mys i slottsparken =)

Lite fler bilder:

          

Kommentarer
Så här sa: Pajzon

dä ä gött kar att nij haur haft en skön lejdighet, men nau ä de dau slut mä dä, för nu tängte jau att vi skulle te att ses :)

2008-07-26 @ 00:10:41
URL: http://pajzon.se
Så här sa: Carro

Låter som ni haft det superhärligt och en massa härlig shopping ju! Önskar att jag o Linus oxå haft tid med ngt sånt. Hoppas vi ses på beachen mer i veckan. ILY!

2008-07-26 @ 18:08:49
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0