Tack Bästa!!

Idag kom mina grabbs äntligen hem =) Självklart har de haft det underbart på Lalandia. Till Sverige kom de ju hem redan igår men natten till idag har de tillbringat hos sin pappa. Jag och M var nämligen på 25-årsfest hos C igår, utan några barn. Jupp ni läste rätt utan några barn, vilket innebär att inte ens en liten Snorpa fick följa med. Jisses vad jag (vi) velade fram och tillbaka. Ta med henne, lämna henne, ta med henne, lämna... Festen började kl 19 och med tanke på att Alice brukar somna innan åtta på kvällen så kändes det efter många om och men som om hon skulle ha det mycket bättre här hemma. Fast det var ett svårt beslut, vi har ju aldrig lämnat henne tidigare. Nja en och annan gång för att snabbt sticka och handla och så, men aldrig flera timmar åt gången och ingen annan har någonsin nattat Snorpan. Så när vi kollat med den enda tänkbara barnvakten bestämde vi oss för att även lämna Alice hemma. Självklart var det Carro som passade Snorpan, skulle faktiskt inte lämna henne till någon annan ännu, men Laline träffar ju Alice jätteofta och Alice är superglad för henne, så självklart gick det hur bra som helst. Bra hade vi också det. Vid åtta fick jag mess om att Alice sov och då kunde jag slappna av ordentligt =) Var inte hemma förrän vid tvåtiden och då sov vår lilltös så gott i vår säng, myyys. Det var faktiskt riktigt trevligt att vara på fest, äta gott, drcka lite vin, umgås och veta att Alice var trygg hemma med världens bästa Bästa! TACK V.B GUDMOR FÖR ATT DU PASSADE ALICE och för att du ställer upp för oss.


Imorse var man lite seg, men Alice var snäll och somnade om när hon ätit frukost vid åtta. Halv elva (!!) vaknade vi och det var dags för frukost nr 2. Idag har vi varit i stan en runda. Lite fynd på Toddler och PO.P till Snorpan som faktisk har ont om kläder i sin garderob. En hel del sommarkläder hänger där iofs som skulle passa perfekt om de bara kunde användas. Trött på det här vädret nu, ge mig SOL!! En långärmad body, en långärmad tröja, pyjamas, två par långbyxor och strumpor fick vi med oss hem till Alice. Inte precis vad man önskar behöva handla i slutet av juni. Dessvärre måste man ju klä sig efter väder och inte efter almanacka =(


Nu dags att bada min väldans trötta bebis. Hon har bara sovit en kort stund idag. Inte konstigt kanske när man sover till halv elva på förmiddagen ;)














Kommentarer
Så här sa: Carro

Det var så lite så. Hon var iaf snäll mot mig när jag passade henne :) Skönt att ni hittade lite kläder till ALicen, även om det är tråkigt med långkläder just nu :( ILY!

2008-06-28 @ 18:43:28
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Så här sa: Pajzon

Klart att C kunde passa A, hon är super bäst på att passa dom små. ILY

2008-06-29 @ 21:01:54
URL: http://pajzon.se

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0