Vill inte

Har egentligen inte alls tid att sitta här..  men vad f-n har man tid till egentligen?! Ännu en dag som  gått i alldeles för högt tempo. Ännu en dag som rusat på och nu vill jag snart inte mer - Jag vill hoppa av. Jag vill varva ner, njuta av att jag faktiskt har förmånen att vara hemma med Alice, njuta av sommarvärmen som redan slagit till, gå på långpromenader,  sitta ner och dricka kaffe, cykla till någon vän, prata, ta det lugnt, hitta ro. Inte imorgon heller. Då blir det ännu värre, men nästa vecka - sen jävlar skiter jag i det här tempot. Jag får bli en värdelös mams ett tag, missa fotbollsträningar, hoppa över grillkvällar på skolan - för nu vill jag tillbaks till den jag egentligen är och just ikväll känns det som om det är minst hundra mil dit...

...och avståndet till oss är ännu längre. Jag saknar det.

Peter å systerstor var här ikväll. M fick hjälp av P med altanen (TUSEN TACK!) och syster passade Alice medan jag å Laline (om du bara visste hur mycket jag tycker om dig!) var på musikklassernas vårkonsert. Så duktiga är de. Konsert efter konsert imponerar de med sina färdigheter, sin samarbetsförmåga och sina storslagna shower. Intresset för att sång och musik förenar 180 elever och jag är glad och stolt över att Lucas få vara en del av den samhörighet och den glädje som utmärks just där.

Nu väntar duschen.

Sen sängen.

Och snart förhoppningsvis lite bättre tider.



image126

Kommentarer
Så här sa: Carro

Ah bästa blir så lessen när jag läser. Men jag hoppas får alla ers skull att det blir bättre och lugnare. Jag kan passa Alice sen om du ska göra flygande Jacob. Inga problem. Och du, jag tycker om dig oxå, mer än det finns ord i världen att förklara! ILY!!

2008-05-09 @ 08:22:28
URL: http://carolinus.webblogg.se

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0