Fel låt i år igen

Fel låt vann!! Hero är bra, men Sanna var bäst. Överlägset bäst, hon ägde hela globen! Det tyckte visst svenska folket åxå - men tyvärr fick vi inte förtroendet att bestämma fullt ut. Synd!

Igår var jag å Laline på shoppingrunda i stan med tillhörande fika (Zeke´s vad annars?) Efter många om å men, (leta klipptid, fika, mata Alice som sen orsakade bajskaos, ej betala med kort på bolaget.. bla.. bla....) så hittade jag lite kläder till sist som jag tror att jag ska ha på Alice dop på söndag. I gårkväll var storsyster med familj här, Laline var såklart åxå kvar å sen kom Linus en stund när han jobbat klart. Vi käkade lite, kollade in melodifestivalen och det var en riktigt trevlig kväll. Idag söndag =/ Så mycket vardag, så lite helg.. suck! Tycker om när vi är hemma alla på morgonen, kan ligga kvar i sängen lite längre, den som vill kan mysa med Snorpan och det blir en lugn start på dagen när inte alla ska iväg på olika håll direkt. Tycker inte om när livet går för fort! Visserligen har jag å Alice mycket tid tillsammans och på eftermiddagarna finns tid till pojkarna när de kommer från skolan, men det är ändå en massa som ska göras/fixas/köras... och tyvärr finns det väldigt sällan tid då både jag å Mattias kan njuta av Alice tillsammans. Hon växer ju upp så himla fort och jag känner mig frustrerad över att vi inte hinner dela det mer med varandra, men det är ju alltid en massa måsten som kommer i vägen eller går före...


Alice har blivit en riktig sömntuta. Hon som höll sån låda om nätterna innan sover nu tio timmar i ett svep! Hon har iofs en vakenperiod på kvällen då hon sover lite till och från, men vid tolv somnar hon riktigt och vaknar inte förrän framåt nio-tio på morgonen! Vissa dagar denna vecka har jag fått väcka henne vid tio för vi haft nåt inplanerat. Tokigt! När vi var på mammaträffen på BVC i torsdags så visade det sig att de flesta bebisar där fortfarande äter två/tre gånger per natt, så jag ska faktiskt höra mig för om det är ok att Alice sover så många timmar (10!) utan mat när hon inte är mer än 2,5 månad. Visserligen tankar hon upp ordentligt på kvällen, då hon äter åtminstone varannan timme så det kanske kompenserar nattmaten? Vi får se på onsdag när hon ska vägas igen. Hon går ju upp bra i vikt iaf, förra veckan vägde hon 5810 och var 59 cm lång! 5810..exakt +2 kg sen hon föddes =) Stora tjejen!



image70
Med VB Laline på stan <3

Kommentarer
Så här sa: Carro

Tack för igår bästa! ILY!

2008-03-16 @ 14:00:37
URL: http://carolinus.webblogg.se

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0