Enkel lösning

Torsdag = baddag och jag antar att det också är Alicens favoritdag. Idag åkte vi lite tidigare till badhuset, 30 minuters babysim känns fjuttigt så vi passade på att bada lite i den lilla bassängen innan simmet. Är i valet och kvalet om jag ska förtsätta nästa termin eller inte. Alice ÄR ett vattendjur men jag tycker det är lite väl häftigt pris i förhållande till vad man får. Fast börjar man räkna på det så är det ju inte billigare att bara gå och bada. 50 kr i inträde och sen tillägg för varmvatten. Visserligen får man vara där en halvtimme längre, men tja jag vet inte. Idag hade dock Tivolibadet löst ett stort problem på ett väldigt enkelt sätt... Jag har yidigare knappt kunnat duscha efter simmet eftersom jag inte haft någonstans att sätta Alice. Att ha henne krypande på det äckliga golvet har ju liksom inte varit aktuellt. Idag stod det till min stora glädje tre barnstolar i duschen :) Vanliga Ikea-stolar, finns hemma hos de flesta barnfamiljer och det var ju en alldeles utmärkt lösning på ett problem för oss babysimmare :) Att man inte tänkt på det tidigare. Ibland är det svårt att tänka enkelt.

I em var Carolinus här och det blev lite fikamys :) Ikväll har jag varit på Blingoparty. Jättefina kläder men tyvärr var det mesta slut så det blev inget till Alicen. Dessutom var det 35 kr i påslag för alla som gjorde beställning vilket jag tycker är sjukt dåligt. Inte f-n ska man behöva betala extra för att få beställa?! Inte mycket pengar, men sådant kan bli en ren principsak för mig.

Nu ska jag hoppa i pyjamasen =)

Nighty

Kommentarer
Så här sa: Sandra

Jag bestämde mig igår för att fortsätta simmet. Jag vet av erfarenhet att jag inte åker dit annars. Men jag funderar på att ta efter din idé med att gå dit lite tidigare. Jag tycker också att det känns lite lite med en halvtimme.

Vilket väder det är idag! Härligt!

Ha en skön helg!



Kramis

2008-11-21 @ 11:54:38
URL: http://loppanbus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0