Måndagspromenad

Promenad till stan i förmiddags =) Tyvärr var ju inte vädret lika härligt som de senaste dagarna, men det var mysigt ändå. Kände mig iaf väldigt utvilad imorse. Alice har sovit gott hela natten, vilket hon inte gjort de senaste nätterna. och jag antar att det berott på värmen i sovrummet. Hon har vaknat flera gånger och varit törstig, märks tydligt då hon bara velat äta lite lite och somnat om nöjd och belåten efter att hon ammat en pyttekort stund. Tyvärr gillar hon inte vatten något vidare utan det får bli att amma. Inatt har hon iaf sovit hela natten, skönt! För även om jag också somnar om direkt tillsammans med Snorpan så känner man av när sömnen blir rubbad flera gånger per natt.

Blev lite shoppat i stan idag. Köpte shorts, jeans och t-shirts till pojkarna. Blev ett par leggings, en pyjamas och.. hrmpff... ähum.. två klänningar till Snorpan också. Jaja nog tjatat om det ;) Tog även en promenad hem från stan, skönt att få röra på sig lite. Ikväll var Laline och jag en snabb runda på Kids Corner. Snorpan var verkligen i stort behov av en rejäl haklapp då hon (och köket) ser ut som en smärre katastrof efter ett par skedar smakportions-gröt =) Förstår inte hur en sån liten bebis kan kladda så mycket ;) Efter Kids körde vi hem och fikade. Mumsa! En mysig dag i lagom tempo. Känner verkligen att jag behöver sådana här dagar nu och tänker unna mig fler av dem framöver.


image129

Kommentarer
Så här sa: Ann

Nämen se här kikar man runt bland en massa Kristianstadsbloggar och så springer man på en kusin vitamin...Kul. Söt är hon din lilla bebis,
ha det allra bäst och vink vink från kusin Ann

2008-05-12 @ 23:24:03
URL: http://livsbloggen.blogg.se

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0