Babymassage, promenad och torsdagsmys

Igår var jag och Snorpan på babymassage, supermysigt var det! Alice älskar när man masserar hennes fötter och tur hade hon för kursen startade just med genomgång av fot/ben-massage. Idag var det reportage i Kristianstadsbladet om massagen, så nu är Snorpan riktig kändis =)

Underbart härlig dag idag! Härligt väder och massor av utomhustid, gött!  Haft en supermysig förmiddag. Promenad till tivoliparken, som till en början var jätteskön men som blev SKIT pga av ett pucko som körde fram och tillbaka efter mig och Snorpan när vi gick. Han saktade ner varenda gång han mötte oss och spände blicken i mig. Gissa om jag blev hysteriskt rädd!  Tänker ALDRIG mer ta ensam promenad nere vid sjön. Blir så jäkla ARG på sånt, för det är verkligen underbart att gå där - men möter man fel person så har man ju inte en suck... Nåja framme i stan (med hjärtat i halsgropen) och mammaträff i Tivoliparken. Jättemys med alla bebisar =) Var där en god stund och sen fortsatte tre av oss upp till stan. Blev fika på Duvanders. Härligt att sitta ute, fika och tjata bebis (och lite annat) i det fina vädret. Sen gick jag och S med våra bebisar i vagnarna till Kids Corner. Köpte ett par shorts till Snorpan och en paket till kusinen som firar ettårskalas i helgen. Blev ett solskydd till vagnen också. Därefter blev det promenad tillbaks till stan och sen tog jag bussen hem. Surt, för jag hade tänkt gå hem också men som sagt någon ensam vagnpromenad blir det inte =/

Ikväll blir det grilla och mera utemys. Härligt!!

image141
Bild från tidningen =)
ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR DIG UNDERBARA UNGE!!!!

Kommentarer
Så här sa: Ann

Hej kusinen

vilken fin liten guldklimp du har....jag blir nästan avis men mest minns jag mina egna små som ju inte alls är små längre...Ha det allra bäst.

2008-05-29 @ 21:18:07
URL: http://livsbloggen.blogg.se
Så här sa: Carro

Usch vilken hemsk typ som följde efter er! Tur du hann undan! Ni var superfinast i tidningen!!!!! ILY!!!

2008-05-31 @ 20:35:52
URL: http://carolinus.webblogg.se

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0